Translate

dijous, 31 de juliol del 2008

Concurs per a la Gestió del Camp Municipal de Futbol

Temp era temps...
L’Any 2006 ens van demanar (des del Patronat d’Esports d’Esparreguera) que participéssim en un concurs per a la concessió de la gestió del camp municipal de futbol, mesos després, el setembre de 2006 se’ns concedia (vam ser els únics a presentar-se).
El juny de 2007 amb motiu de les obres d’implantació de la gespa artificial, el aleshores director del Patronat d’Esports, en Xavier Vallverdú, va decidir suspendre la concessió en la que mesos abans ens havien demanat que participéssim, ja que les noves característiques de la instal·lació ens incapacitaven per fer la feina.
El Motiu? doncs que l’avanç tecnològic havia de ser de tal magnitud que no ens consideraven capacitats per fer-nos càrrec d’una activitat tan especialitzada.
Quedi clar, sobretot, que en aquella decisió no va influir cap altre motiu que el que hem explicat en l’anterior paràgraf. Aquell motiu i ni un de més, que ningú no pensi que va tenir res a veure la contractació directa, sense concurs i verbal d’una empresa externa encarregada del seguiment de la obra i que va ser la posteriorment escollida per gestionar la instal·lació.

No, de ben segur que no va ser això, que quedi clar que va ser la nostra incapacitat tècnica i professional l’únic motiu de la rescissió de la concessió.
Bé, després d’haver-se provat diverses fórmules de gestió des del Patronat (bàsicament la externalització del servei a empreses privades), sense resultat satisfactori, i com sigui que aquest servei no es pot assumir amb personal propi de l’ajuntament (per motius tècnics pressupostaris), finalment, tornem als inicis.
Des del Patronat s’ha convidat al “Centre” a participar en un Concurs Negociat per a la gestió del camp municipal de futbol i se’ns ha insistit força per a que hi participem.
La contraprestació econòmica que ofereix el Patronat no compensa els mals de cap i treballs que comporta fer-se’n càrrec d’aquest servei, però ens ho demanen, quasi bé amb caràcter de favor i nosaltres volem col·laborar amb aquells que ens suporten, ens escolten i ajuden durant tot l’any.
Així que prepararem la documentació i presentarem la instància per a participar en el concurs negociat.
Ho tornarem a provar. La darrera vegada vam sortir escaldats, però eren altres temps i altre gent.
Confiem en la direcció del Patronat i tornarem a provar-lo.
Esperem no haver de penedir-nos.
Salut i compromís (personal)

Les Graderies Recuperades


Fa uns quanta dies us comentàvem que s’estaven iniciant els treballs per a recuperar la graderia del costat del carrer Llobregat del camp municipal de futbol.
Ara ja podem dir que els treballs han finalitzat amb resultat satisfactori.
Com podreu veure en les fotos adjuntes el resultat final s’ajusta a la proposta que, en el seu dia, vàrem presentar al Patronat d’Esports.
Només queda posar les baranes al voltant de la zona de banquetes per a que els espectadors puguin situar-se en les graderies rehabilitades, darrere les porteries, sense que es pugui accedir a la zona tècnica.
Salut i Solet (Ara no toca, però ja veureu a partir del desembre)

dimecres, 23 de juliol del 2008

EL "CENTRE" S'ADHERIRÀ A L'ASSOCIACIO DEL BAIX


Recentment s’ha constituït l’ ASSOCIACIÓ DE CLUBS DE FUTBOL DEL BAIX LLOBREGAT (coneguda com a “futbolbaix”) amb l’objectiu de vetllar pels interessos dels clubs de futbol de la comarca, fent-lo de manera col·legiada.
Com sigui que la unió fa la força (no sabem si tota, però segur que més que anant per lliure), el Centre d’Esports Esparreguera s’adherirà a dita associació, no només amb l’ànim d’obtenir possibles beneficis, que també, sinó, i més important, per a treballar per aconseguir que la veu i els criteris dels clubs de la comarca tinguin el ressò necessari en els organismes esportius, això és, retornar a l’origen de la federació dels clubs, al moment de la fundació de la Federació Catalana de Futbol (que ha oblidat que la seva raó de ser i existir son els clubs que entre ells es federen i d’entre ells trien als seus representants), així com en organismes no esportius, o sigui les administracions públiques, tant locals (Ajuntaments i Diputació) com autonòmica (Generalitat de Catalunya).
La intenció és bona, els objectius coherents i racionals, així que només ens queda una: POSEM-NOS A TREBALLAR!!
Salut i Unió (dels clubs, és clar...)

dimarts, 22 de juliol del 2008

Món Esport

Els components d’aquest equip us han de “sonar” a tots.
No és que representessin al club en el Torneig de F-7 “Vila d’Esparreguera” (per fortuna hi havien jugadors vinculats amb el club en una pila d’equips), però se’ns feien molt propers.
No cal parlar de fites esportives, el tema és el següent:
Aquest equip va ser patrocinat per la botiga Món Esport (C/ Barcelona núm. 40 d’Esparreguera) impecables uniformes.
L’any vinent els patrocinarà el nostre benvolgut Llongueras?
Salut sense complexos.

RECUPERANT LA GRADERIA DEL COSTAT LLOBREGAT

















Ahir a primera hora del matí, van començar els treballs per a recuperar parcialment la graderia del costat del C/Llobregat.
Aquests treballs permetran rehabilitar els trams de graderia que hi ha darrera les porteries de futbol, al temps que mantindrà la situació actual en la zona de les banquetes. D’Aquesta forma es pretén combinar la comoditat dels espectadors (especialment a l’hivern) amb la seguretat en la zona de banquetes segons una proposta presentada des del “Centre”.

Igualment les obres iniciades han de solucionar el problema del abocaments directes des de les finques del c/ Llobregat a la graderia del camp, ja que comporta la canalització dels punts d’abocament fins a la xarxa de clavegueram.
D’Aquesta manera, tant l’Ajuntament (des d’Alcaldia i Regidoria d’Esports) com des del mateix Patronat Municipal d’Esports, acompleixen els compromisos adquirits a aquest respecte.
Salut i Treballs

TANCAMENT DE LES INSTAL·LACIONS
















Que una instal·lació esportiva cal que estigui tancada per assegurar la seva integritat i perdurabilitat ho sap tothom.
Però resulta que, quan es va iniciar el projecte, no es va considerar necessari invertir diners en el tancament perimetral del recinte, deixant-lo, com no, per “més endavant”.
El “més endavant” es va convertir “ja ho farem” i, després en “no hi ha diners”.
Sigui com sigui, queda clar que la instal·lació necessita d’un tancament seriós que impedeixi els accessos no autoritzats a l’interior.
Fins ara hi ha hagut sort, uns quants danys per vandalisme (veure fotos adjuntes), un robatori amb trencament de porta en el magatzem, tres intents de robatori en el bar amb danys a la porta, uns quants “grafitis” en les parets dels vestidors, una de les xarxes de protecció (la del costat de vestidors) cremada amb un encenedor, etc.
En definitiva qüestions menors que amb diners es resolen.
Però... de quant ha de ser l’import dels danys per a que es procedeixi al tancament integral de la instal·lació (de tota la zona esportiva hauríem de dir), quina ha de ser la importància dels danys, fins a quan haurem d’esperar per aconseguir un tancament que venim reclamant des de fa anys?.
Esperem que no sigui fins que una bretolada de més importància produeixi danys de veritable importància en la instal·lació.
Que no ens pintessin el camp de rosa!!
Salut i Prevenció

dilluns, 21 de juliol del 2008

Final del Torneig de Futbol a set



Ahir es va acabar.

Quan passaven 20 minuts de les 9 del vespre, els àrbitres encarregats de dirigir la final van fer sonar els seus xiulets donant per acabat el torneig d’estiu de futbol a set “Vila d’Esparreguera”.
En síntesi els guardons del torneig han estat:



GUARDONS INDIVIDUALS.
PORTER MENYS GOLEJAT: CARLOS LÓPEZ (PIU PIZZA)
MÀXIM GOLEJADOR: JONATHAN CABIDO (ROSTISSERIA LORA)
JUGADOR MÉS VALUÓS: JORDI MENDOZA (RESTAURANT LES ALZINES)
GUARDONS D’EQUIP.
3r. CLASSIFICAT –TROFEU + 150,00 €- : “YA NOS CONOCES”
2n. CLASSIFICAT –TROFEU + 350,00 €-: “RESTAURANT LES ALZINES”
1r. CLASSIFICAT –TROFEU + 700,00 €- : “PIU PIZZA”


Els diferents premis van ser repartits per la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera, Sra. Mirna Matas, pel també Regidor del mateix ajuntament Sr. Javier Duque, pel President d’Honor del Centre d’Esports Esparreguera, Sr. Martí Calsina i pel Vice-President del CEE, adjunt a Presidència, Sr. Emilio Domene.
Des del “Centre” volem agrair la participació de tots i cadascun dels 28 equips que hi ha participat i del públic que, en nombre total i aproximat de dos mil persones ens ha acompanyat durant tots els dies de torneig.


Agraiment que volem dirigir, molt especialment, a tots i totes els que desinteressadament, sense afany de lucre, ens han ajudat a dur a terme aquest esdeveniment esportiu amb el que, de facto, finalitza la celebració de la festa major d’estiu d’Esparreguera.
Salut i Descans (per uns dies)

Post: No deixa de cridar l’atenció que la festa major d’estiu comenci, de fet, amb el torneig de futbol sala que organitza el Club Futbol Sala d’Esparreguera i finalitzi amb el torneig de futbol-7 que organitzem des del “Centre”, sense oblidar altres activitats esportives que es celebren durant festa major d’estiu i que organitzen altres entitats esportives, com ara la que organitza el Club Bàsquet Esparreguera.
Oi que ho és de curiós?, lo suficient com per a que des de Cultura comprenguin que els actes de festa major són de festa major i que mereixen el mateix tracte que, de la comissió de festes, reben altres activitats no esportives (en especial el pressupostari)?


Si és que no podiem anar-nos-en sense una malifeta!

divendres, 18 de juliol del 2008

Torneig F-7 "Vila d'Esparreguera"


Si abans d’iniciar-se el torneig dèiem que estava sent un èxit en quant a les inscripcions. ara, a meitat del torneig, ja podem dir que també ho està sent a nivell esportiu.
La majoria dels equips presenten formacions força competitives i alguns francament bons (segur que aquests estaran en la fase final). També hi ha altres equips que només aspiren a jugar uns quants partits sense aspiracions de classificació, per pur “divertimento” i ho estant fent de manera molt digna i esportiva.
En l’aspecte disciplinari, només s’han hagut d’aplicar sancions a tres jugadors, consistents en suspensió d’un partit, dos partits i una exclusió del torneig. Aquest apartat no ens agradaria haver-lo d’haver aplicat, però és necessari per mantenir l’ordre en el transcurs del torneig i, també, per justícia amb aquells que respecten les normes de competició i es comporten com s’espera dels esportistes.
Aquest cap de setmana es decidirà el guanyador, ja que entrem en els darrers partits de la fase de classificació i, sense solució de continuïtat, vuitens de final i quarts i, per fi, diumenge des de les 18.00 hores, “semis”, partit de consolació (3r i 4rt lloc) i la gran final.
Només informar-vos que, mitjançant la direcció d’esports del Patronat, hem traslladat la nostra invitació a la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera, per tal que ens acompanyi en el lliurament de trofeus.
Salut i ...Necessitem VACANCES!!!

diumenge, 13 de juliol del 2008

TORNEIG D'ESTIU DE FUTBOL-7 VILA D'ESPARREGUERA


GRAN ÈXIT.
El passat dia 9 de juliol es va tancar la inscripció d’equips per al torneig d’estiu de futbol-7 “Vila d’Esparreguera - 2008” que, com cada any, organitza el Centre d’Esports i es va fer amb la molt bona xifra de vint-i-vuit (28) equips apuntats.
Això significa que des d’ahir, dia 12 de juliol, jornada inaugural del campionat, fins al proper dia 20 de juliol, jornada de cloenda, es disputaran vuitanta (80) partits de futbol-7 en el marc del Torneig.
En la edició d’enguany comptem amb la participació d’equips vinguts d’Olesa de Montserrat, d’Abrera, Collbató i Sant Boi de Llobregat entre d’altres municipis.
Finalment dir-vos que malgrat la constant i, per moments, intensa pluja que va caure durant tot el cap vespre i vespre d’ahir, el camp municipal de futbol va poder engolir la gran quantitat d’aigua caiguda, de manera que es van poder disputar el vuit partits que estaven designats.
En acabar la fase de classificació us informarem dels equips classificats i, posteriorment us traslladarem informació puntual dels 1/8 ns., 1/4rts., semifinals i final del campionat.

Salut, estiu, esport i FESTA MAJOR!!

dimecres, 9 de juliol del 2008

Torneig Futbol-7


Recordem que avui, 9 de juliol, és el darrer dia per a inscriure’s en el Torneig d’Estiu de Futbol-7.
Igualment aprofitem per a recordar que el sorteig dels grups es durà a terme demà passat, divendres 11 de juliol, a les 20.00 hores, en el camp municipal de futbol d’Esparreguera.

La Casa Groga



Aprofitant l’Estiu el Patronat a decidit rentar-li la cara al camp municipal. AixÍ que dit i fet, es compra pintura i demés estris, se li fa arribar al “Lala” i aquest es posa mans a la obra.
No sabem si és el color que haguéssim escollit per votació popular, però més net sí que es veu i, més a més, per a gustos els colors.
Salut i Pintures

diumenge, 6 de juliol del 2008

El Recurs a la Premsa


El recurs que el “Centre” té presentat davant del Tribunal Català de l’Esport comença a tenir ressò mediàtic.Després que sortís publicat en diaris del Baix Llobregat, ara és el torn de “El Mundo Deportivo” qui n'informa.
Aquest important diari esportiu, en la seva edició del Diumenge 6 de juliol, publica un ampli informe de la situació en la que troba el recurs presentat davant del TCE, i que mai no haguéssim volgut presentar, sinó fora per que des de la FCF, mitjançant els Comitès de Competició, primer, i d'Al·legació, després, es van capficar en "anar de pressa" i no pas en esbrinar la veritat d'allò que mai no va succeir, malgrat haver-nos dirigit per escrit al President de la FCF demanant-li empara, sense que no ens fessin ni cas.
Us adjuntem un enllaç per a que, clicant al damunt, accediu a la edició digital del diari i consultar la noticia.Si feu clic damunt de ¿Qué sucedió en el Esparreguera – Vilanova B? se us obrirà una “info” complementària a l’article.Esperem que continuï tenint presència en la premsa, doncs serà senyal que comencem a acostar-nos a la resolució del cas.
Salut i Publicitat

dijous, 3 de juliol del 2008




Feu-ne clic damunt l'imatge
per a ampliar-la











Aquesta placa és una reproducció de l’original i es troba exposada al Museu Català de l’Esport.
En ella, veïns i amics d’en Luci Minici Natali, l’honoren pels èxits aconseguits en la seva carrera esportiva.
Què qui era Luci Minici Natali? Doncs ho expliquem.
Luci Minici Natali va ser el primer català a participar en una olimpíada i ho va fer a la 227 olimpíada, l’any 129 d. de C., resultant campió en la carrera de quadrigues.
Per tant, queda clar que el nostre conductor de quadrigues català va guanyar una cursa molt abans que un tal Fernando Alonso (i amb menys cavalls).

Salut i Cultureta

Presentades les Pretensions










Rebuda la notificació oficial del Tribunal Català de l’Esport (TCE.) comunicant-nos l’acceptació a tràmit del nostre recurs, i en compliment del termini de deu dies per a presentar les nostres pretensions, ahir, dia 2/7/2008, vàrem presentar-les al registre general del TCE.
Us adjuntem els arxius on podreu consultar les demandes del CE. Esparreguera.
Salut i Job (pel sant de la paciència, no pas pel que fora lateral del RCD. Espanyol, que no només pensem en futbol)

http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Pretensions_TCE_1.doc

http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Pretensions_TCE_2.doc