Translate

dilluns, 31 d’agost del 2009

EL SÈNIOR SUPERA AMB SUFICIÈNCIA ELS PARTITS D’ENTRENAMENT

L’Àlex Guixà ha fet múltiples canvis i proves, donant minuts als jugadors, provant algunes posicions i fent, en definitiva, el que s’ha de fer en els partits de preparació.
El primer partit contra el CD. La Guárdia va ser força disputat i l’empat a zero gols amb el que es va arribar al final del partit és demostratiu d’allò que va succeir damunt el terreny de joc.
Ahir diumenge, segon partit del cap de setmana, ens vàrem enfrontar al CF. Vilanova del Camí. Poca cosa es pot dir d’un partit en el que al minut 25 ja ens havíem posat 3-0 i en el que el Vilanova no va ser rival en cap moment; potser va ser degut a la rapidesa amb la que el “Centre” es va avançar en el marcador, però la realitat és que més enllà d’acumular minuts i treballar automatismes de poc més va servir. El resultat final, 7-0, és purament anecdòtic.
Tot lo dit no va en contra de la sensació que tenim de que podria ser que aquest any, el nostres nois del sènior, en donin alguna alegria.
Salut i partits.

dimarts, 25 d’agost del 2009

JA HAN SORTIT ELS CALENDARIS DEL CADET “A” i ALEVÍ “A”

Poc a poc van sortint els calendaris per a la lliga 2009-2010. Com és habitual han començat a sortir els de les competicions que comencen més d’hora, en el nostre cas els equips de 1ª divisió.
Els calendaris els podeu consultar en l’apartat corresponent del marge esquerre, doncs a mesura que van sortint actualitzem l’enllaç, de manera que amb un clic el teniu a disposició.
Salut i grups

JA HEM COMENÇAT

Des d'ahir dia, 24 d’agost, hem reprès les activitats. Com és habitual ha estat l’equip sènior l’encarregat d’obrir les sessions d’entrenament, a la espera que el dilluns de la propera setmana ho faci la resta d’equips.
Com a part de la preparació hi han previstos dos partits dels Sènior per a aquesta setmana (podeu veure tota la planificació d’amistosos en l’apartat “Calendari d’Amistosos”). Els partits seran els següents:
Dissabte, Camp Municipal d’Esparreguera, 18.00 hores, CE. Esparreguera - CD. La Guàrdia.
Diumenge, Camp Municipal d’Esparreguera, 18.00 hores, CE. Esparreguera - CF. Vilanova del Camí.
No esperem gaire cosa ja que es tracta de partits purament de preparació, tingueu en compta que van començar a entrenar ahir i que ho faran durant tota la setmana per lo que arribaran al cap de setmana amb força càrrega de treball, però sempre resulta interessant veure com comença a perfilar-se l’equip, encara que només sigui per treure’ns el “mono” de futbol que arrosseguem.
Us hi esperem.
Salut i feina

divendres, 21 d’agost del 2009

PER FI... S’ACOSTA EL COMENÇAMENT

Hem estat de vacances des del dia 1 d’agost, aquest temps, que ens ha semblat un any i mig, ens a anat molt bé per avorrir-nos fins al límit. Però no hi ha mal que cent anys duri, així que... COMENCEM!
El proper dilluns, 24 d’agost, comença a entrenar l’equip Sènior per preparar una temporada que ens fa bona flaira.
El dilluns següent, el 31 d’agost, comença tota la resta.
Si no teniu clar alguna dada d’horaris d’entrenament o joc, entrenadors, categories, etc., consulteu l’apartat “HORARIS d'ENTRENAMENT 2009-2010 PLANTILLES i PORTERS. LLISTAT ENTRENADORS i ALTRES DADES D' INTERÈS” i l’apartat “HORARIS DE JOC 2009-2010” que trobareu al marge esquerra del bloc.
SALUT i... Hola!!

dissabte, 15 d’agost del 2009

EL CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL A LA PREMSA



En la edició d’avui del diari Regió-7 surt un reportatge sobre l’estat dels vestidors del Camp Municipal de Futbol.
La entrevista ens la van fer després d’haver sentit una anterior que en Lluís Munné, de COM - Ràdio Esparreguera, ens havia fet dimecres passat.
Tres coses volem comentar respecte de la entrevista:
a) Ens hem sorprès en veure que en el reportatge de Regio-7 hi ha fotografies. No és que sigui impossible haver-les fet i fer-les arribar a la redacció, però no sabem ni qui, ni quan, ni com.
b) A la entrevista es refereixen a l’Alfons Puche com a President del Patronat d’Esports. Evidentment es tracta d’un error, ja que l’Alfons Puche és President del Centre d’Esports d’Esparreguera i la Presidenta del Patronat d’Esports ho és la Regidora Mirna Matas.
c) La idea d’utilitzar provisionalment els vestidors de la Piscina d’Estiu quan acabi la temporada de bany, coincidint amb l’inici de la de futbol, és una possibilitat que venim treballant des de fa uns mesos amb la Regidoria d’Esports i el Patronat. En principi hauria de ser així, però com que resulta que degut a l’endarreriment de les obres de la Escola Bressol “La Cucuruga” els alumnes d’aquest centre hauran d’instal·lar-se provisionalment en les dependències de dita piscina (no, els del tennis taula no aniran encara a la nova seu, també els hi ha tocat el rebre) no sabem si cabrem tots, o si serà compatible la utilització dels vestidors pel Centre amb l’activitat de la escola-bressol (suposem que si que ho serà). Lo que si que queda clar és que la Piscina d’Estiu serà la instal·lació més amortitzada en funció de la seva utilització.
Bé, esperem amb ànsia que arribi el mes de setembre i que ens convoquin a la promesa reunió en la que ens han de comunicar en quin grau ens afectarà la retallada pressupostària que aplica l’ajuntament.
De mentre seguirem presentant les nostres demandes, activitat per a la que és possible que us demanem ajut, que de vegades la representació de les entitats ha de deixar de ser per mandat electoral i ha de ser-ho de caràcter assembleari.

Us afegim l'enllaç per a que feu clic al damunt si voleu veure el reportatge.
http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Regio_7_Vestidors.doc
Salut i continuïtat

divendres, 14 d’agost del 2009

TOTS A FER D’ACTORS A LA “PELI”

Des de producció de la pel·lícula que durant aquests dies s’està rodant a Esparreguera ens demanen col·laboració.
El tema va del següent:
El proper dijous, 20 d’agost, han de rodar una escena per a la que necessiten omplir el teatre de La Passió. Es tracta de fer veure que la sala gran és plena d’espectadors, per a lo qual necessiten la participació de molts “extres”, a banda dels que ja hi participen.
Pot anar qualsevol, acompanyats o sols, tota la família si és el cas. Com hem dit es tracta de tenir prou gent com per omplir el teatre de La Passió de suposats “espectadors”.
L’Horari anirà de les 16.30 a les 19.00 hores i, en acabar, hi haurà una botifarrada popular i gratuïta per a tots els que hi hagin participat.
Si esteu interessats en participar de la experiència només cal que envieu un correu-e a l’adreça del club (
http://www.ceesparreguera@hotmail.com) fent constar el vostre nom i cognom i el nombre de persones que hi anireu. Aquesta activitat és oberta, per lo que podeu portar persones que no tinguin cap relació amb el club.
Feu córrer la veu.
Salut i cinema

dijous, 13 d’agost del 2009

CANVIS EN LA PLANTILLA D'ENTRENADORS PER A LA TEMPORADA 2009-2010

Per diversos motius, en alguns casos obligacions laborals, en d’altres incompatibilitats horàries, etc., s’han produït algunes modificacions en el quadre d’entrenadors per a la temporada 2009-12010.
Així, en Marc Aceña haurà de fer-se’n càrrec de la preparació de tots els porters del club, ja que el nostre amic Javi Ceballos no podrà continuar degut a que els horaris laborals li ho impedeixen.
Igualment en Raúl Rodríguez Trinidad (acompanyat per en José Manuel Capitán) es farà càrrec de la preparació del equip “Infantil “B” en substitució d’en Martí Duque.
Aquestes modificacions ja han estat introduïdes en l’apartat “Horaris d’entrenament... i altres qüestions d’interès” del nostre bloc.
Salut i novetats

dilluns, 10 d’agost del 2009

EL NOSTRE CONDOL


No haguéssim volgut haver de trencar el descans estiuenc per una situació com la que ens ocupa, però com que en aquest club sabem quant s’agraeixen les mostres d’afecte d’avant de pèrdues sobtades, el CE. Esparreguera es suma a l’allau de mostres de solidaritat i condol vers la família d’en Dani Jarque, jugador del RCD. Espanyol.
Igualment volem transmetre els nostres ànims a tots i totes els afeccionats i afeccionades del RCD. Espanyol en aquests moments d’incertitud i estupor davant la sobtada desaparició del jove esportista de vint-i-sis anys, molt especialment a la penya Blanc-i-Blava d’Esparreguera.
Es dona la especial circumstància que el CE. Esparreguera va ser l'equip convidat pel club Ciudad Cooperativa de Sant Boi per disputar la edició d'enguany del torneig "Dani Jarque" (com sabeu aquest jugador va arribar al RCD. Espanyol procedent de "La Coope") que es va disputar el passat 14 de juny.
Salut i Empenta