Translate

dimarts, 31 de març del 2009

EL CENTRE A RÀDIO VIC

Ahir al vespre el Centre va ser objecte d’atenció del programa d’esports de Ràdio Vic.
Una breu i amable entrevista, seguit d’una exposició de dades històriques per a finalitzar amb el nostre himne (Mestre Rudy Ventura) ens van acostar a la comarca d’Osona.
No és important, però ens fa gràcia.
Mercès Ràdio Vic. Us decorem amb el "Dimo" que sabem que us ha agradat.
Salutacions i agermanament

TASQUES DE MANTENIMENT EL PROPER 8/4/2009 -Dimecres-

Des del Patronat d’Esports ens informen que el proper dia 8 d’abril es realitzaran les tasques de manteniment del terreny de joc. Aquestes tasques consisteixen en des compactar el cautxú i garbellar-lo, retirar impureses, pentinat de la gespa, redistribució del cautxú i anivellat del mateix.
Degut a que després d’aquesta intervenció el camp necessita d’un temps de repòs i rec per al correcte assentament del cautxú, el camp no podrà ser trepitjat aquell dia.
Els equips afectats dirigiu-vos als vostres entrenadors i delegats, el quals us informaran del tipus d’activitat que es realitzarà aquell dia.
Salut i organització

dilluns, 30 de març del 2009

RELLEU A L’ALEVÍ

L’Entrenador de l’Aleví del CE. Esparreguera, en Rubén Domene, va presentar la seva dimissió el passat dissabte a la tarda, dimissió que li va ser acceptada pel President del club.
Volem agrair a Rubén Domene que hagi sabut posar el bé general del club per davant de la seva situació i expectatives personals, facilitant el relleu en la direcció de l’equip.
Des del proper dimarts es fa càrrec de l’Aleví en Manuel Duro “Mandi”.
Salut.

UNA ALTRA SETMANA

De nou dilluns. Mal cap de setmana en quant a resultats.
Massa derrotes a casa.
De tots els partits jugats al municipal només va guanyar el Sènior. Això si, victòria important per seguir lluitant per la permanència.
A fora, victòria del Cadet “A” que es continua acostant al campionat i empat molt meritori de l’Infantil “A” que segueix defensant la seva sort a la 1ª divisió en cos i ànima, com a lleons.
També va guanyar el seu partit el Benjamí, equip que camina amb pas ferm i promet formar un “Aleví” important la propera temporada.
Seguim perseguint objectius. Continuem somiant.

Salut i perseverança

dijous, 26 de març del 2009

COL·LABORACIÓ PARTICULAR

Benvolguts: Hem rebut via correu-e un escrit que ens envia una sòcia i mare de jugador, relacionat amb el nostre esport.
Com que ens va demanar que el publiquéssim, per que el considera interessant, nosaltres el pengem amb molt de gust.
Com veureu fa molt de riure. O NO?.
Salut i humor


LA MORAL DEL PARE D'UN JUGADOR. Existeixen 4 casos, a saber:

1r. - QUAN L'EQUIP VA BÉ i el TEU FILL JUGA ASSÍDUAMENT
-Ja ho deia jo, el meu fill és el millor.
-És un gran entrenador i els comentaris sobre aquest són:
-Hauries de veure com els entrena!!
-És un gran psicòleg, els entén de meravella!!
-És una eminència en tots els camps, els estudia al detall!!
2n. -QUAN L'EQUIP VA BÉ PERÒ el TEU FILL NO JUGA ASSÍDUAMENT
-El qui ocupa el seu lloc no m'acaba de convèncer.
-Un jugador de refresc aniria ara molt bé.
3r. -QUAN L'EQUIP PERD i el TEU FILL JUGA ASSÍDUAMENT
-Ara seria el moment de fer algun canvi
-Hauria d'escoltar els pares l'entrenador per donar un altre aire a l'equip.
4t. -QUAN L'EQUIP PERD i el TEU FILL XUPA BANQUETA
-És perquè no fa canvis.
Del tòtil que està a la banqueta (de l'entrenador) et dirà que:
-No té ni idea de futbol, està per cobrir l'expedient.
-La seva personalitat i la comprensió dels jugadors és NEFASTA.
-Aquest s'ha copiat d'un futbolí la posició dels jugadors.
PER TANT, ES BUSCA DESESPERADAMENT:
-Pare que tracti el seu fill com a seguidor fervent d'un crack, encara que el més que faci el seu fill sigui aixecar pols en el camp.
-Pare que aplaudeixi com un possés tota acció vistosa d'aquest joc (al rival també).
-Pare que entengui que hi ha 23 jugadors en el camp (UN DE NEGRE) a aplaudir.
-Pare que pensi que veure'l seleccionat per ESPANYA és difícil però que continua sent el seu fill.
-Pare que entengui que l'important és divertir-se amb ell com ell en gaudeix.
-Entendre que sempre haurà algú de millor, i no creure's que tenim potencialment un nou "crack" a descobrir.
Només afegiria una cosa, fill meu, estudia i faràs quelcom de profit a la vida, perquè la loteria no toca a tothom, però tots els que tenen estudis participen en la loteria.
Salut i humor.

dimecres, 25 de març del 2009

RELLEU EN L’EQUIP JUVENIL

Avui dimecres es fa càrrec de l’equip juvenil en Xavier Abellán, vell conegut dels esparreguerins ja que ha estat entrenador en equips de futbol base a casa nostra, així com del primer equip.
Ve a fer-nos un favor, a intentar aprofitar tot lo que es pugui aprofitar d’aquí a final de temporada i a confeccionar la llista de descartats pel proper exercici.
Li hem encarregat aquesta tasca a algú que ve de fora amb el cap “net” i que no estarà presionat per les turbulències constants d’aquest any.
I li donem les gràcies per ajudar-nos en aquesta situació quan CAP entrenador de la comarca ha volgut fer-se’n càrrec d’aquest grup.
Així alliberem a l'Àlex Alemán del suplici de continuar gestionant un grup en el que no hi creu i que no li ha demostrat cap respecte. Ni a l’Àlex Alemán, ni als adversaris, ni als àrbitres, ni al Consell Directiu i, de vegades, ni entre ells se’l han demostrat.
Àlex gràcies pels teus esforços, estèrils però generosos. Ningú no podrà dir que no ho vas intentar tot, quan per a algú sigui massa tard, quan es lamenti de la seva situació, aquest ningú no podrà trobar més responsable que la seva pròpia persona.
Ara encetem una nova etapa, curta i definitiva, en la que aquells que vulguin guanyar-se un lloc en el futur juvenil no han de fer una altra cosa que entrenar, ser disciplinats, companys i responsables (Ja no demanem ni que siguin bons futbolistes).
Només queden onze, s’han quedat vuit pel camí durant els darrers dos anys, però que consti, no se’ns han perdut, s’han extraviat a consciència.
Els que hi quedeu, sis us plau, no llanceu per la borda la última de les últimes oportunitats.
Salut i ànims!!

dimarts, 24 de març del 2009

PASSADÍS A LES CAMPIONES

El proper dissabte, a les 9.00 hores, es disputa en el municipal el darrer partit de la fase de lliga del campionat Femení, Categoria Infantil-Alevi, 1ª Divisió i ens visita el Sant Gabriel CD. “B”, ja proclamat campió del grup.
I els hi farem el passadís!! i tant que sí: 21 partits jugats, 20 de guanyats, 1 empatat i 0 perduts, amb 100 gols a favor i només 14 en contra es mereixen el nostre reconeixement.
I nosaltres, tots contents i contentes, celebrarem que ens hem salvat i que les nostres noies seguiran en la 1ª Divisió un any més.
Salut i honors

NOVETAT EN EL BLOC

Com sigui que aquells jugadors, pares i mares que vau obtenir els calendaris a començament de temporada ara aneu més perduts que un pop en un garatge, hem decidit oferir-vos un sistema per a que pugueu disposar de la informació el més actualitzada possible.
I és que, com sabeu, els tràmits per a canviar els horaris es poden fer per la intranet federativa, la qual cosa ha facilitat molt la tramitació i, per tant, ha disparat aquesta mena d’incidències.
Doncs bé:
A) En l’apartat “Calendari Setmanal” trobareu la graella actualitzada (a partir dels dimarts) de tots els partits que disputi el “Centre” el següent cap de setmana.
B) En l’apartat “Calendaris i Horaris” hem introduït un enllaç nou que, fent clic al damunt de l’equip que hi vulgueu consultar, us portarà a la pàgina de la web federativa on, des de la matinada dels dilluns, consten les dades actualitzades dels partits de cada setmana .
El horaris i camps que hi constin en la pàgina que visiteu son els bons de debò però, compte! penseu que per acord dels dos clubs es poden modificar horaris i camps fins a migdia dels dijous, per tant, si voleu estar absolutament segurs de les dades, cal confirmar-les els dijous a la tarda, encara que, com a norma general, allò que hi consti el dilluns ja cal donar-lo com a força segur.
Salut i millores

dilluns, 23 de març del 2009

PRIMER OBJECTIU ASSOLIT

Després de la combinació de resultats del cap de setmana passat, podem dir que el nostre equip FEMENÍ, CATEGORIA INFANTIL/ALEVÍ, 1ª DIVISIÓ, ha assolit la permanència en la categoria a manca d’una jornada pel final del campionat. Felicitats noies!!.
Ara toca començar a preparar l’equip per a la propera temporada, passar a l’equip juvenil/cadet a les que acompleixen l’edat enguany i avançar feina.
L’Aleví va tornar a guanyar, de manera que esperem que no passin gaires setmanes abans que puguem dir d’aquest equip el que ja hem pogut dir de les noies petites.
L’Infantil “A”, per fi, va sumar tres punts que ens permeten seguir somiant amb salvar la categoria. Va ser agònic. A manca de pocs minuts pel final anàvem perdent 1-2 un partit que només mereixien guanyar els nostres.
Van donar la cara, com els hi ensenyen. Van lluitar sense desmai, confiant en les seves possibilitats, com toca. Van marcar el gol de l’empat. I, quasi sobre el xiulet final, un altre: Victòria!!
Agònic, si, però també premonitori?
Encara no s’ha acabat aquesta festa i aquests nois ballaran fins al final.
Que ningú no ens doni per acabats.
Dels partits de les altres categories teniu la informació al vostre abast fent “clic” a l’enllaç de cadascun dels equips, en l’apartat “Resultats i Classificacions” del nostre bloc.

Salut i empenta!!

dilluns, 16 de març del 2009

EL CAP DE SETMANA HA PASSAT

Aquest cap de setmana passat hem vist com es conformen les opcions dels diferents equip del club.
L’Aleví s’aferra a la 1ª divisió amb una victòria davant del San Mauro UD.
L’Equip femení Infantil-Aleví incrementa les seves opcions de continuar en la 1ª divisió en aconseguir un empat davant de l’At. Vilafranca.
El Cadet “A” va aconseguir una nova victòria (a domicili) que el referma al capdavant de la classificació del seu grup.
L’Equip Sènior va aconseguir una nova victòria (aquesta setmana va caure el Sallent UE.) i ja son cinc les jornades consecutives sense conèixer la derrota, per lo que milloren les expectatives de salvar la categoria.
També van sumar victòria els equips Benjamí i Infantil "B" (en ambdós casos per golejada), no així el Femení Juvenil-Cadet i l’infantil “A”, que van perdre (La permanència de l’Infantil “A” a 1ª divisió es complica cada setmana més, però com ja hem dit, s’intentarà mentre quedin possibilitats matemàtiques).
El nostre equip de categoria Juvenil no es va presentar a jugar el partit contra el Corbera CF. per manca de jugadors. Aquesta setmana intentarem apedaçar aquest equip fins a final de temporada, l’encarregat de treballar la situació és el directiu Sr. Pedro P. Casares.
Salut i sort (que l’esforç ja el posen)

dijous, 12 de març del 2009

ÀNIMS LEO

Ens informen que en LEO ja ha tornat al seu domicili a on encara li quedarà força temps de recuperació.
Sembla que fins ara tot va bé... i així seguirà.

ÀNIMS LEO!!!

BENJAMÍ: RECUPERACIÓ PARTIT SUSPÈS

El partit que es va suspendre el passat dia 7/03/09 contra la PB. Vallirana, per incompareixença de l’àrbitre, ha estat designat per disputar-lo el proper diumenge 15/03/09 a les 12.00 hores en el camp municipal d’Esparreguera.
Salut i punts

dimarts, 10 de març del 2009

MÉS SOBRE INSTAL•LACIONS

A l’apartat “Els nostres Vídeos” (columna de l’esquerra) hem penjat un clip de 30 segons en el que es veuen les instal·lacions del club “Levante –Las Planas CF”.
Com sabeu aquest club i, per tant, el camp de futbol pertanyen a una barriada del municipi de Sant Joan Despí.
Com es pot comprovar per l’entorn, zona humil, però instal·lació impecable.
Salut.

EXPECTATIVES

Van passant les setmanes i ens acostem al final de competició. Alguns equips s’acosten més ràpid que altres (hi ha grups amb menys equips en competició) i es van perfilant les diverses opcions.
El Sènior (2ª territorial), l’Aleví (1ª.) i el Femení Aleví-Infantil (1ª.) van camí de salvar les respectives categories encara que s’haurà de suar una mica (força) més.
L’Infantil “A” (1ª.) ho té francament difícil, però aquí ningú no llançarà la tovallola i, mentre que matemàticament sigui possible, tots hauríem de remar en la mateixa direcció capitanejats pel tàndem tècnic (en Jose Luís i en Jordi Pallarès), els quals ho seran fins al darrer minut del darrer partit d’enguany (la propera temporada està en fase de planificació), o fins que ells vulguin.
El Cadet “A” podria donar-nos una alegria en forma de campionat i ascens, no volem fer volar coloms però...
Cadet “B” i Infantil “B” estan assolint els objectius marcats a l’inici de la temporada i en determinats aspectes superant-los.
El Femení Juvenil-Cadet continua el seu camí de millora i cohesió, any regular en resultats però bo en la feina.
El Juvenil... Sense comentaris.

Salut i... apretem!!!