Translate

dimecres, 31 de desembre del 2008

OFERTA EN ASSEGURANÇA DE SALUT DKV

El Centre ha tancat un acord amb l’asseguradora mèdica DKV, empresa puntera en assegurances de salut, per tal d’oferir als nostres socis els serveis de la seva Xarxa d’Assistència Sanitària en condicions especials molt atractives.
Fent clic al damunt de la imatge podreu accedir al document de la oferta, el qual conté el resum de cobertures, els serveis addicionals i les dades de l’agent comercial de contacte (en Manel Anguera).
Salut.

dimarts, 30 de desembre del 2008

PARTIT DE RECUPERACIÓ

Us recordem que el proper dia 3 de gener, dissabte, a les 17.00 hores i a Terrassa, es disputa el partit de Segona categoria Territorial entre la Pª. San Pedro i el CE. Esparreguera. El camp és el Municipal de BONAIRE (T)- C/ Sabadell,s/n (08225 TERRASSA).
El desplaçament es realitzarà amb autobús pagat pel “Centre” i podran utilitzar-lo tots els socis amb carnet en vigor que ho desitgin, mentre que hi hagin places vacants.
Aquest partit és per recuperar el que es va suspendre per pluja en el seu dia i volem que serveixi per començar a RECUPERAR el nivell que els nostres nois es mereixen i que la manca de sort no ens permet aconseguir.
Salut i ÀNIMS

S’acaba el 2008. Benvingut Any Nou?!

Encara que no podem qualificar el 2008 com un any desastrós, la realitat és que vist al final, ha estat força dolent.
En lo esportiu l’any que s’acaba ens deixa un campionat aconseguit per les noies del Cadet i l’ascens a 1ª. Divisió assolit per les nenes de l’Aleví-Infantil.
També s’ha produït la inclusió, per primera vegada en la història del club, d’un equip de categoria Benjamí, adscrit a competició federada de la FCF, gestionat i dirigit pel club, no des del Patronat d’Esports com era habitual.
Una vegada més, el Cadet “A” es va quedar a les portes de l’ascens a primera, més per demèrits propis que no pas per encerts dels rivals (i van...).
L’equip Juvenil ens ha dut a haver de prendre serioses mesures disciplinàries amb advertiment de suspensió general d’activitat per qüestions de mal comportament individual i col·lectiu.
L’Equip sènior va perdre la categoria després d’haver suportat les dures sancions que ens va aplicar el Comitè de Competició de la FCF en donar crèdit a la col·lecció de falsedats redactades en acta pel col·legiat Sr. Alberto Gutiérrez Herráiz i inspirades pel seu auxiliar Sr. Andreu Boada.
També ens deixa l’any la dimissió del president de la FCF en Jordi Roche i l’accés a la mateixa del fins llavors vice-president, Ricard Campoy, president que havia de ser transitori només per a convocar eleccions i retirar-se i que encara continua en el lloc emprant una metodologia de l’estil de la República Bolivariana de Veneçuela.
Per acabar-ho d’adobar la manca de jugadors ens va obligar a renunciar a inscriure l’Aleví “B”.
Econòmicament... què voleu que us diguem que vosaltres no conegueu!!
El club es manté sense deutes (ni alegries) encara que per alleugerir les economies es va haver de suprimir el servei d’autocars.
Per l’any que s’acosta, el 2009, darrer any de la primera dècada del segle XXI, agafem-nos fort, que no pinta bé en lo econòmic. Així que convindrà ser més forts en solidaritat, sacrifici i compromís per mirar d’ajudar-nos els uns als altres fins que arribin millors temps.
En lo esportiu, treballem per millorar el rendiment obtingut en l’any 2008, encara que no és la qüestió primordial sempre que la vessant formativa i educativa sigui la que des del club intentem implementar.
Entre tots, sent solidaris, aconseguirem fer de l’any 2009 un any més bo d’allò que ens estan anunciant, segur.
Salut, MOLTS BONS DESITJOS i MOLTA FELICITAT PEL 2009

dijous, 25 de desembre del 2008

Nadal i Futbol. Elucubracions després d’un dinar.

La pilota (la de futbol o la de la olla de Nadal) és l'element que ens aglutina al seu entorn, al voltant d’un espai compartit (taula o terreny) amb els nostres (família natural o esportiva) que ens durà a improvisar uns càntics (nadales o d’animació), juntament amb els qui ens acompanyen perseguint una fita comuna (cercar la felicitat mitjançant la fe o la victòria -se’n ha de tenir fe per aconseguir la victòria-).
Càntics que ens permetran elaborar el dol que cauteritzi els mals tràngols suportats anteriorment i fer-nos creure que tot és al nostre abast.
Quina semblança...
La diferència és que Nadal ho celebrem un cop l’any i l’altre cada setmana.
Aquesta religió (amb minúscules) és força més exigent, però a canvi ens permet aconseguir “la salvació” o “l’ascens” molt més sovint. ...I els “pecats” es purguen setmana a setmana.
Mentre que reflexionem podem seguir fent una comunió de germanor al voltant del bocata de llom (o la graella) i la “pinta” de birra, sense risc de caure en pecat mortal.
A futbol les "condemnes" solen ser transitòries, no eternes.
Salut i bestieses. Sense ànim de resultar irreverents

dilluns, 22 de desembre del 2008

ENS HA TOCAT LA RIFA (POC PERÒ HA TOCAT)

Comproveu-lo, però si no ens fallen les informacions (cercador d'Internet) el número que el “Centre” jugava en la rifa de Nadal d’enguany (83.100) ha estat premiat.
Ens han tocat 5 €uros per cada euro jugat. Així, tots aquells que porteu un dècim (jugats 20 €) en teniu 100 €uros a la butxaca.
L’AMPA de l’IES. “El Cairat” també ha “pillat”, jugaven el mateix número que el “Centre”.
Menys és no res, encara que només sigui per comprar neules.
Salut i sort (poca, però l’hem tingut)

FESTES D'HIVERN

Que cadascú celebri les festes com tingui per tradició en el sí de la seva família, segons els seus hàbits socials, culturals i religiosos.
Sigui com sigui, desitgem que ho fem amb felicitat i gaudint de la companyia de familiars i dels amics més estimats i que l’esperit d’aquests dies ens acompanyi tot l’any.
Que no sigui per desitjos, que de vegades s’acompleixen.
Salut.

divendres, 12 de desembre del 2008

DATA PER A PARTIT SUSPÈS

El partit de l’equip sènior (2ª. Territorial) de la setmana passada contra la Pª. San Pedro (Terrassa) no es va poder disputar per incompareixença de l’àrbitre.
El Comitè de Competició ha designat el proper dia 3 de gener de 2009 com a data per a la disputa del partit.
Serà a les 17.00 hores en el camp de futbol Bonaire de la vallesana localitat de Terrassa.
Salut i vell partit per a any nou.

dijous, 11 de desembre del 2008

AL RESPECTE DELS "COMENTARIS"

Sabeu que podeu fer els vostre comentaris a les notícies i articles que pengem en el bloc.
Haureu comprovat que són molt pocs els comentaris que s’arriben a publicar i no és que no acompleixin els requisits (veure l’apartat “BLOC OFICIAL DEL CE. ESPARREGUERA), ni tant sols es tracta de que siguin comentaris crítics al Consell Directiu (que afortunadament no és el cas, encara que algun en hi ha). No, ès un problema de mínima identificació.
Com sabeu hi ha dos maneres de publicar un comentari: Com a anònim o identificant-se (encara que sigui amb un "nick name" o sobrenom).
Per una qüestió de criteri no publicarem cap comentari que vingui com a "anònim", encara que puguin ser contestats pel moderador.
El cas és que qui vulgui veure el seu comentari publicat haurà d’identificar-se mínimament, sinó el comentari quedarà en l’àmbit privat de la comunicació entre el seu autor i el moderador del bloc, encara que sigui digne de resposta.
Au va, no sigueu mandrosos.
Salut i... registreu-vos!!

dimecres, 10 de desembre del 2008

INCOMPLIMENTS, DESIDIES i TANTSEMENENFOTISMES

Des que van començar les obres d’ampliació de l’ambulatori que hem estat vigilants. Hem seguit dia a dia el seu desenvolupament i evolució. No perquè ens agradi fer d’inspector d’obres, sinó perquè teníem paraula de l’ajuntament de que farien complir a la constructora els compromisos que van adquirir quan ens van enderrocar part de la instal·lació en començar les tasques constructives.
I ha plogut des de llavors. En aquell temps el qui va negociar-reclamar amb GISA va ser el aleshores Regidor d’Esports Marcel Escudé. Després eleccions, després... encara no hem aconseguit que ens informin de quin o quina regidor o regidora tenia l’encàrrec de fer el seguiment.
Resultat: Quasi dos anys després, la obra ha finalitzat, la empresa constructora marxa i com a conseqüència de la nostra insistència REUNIÓ:
Avui a les 14.00 hores ens hem trobat en el camp de futbol arquitectes (de la empresa), aparelladors (de l’Ajuntament), directora i tècnic de Patronat d’Esports i un Regidor de l’Ajuntament (Iñaki).
La empresa diu que farà lo que li digui GISA, GISA diu que farà lo que li digui el CATSALUT, el qual ha de ser interpel·lat per l’Ajuntament d’Esparreguera, el qual no ha fet res perquè el regidor que ha vingut avui és la primera vegada que en sentia parlar del tema, perquè la regidora d’esports avui estava absent, perquè la que ha de manegar els diners (Hisenda-Adriana-) no en té ni un cèntim d’euro i perquè a ningú no li ha interessat el tema.
S’ha acabat. Ara ens diuen que sí faran una plataforma de només dos metres quadrats on ara hi ha la llotja perquè fer-la més gran és molt car, que si canviaran els mòduls de lloc per guanyar espai, però que això qui ho paga, que si...
Senyors i senyores de l’ajuntament: Heu badat llastimosament amb les qüestions que afecten al camp de futbol.
1r. Us van prendre el pel en la instal·lació de la GESPA (i estàveu avisats)
2n. Heu permès que les empreses que havien d’assumir la responsabilitat dels defectes constructius hagin aconseguit esgotar els terminis de reclamació i han desaparegut sense fer front a les reclamacions (encara no heu posat ni una denuncia, ni una reclamació legal i estàveu avisats).
3r. En tot el tema de l’ambulatori ni heu prestat atenció, ni ningú no ha exercit el control del compliment dels compromisos, fins que ens han sorprès amb l’acabament (i estàveu avisats)
Ara ens dieu que fareu gestions...
El dia 23 de desembre la empresa constructora fa el lliurament de la obra i marxa a una altra.
Quan això s’hagi fet a ningú no li importarà, ni al CATSALUT, ni a GISA, ni a la empresa constructora... i el nostre ajuntament... posant llums de nadal.
Estàveu avisats i a qui avisa no se’l pot anomenar traïdor.
Salut, que el camp no és nostre. Només el patim

divendres, 5 de desembre del 2008

CANVIS EN EL FUTBOL BASE

Aquesta setmana s’han realitzat uns ajustaments en els equips tècnics del futbol base.
El Directiu Delegat pels Benjamins, Alevins i Infantils, en Jordi Pallarés, s’incorpora a la direcció esportiva de l’equip Aleví conjuntament amb l’entrenador Rubén Domene.
Al seu torn, el fins ara segon entrenador de l’equip Aleví, en Manolo Duro “Mandi”, passa com a segon a l’Infantil “B” per formar equip amb l'entrenador, en Fernando Orea.
Salut i millores

ANUL•LAT EL PARTIT DE BENJAMINS

El partit que havíem de disputar el proper dilluns, a les 17.00 hores a Corbera, per recuperar el partit de benjamins que no es va poder disputar el passat 29 de novembre per pluja, ha estat suspès.
El motiu és que el Corbera CF. no disposa de camp ja que l’Ajuntament d’aquell municipi el mantindrà tancat per ser festiu.
No cola, però ens ho empassem.
Ara toca posar-nos d’acord per cercar nova data. Des del Centre proposem el proper 23 de desembre (els nois ja faran vacances) a les 18.00 hores.
Ja hem modificat el Calendari Setmanal.
Us informarem.
Salut i santa innocència (la nostra)

dijous, 4 de desembre del 2008

JUVENIL. REUNIÓ MARES/PARES - CLUB - REGIDORA d’ ESPORTS.

Com ja havíem anunciat, ahir es va dur a terme la reunió amb les mares i pares dels nois del juvenil. Per part del club van assistir-hi el Directiu Delegat (Sr. Pedro Pérez), el Coordinador General (Sr. Àlex Guixà) i el President del Club (Sr. Alfons Puche). També va assistir-hi la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera (Sra. Mirna Matas).
En el decurs de la reunió es va exposar als pares i mares l’estat actual de la situació, se’ls va explicar el criteri seguit en la aplicació de les sancions i se’ls va demanar col·laboració per a que, des de les famílies, ens ajudin a orientar correctament el comportament del nostre jovent.
El col·lectiu de mares i pares presents van mostrar el seu acord amb les fermes mesures imposades des de la directiva, en especial pel que fa referència a l’advertiment general de retirada de fitxa federativa a tot aquell que incorri en comportaments antiesportius.
La Regidora va manifestar el seu suport al Consell Directiu en quant a l’esforç per corregir la situació i va encoratjar els pares i mares a participar en la orientació dels joves.
El President va informar que el club serà absolutament rígid en l’aplicació del reglament intern del CE. Esparreguera (Aprovat per l’Assemblea General de l'11 de febrer de 2008) en quant afecti a jugadors i tècnics de qualsevol dels equips del Centre.
Respecte de públic en general, inclòs el públic específic de l’equip Sènior, el club procedirà a denunciar davant la policia local els comportaments antiesportius, per a aconseguir la identificació dels presumptes autors i enervar l’acció del Consell Català de l’Esport, proposant la prohibició d’accés a la instal·lació municipal en virtut de l’article 77.2.h de la Llei de l’Esport (Decret Legislatiu 1/2000 de 31 de juliol), o el trasllat de les actuacions a l’àmbit penal de l’administració de justícia, en cas d’observar-ne possibles responsabilitats penals. Aquesta línia d'actuació també compta amb el suport de l’Ajuntament d’Esparreguera mitjançant la Regidoria d’Esports.
Esperem que no sigui necessari.
Recordem que l’esport és l’art de competir respectant els rivals i les normes, lo altre és la guerra.
Així doncs: Respectem l’esperit esportiu, respectem els rivals i respectem els àrbitres.
Els qui així no es comportin, no tindran lloc en el nostre club.
Salut i seny

dimecres, 3 de desembre del 2008

CANVI D’HORARI SÈNIOR i DESIGNACIÓ PARTIT CADET “A” i BENJAMÏ

Us informem que la data i horari del partit del nostre equip sènior per a aquesta setmana, contra la Pª. San Pedro CF. (previst pel diumenge 7/12/08 a les 16.00 hores), ha estat modificat.
Les dades actuals son les següents: DISSABTE 6/12/08 a les 16.30 hores en el mateix camp.
D’Altra banda us informem que el partit del Cadet “A” contra el Sta. Coloma de Cervelló, que es va suspendre el passat 22/11/08 per incompareixença de l’àrbitre, ha estat designat per ser disputat el proper DILLUNS 8/12/08 a les 12.00 hores en el Municipal d’Esparreguera.
Igualment, el partit de categoria Benjamí que es va suspendre per pluja el passat 29/11/08 a camp del Corbera CF., ha estat designat per a que es disputi el proper dilluns 8/12/08 a les 17.00 hores en el camp municipal de Corbera de Llobregat.
Aquests partits ja consten, amb les dades actualitzades, en l'apartat "Calendari Setmanal" d'aquest bloc.
Salutacions i previsió