Translate

dijous, 29 de maig del 2008

Reunió pels "Benja's" 2ª. part


Tal com era previst, ahir per la tarda es va dur a terme una nova reunió pel tema de la “Escola de Futbol del Patronat d’Esports d’Esparreguera”.
A aquesta reunió van assistir-hi, per part del Patronat, els Srs. Toni Rodríguez (Tècnic) i Jaume Vergés (Coordinador de la escola) i, per part del “Centre”, l’Alfons Puche (President) i en Manel Herrero (Vicepresident d’Esports), aquest darrer en substitució del nostre coordinador l’Àlex Guixà, que no va poder assistir per qüestions professionals.
Ens mantenim, ambdues parts, en punts absolutament oposats en quant al concepte.
Des del club entenem que tenim tot el dret a inscriure Benjamins propis i des del Patronat entenen que aquestes edats les gestionen ells per "garantir l'accés dels infants a la pràctica esportiva".
Això és, la administració pública tutela la pràctica de l'esport de base per garantir l'accés i la seva pràctica fins als nou anys -i només fins al nou anys- (segons el punt de vista del Patronat) però ho fa interferint en el dret a lliure organització d'una asociació privada, realitzant competència deslleial i parasitant la estructura dels clubs (segons el punt de vista del "Centre").
Així que vam sortir de la reunió amb la proposta de redactar un projecte de conveni que contempli les demandes del Centre, les quals, bàsicament son:
Que el CE. Esparreguera tingui la direcció i gestió ordinària de la anomenada “Escola” com si es tractés d’equips realment pertanyents al club, de manera que els nostres criteris sobre establiment d’objectius i metodologia d’entrenaments siguin determinants en el funcionament dels Benjamins i Prebenjamins i que els entrenadors d'aquests equips quedin subordinats, esportivament parlant, al coordinador general del "Centre".
Per a la seva banda, al Patronat d’Esports, li correspondria la comprovació de l’acompliment de la filosofia general sobre promoció de la pràctica esportiva (que ja aplica el “Centre” a Alevins i Infantils de 1r. any) i la gestió económica d'aquests equips (ingressos i despeses, entre elles, el material esportiu i la uniformitat de competició etc.).
Així que, ara, quedem a la espera que ens presentin l’esborrany del projecte, en cas que la proposta presentada des del “Centre” sigui estimada o que, en cas contrari, se’ns informi amb la màxima diligència possible (pensem que hi haurà forta ressistència al canvi), ja que tant una situació com l’altra afecten a la preparació i organització de la pretemporada.
Seguirem treballant-ho i us informarem.
Salut i integració

dimecres, 28 de maig del 2008

Recordatori Això S'Acaba!!



El diumenge 15 de juny tancarem activitats.
Aquesta serà la data del darrer dia actiu abans de les vacances d’estiu, encara que podria ser que a algun equip li quedés un darrer partit la setmana del 21 de juny (coses dels compromisos per avançat).
El 15 de juny serà un dia de partits amistosos, de diversió, de comiats estiuencs (encara que per a molts ho seran de curta durada). Pràcticament celebrarem l’equinocci d’estiu, el final del curs escolar i dels partits de competició.
En el decurs de la diada farem lliurament del record de la temporada a tots els jugadors dels equips de futbol base, tant femení com masculí.
Després, a pensar en el campus, que com sabeu es realitza des del 30 de juny a l’11 de juliol, en modalitat de una o dos setmanes, amb dinar o sense dinar. Trobareu més info del campus en el post anterior d’aquest blog, encara que us deixem l'enllàç.
Salut i Vacances amb campus

INFORMACIÓ CAMPUS



El proper dia 29 de maig, a partir de les 20.00 hores, en la Sala Gran de Can Pasqual (c/ Cavallers) es realitzarà una reunió informativa per a tots aquells que estiguin interessats en el campus d'estiu.

Més a més de representants del club hi haurà el director del campus de la empresa Valldor Sala.

Recordeu que el campus és una activitat dirigida a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys, de caràcter eminentment lúdic, però sense perdre de vista la vesant formativa de les activitats dirigides a jovent.


Adjuntem la info del Campus per si esteu interessats.


Salut i estiu.






dimarts, 27 de maig del 2008

Intervenció Per Millorar la Gespa del Municipal



Des del mateix moment en que vàrem inaugurar el municipal amb gespa, que ens hem estat queixant que la obra estava inacabada, que el cautxú no estava assentat i que el pel de la gespa es malmetia dia a dia.
El nou equip del patronat va escoltar els nostres arguments i denuncies.
Després de demanar un informe independent, van aconseguir determinar la realitat dels problemes i la responsabilitat dels mateixos.
En aquests moments podem informar-vos que la empresa que va instal·lar la gespa reconeix el mal estat de la superfície i procedirà a realitzar una intervenció paliativa d’urgència el proper dia 16 de juny.
Aquesta actuació ha de consistir en aportació del cautxú que falta, compactació del mateix a la base de la gespa, el seu pentinat i netejat.
Segons informen els tècnics, amb aquesta actuació i les posteriors de manteniment anual ha de ser suficient per a que el camp tingui l’aspecte i la qualitat que hauria d'haver tingut des del principi i la expectativa de durabilitat de la gespa serà alta.
Salut i Seguiment

Reunió pels "Benja's"



Com que a aquest club no només ens interessa el primer equip, sinó ans al contrari, mirem de treballar principalment amb la base de la piràmide esportiva, continuem treballant per recuperar (o trobar sistema alternatiu de gestió) que permeti al “Centre” tenir plena capacitat d’incidir en el funcionament esportiu de la escola de futbol.
Ja sabeu que vam fer una reunió prèvia (amb la directora d’esports i la Regidora) que va acabar amb un “cordial però absolut desacord” entre les parts i amb el compromís de tornar-nos a veure, aquesta vegada juntament amb els coordinadors d’ambdues parts (J. Vergés i A. Guixà) per mirar de desentrellar l’assumpte.
Doncs bé: La reunió està marcada per a aquest proper dimecres (28 de maig de 2008) a les 17.30 hores.
Els altres assistents seran: Per part del Patronat Municipal d’Esports el Sr. Toni Rodríguez (Tècnic) i per part del “Centre” el seu President. Ens a sembla una reunió de perfil baix, més aviat dissenyada per embastar possibles acords que per prendre decisions definitives.
Sigui com sigui esgotarem totes les possibilitats (sense renunciar als nostres plantejaments) i us informarem.
Salut i “Benja’s”

DESIGNAT EL PARTIT LA GORNAL - CEE

El Comitè de Competició de la FCF ha designat el partit que es va suspendre per pluja el passat cap de setmana contra La Gornal.
L’Encontre es disputarà el proper diumenge, dia 1 de juny de 2008, a les 12.00 hores al Camp Municipal Polígon Gornal de l’Hospitalet de Llobregat.
Com sabeu, tant el Vista Alegre com la Unificació Bellvitge estàn pendents del nostre resultat. La proximitat de La Gornal i Bellvitge farà, de ben segur, que tota la Unificació Bellvitge, al complert, vingui a veure el nostre partit i a animar La Gornal, ja que la seva única possibilitat es la derrota del "Centre".

Així que: FEU CÒRRER LA VEU!!, QUE VINGUI TOTHOM!! DONEM-LI SUPORT AL NOSTRE EQUIP!!
FORÇA CENTRE!!
Salut i Rubicó (Alea jacta est.)

Errors Informatius a "EL Mundo Deportivo"

A continuació reproduïm la carta que via correu-e hem adreçat al Director de “El Mundo Deportivo” en referència a la informació publicada sobre els descensos del grup 3 de la Primera Territorial Catalana.

Benvolgut Director:
En la vostra edició del dilluns 26 de maig, en la secció de futbol territorial, el redactor de la Primera Territorial Catalana titula que fins a set equip descendiran del grup tercer per causa dels descensos no compensats.
Aquesta informació no s’ajusta al que hi consta al Pla de Competició de la Federació Catalana de Futbol, extracte del qual consta tot seguit en “cursiva” i entre “cometes”.

“PRIMERA CATEGORIA TERRITORIAL"
"Ascendiran a Preferent els campions de cada grup i els 3 guanyadors de les eliminatòries d’ascens que jugaran, a doble partit, els subcampions de cada grup, amb un sorteig previ per establir els aparellaments i l’ordre dels partits.
Descendiran a 2ª Categoria Territorial els classificats en 16è, 17è i 18è lloc, més 2 dels tres equips classificats en 15è lloc amb la pitjor puntuació, dels grups de la província de Barcelona; a la província de Lleida, descendiran els classificats en 17è i 18è lloc; i a les províncies de Girona i Tarragona, descendiran els classificats en 16è, 17è i 18è lloc.
D’altra part, recordem als clubs participants que caldrà tenir en compte el previst a l’apartat de “descensos de Preferent” del present Pla de Competicions, tota vegada que per aquest fet, podrien produir-se en determinades províncies, al finalitzar la temporada, més descensos (anomenats “no compensats” ) dels previstos inicialment.
Si en una determinada província no queden compensats els descensos amb els ascensos, aquest fet afectarà els darrers classificats de la Primera Categoria Territorial i així, correlativament, les altres categories inferiors.
En qualsevol cas, es tindrà sempre en compte la puntuació a igual nombre de partits jugats, i, si hi ha empat, la millor diferència de gols.”


Per tant, queda clar que els possibles descensos no compensats s’hauran de repartir entre els grups de la província afectada i que, de ser el cas, a la província de Barcelona aquestes places s’hauran de repartir entre els tres grups (2,3 i 4) de la Primera Territorial.

Us prego que rectifiqueu la informació, en primer lloc, perquè la credibilitat que acompanya al nom del vostre diari, pot provocar que els seguidors dels clubs modestos afectats es desmobilitzin i que els jugadors es puguin desmotivar, tot just la setmana en que quatre equips de la Primera territorial, grup tres, (CE. Esparreguera, Turó de la Peira, Vista Alegre i La Gornal) es juguen el ser o no ser en partit corresponent a la jornada 34, ajornats la setmana passada per pluja, resultats que afecten, més a més dels quatre implicats, a la Unificación Bellvitge, que podria quedar en plaça de descens directe segons els resultats anteriors; i, en segon lloc, per protegir la veracitat de la informació en un diari que es fanal de seguiment del futbol territorial.
Atentament.

Alfons Puche Amigues
President del CE. Esparreguera

dilluns, 26 de maig del 2008

Desigs i esforç (últim)



Finalment no ha pogut ser, el nostre Cadet “A” ens ha deixat amb les ganes de jugar la promoció d’ascens a 1ª.
Llàstima, perquè com equip no tenien rival en la categoria i, en condicions de normalitat, s’haurien proclamat campions de grup al mes de gener.
Però tot lo bo que han fet, ho han neutralitzat, setmana a setmana, invariablement, sent l’equip més autodestructiu de la categoria; en això tampoc no hem tingut rival, hem sigut el nostre pitjor enemic. Esperem que serveixi per a què no us torni ha passar mai més. Nosaltres ja ens ho hem aprés.

Pel que fa al Sènior “B”, han finalitzat la competició sense cap problema, fora del risc de descens, primer perquè la classificació els mantenia lluny dels llocs de perill i, segon, perquè la retirada de la competició del UD. Cinco Rosas a dos setmanes de finalitzar la lliga els assignava una de les places de descens, per lo que només en quedaven dos per ocupar en el grup.

Quasi-Finalment, el Sènior “A”.

Diem “quasi-finalment”. perquè sembla que aquesta temporada no vol acabar. Les fortes i sostingudes pluges del cap de setmana van deixar el camp de la Gornal impracticable, per lo que l’àrbitre va decidir ajornat l’encontre. Lo mateix va passar a camp del Turó de la Peira que hauria d’haver jugat contra el Vista Alegre.
Així que continuem fora de posicions de descens directe i, guanyant el partit que ens queda pendent contra la Gornal, classificaríem cinquens per la cua (catorzena posició) amb quaranta-dos punts.
Com sigui que els catorzens classificats dels altres dos grup de Barcelona han quedat amb 37 punts la PB UDAF (grup 2) i amb 36 punts el Solsona (grup 4) els nostres serien els millors catorzens dels tres grups.
Què vol dir això?, doncs que si guanyem al Gornal i, per tant, suméssim els 42 punts de marres, ens quedaria un matalàs de tres equips, entre l’últim que descendirà directe i els nostres, per esmorteir possibles descensos no compensats (segona “B” i tercera nacional).
Per tant, una vegada més, desigs i esforç. Ara tot depèn de nosaltres, cosa que no succeïa des de fa mesos, ara no hem de defallir, ni els jugadors, ni els aficionats. Tots junts cercarem l’objectiu, uns esforçant-se al terreny de joc, els altres donant-los suport a la grada.
Força Centre!!
Tant bon punt coneguem la designació de la FCF us informarem del dia i hora del partit.
Salut i Il·lusió

dijous, 22 de maig del 2008

Ja podeu fer Comentaris


A partir d'avui està activada la funció "Comentaris".

Al peu de cada post veureu la anotació "comentari", feu clic damunt de la anotació i us apareixarà una finestra en la que podreu escriure el vostre comentari; després seleccioneu Nombre/URL i poseu el nom amb el que voleu que es publiqui la vostra anotació, fet això, feu clic en "publicar".
Salut i participació

Canvi de Data Final de Temporada


Us vam informar que enguany realitzaríem la diada de final de temporada el proper 14 de juny, dissabte, però problemes de calendari ens obliguen a ajornar la diada fins al diumenge 15 de juny.
Sigui quan sigui ho passarem molt bé, així que... NO FALTEU!
Salut i festa

dimecres, 21 de maig del 2008

Descensos. Pla de Competició 2007-2008


Per a què tothom pugui fer els seus càlculs i conegui amb exactitud com funcionaran els descensos aquest any, us adjuntem un extracte del pla de competició de la FCF per a aquesta temporada.
CIRCULAR NÚM. 1
PLA DE COMPETICIONS

PRIMERA CATEGORIA TERRITORIAL
Ascendiran a Preferent els campions de cada grup i els 3 guanyadors de les eliminatòries d’ascens que
jugaran, a doble partit, els subcampions de cada grup, amb un sorteig previ per establir els aparellaments i l’ordre dels partits.
Descendiran a 2ª Categoria Territorial els classificats en 16è, 17è i 18è lloc, més 2 dels tres equips classificats en 15è lloc amb la pitjor puntuació, dels grups de la província de Barcelona; a la província de Lleida, descendiran els classificats en 17è i 18è lloc; i a les províncies de Girona i Tarragona, descendiran els classificats en 16è, 17è i 18è lloc.
D’altra part, recordem als clubs participants que caldrà tenir en compte el previst a l’apartat de “descensos de Preferent” del present Pla de Competicions, tota vegada que per aquest fet, podrien produir-se en determinades províncies, al finalitzar la temporada, més descensos (anomenats “no compensats” ) dels previstos inicialment.

SEGONA CATEGORIA TERRITORIAL
Ascendiran a 1ª Categoria Territorial els campions de cada grup, el subcampió amb la millor puntuació, i els 4 guanyadors de les eliminatòries d’ascens que jugaran, a doble partit, els 8 subcampions restants, amb un sorteig previ per determinar els aparellaments i l’ordre dels partits tot això dels grups de la província de Barcelona; a la província de Girona ascendiran els campions de cada un dels tres grups i el guanyador d’una eliminatòria d’ascens que jugaran els 3 subcampions; a la província de Lleida ascendiran el campió de cada un dels dos grups i el guanyador d’una eliminatòria d’ascens que jugaran els dos subcampions.
A la província de Tarragona, ascendiran els campions de cada un dels tres grups i el guanyador d’una eliminatòria d’ascens que jugaran els tres subcampions.
Descendiran a 3ª Categoria Territorial els classificats en 17è i 18è lloc, més 8 dels 9 equips classificats en 16è. lloc amb la pitjor puntuació,dels grups de la província de Barcelona; els 16è classificats de cada grup i el 15è classificat amb la pitjor puntuació dels grups de la província de Lleida i els classificats en 17è i 18è lloc de cada grup de la província de Girona; a la província de Tarragona del grup 1r Terres de l’Ebre, els classificats en 18è i 19è lloc; els grups 2n. i 3r. Camp de Tarragona els 18è. d’ambdós grups. Els descensos d’equips de Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona de la Primera Territorial suposarà el mateix número de descensos a Tercera Territorial, menys en el cas d’ascens d’un subcampió en la promoció, que evitaria un descens.
D’altra part, recordem als clubs participants que caldrà tenir en compte el previst a l’apartat “descensos de Preferent”, del present Pla de Competicions, tota vegada que per aquest fet, podrien produir-se en determinades províncies, al finalitzar la temporada, més descensos (anomenats “no compensats”) dels previstos inicialment.
Salut, esforç i confiança

dimarts, 20 de maig del 2008

Torneig d'Estiu de Futbol-7


Com cada any, dins el marc de la Festa Major d'Estiu de la nostra Vila, el CE. Esparreguera organitza el tradicional Torneig d'estiu de F7.
Recordeu que es tracta d’un torneig de categoria única, per lo que no acceptarem inscripcions de menors de 16 anys.


Us adjuntem la info del torneig per si us és d'interés.

Animeu-vos, que serà la primera edició en gespa artificial!!
Salut i Esport

http://ceesparreguera.blogspot.es/img/PromoTorneig_F7.doc

dilluns, 19 de maig del 2008

Desigs i esforç



Com ja sabeu, al CE. Esparreguera creiem que la força d’un desig és d’un potencial enorme, però, és clar, per si sol no és suficient, cal realitzar altres tasques i esforços que, conjuntats amb la força del desig, ens duguin a assolir l’objectiu.
Així aquesta setmana els jugadors i jugadores del club han fet el seu treball amb sort diversa.

El Cadet “A” apura les seves darreres oportunitats d’ascendir com a millor segon classificat i ho va fer perdent davant de l’ Igualada, però com sigui que el Sant Sadurní també va perdre (ai, ai, ai, quina llàstima tornar a haver patit dos expulsions!) encara ens queda la darrera jornada per intentar-ho.
El Sènior “A” (1ª Territorial) va haver de disputar el seu partit contra el Turó de la Peira amb només tres jugadors de camp a la banqueta, jugadors promocionats des del Sènior “B”. Afortunadament l’equip va poder treure el partit endavant (amb algun esglai quan se’ns van acostar 2-1), cosa que permet continuar fent números per salvar la categoria. Recordeu que aquest dijous 22 de maig a les 21 hores es disputarà la continuació del partit contra el La Guardia, suspès per la lesió d’en Carles Reynés, del qual ens queden 29 minuts per intentar assolir els tres punts (estem 0-0).

El Sènior “B” també jugava un partit que podia ser determinant per a assegurar la categoria, però minvat en el nombre de jugadors pels que s’havien promocionat al Sènior “A” (encara que completat amb quatre jugadors del Juvenil) no va poder guanyar el seu partit. Malgrat Tot, creiem que no cal patir per la categoria del Sènior “B” (2ª. Territorial) ja que, més a més de tenir algun punt al rebost, la tercera i última posició de descens directe la ocuparà, quasi amb tota seguretat, un Cinco Rosas “B” que porta tres partits consecutius sense presentar-se a disputar els partits.

Sabem que, de vegades, algunes decisions son difícils de prendre i, aquesta setmana, el consell directiu les ha hagut de prendre de difícils.
S’ha hagut de decidir sobre potencials esportius i sobre riscs a les classificacions, cosa que es va fer amb coherència i congruència, sospesant quina era la decisió més raonable pel bé del club en un moment en el que tots dos sèniors s’estan jugant tot a una carta. Potser alguns no compartiran el criteri emprat, fins i tot es cercaran explicacions basades en la confabulació i en la conspiració. Doncs NO, creiem fermament que no hi havien altres opcions viables més enllà de les adoptades i adoptar-les és decisió i competència, en exclusiva, dels qui ho van fer.

Finalment un racó pel futbol femení: l’Equip Cadet Femení, en el primer any d’existència, segon en la història del futbol femení a Esparreguera, ha assolit el campionat del grup 3 una setmana abans de l’acabament de la competició i restant, pel moment, invictes. Ens faria gràcia que guanyessin el darrer partit per mantenir la condició d’invictes. Felicitats Campiones!!

A tots els altres, mercès per l’esforç que esteu realitzant (i encara en queda per fer) que, de ben segur, ha de servei-nos, a tots, per a que, juntament amb la força dels desigs, s’aconsegueixin els objectius del club.

Salut, esforç i il·lusió.