Translate

diumenge, 31 de gener del 2010

ESPERANÇADORA VICTÒRIA DE L’ALEVÍ “A”

L’Aleví “A” es va desplaçar al camp de la Escola de Futbol de Calafell per a disputar el partit corresponent a la 17ª. jornada.
Ho feia després d’haver vençut l’ Òdena, la setmana passada a casa nostra i amb la secreta esperança d’enllaçar dues victòries seguides.
Ho van fer. 1 a 2 i tres punts de platí al sarró.
No ens treuen de res (pel moment) però si que poden servir per eixamplar la diferència amb els de darrera nostre i acostar-nos una mica als del davant (caldrà conèixer els resultats de la setmana). Per a lo que segur que serviran serà per injectar moral i confiança a aquest grup.
La temporada se’ns va posar molt complicada des del començament i ens costarà molt salvar la categoria, però això serà lo que donarà més valor a l’esforç de l’equip. Serà difícil i meritori. Els nostre nois tenen la qualitat necessària i la suficient ambició com per, esforçant-se al màxim i treballant cada setmana amb els seus responsables, aconseguir l’objectiu. No defalliu, siguem tenaços. Hem trobat el camí, ara que res no ens distregui.
Salut i força!

EL SÈNIOR CONTINUA SENSE GUANYAR

La jornada 19 ens va deixar un nou empat del sènior. Aquest cop 2 a 2 contra el Begues, a casa nostra.
Des de la jornada 10, en la que vàrem guanyar 1 a 0 al Capellades, no hem tornat a conèixer la victòria. Des de llavors han passat 9 jornades amb el balanç de quatre empats i cinc derrotes. Total: 4 punts de 27 possibles.
Amb aquests números no és estrany que els llocs de la classificació que garanteixen la permanència en la categoria se’ns estiguin allunyant de poc a poc. Queda molta competició i confiem en els nostres, des de l’encarregat del material al primer jugador, passant per l’entrenador i resta d’equip tècnic, però... Comencem a jugar sense xarxa de protecció, sense marge de maniobra. Urgeix començar a sumar de tres en tres i per a això és vital el suport d’un públic que no s’acosta pel municipal.
Ànims, Treball, Caràcter i Suport. Només així ho podrem fer.
Doneu-nos el vostre suport que l’equip posarà la feina i la il·lusió que ens han de contagiar.
És cert que la sort no ens acompanya i quan això succeeix cal anar a cercar-la. Posem-nos hi!
Salut i empenta

dilluns, 25 de gener del 2010

RUA DE CARNESTOLTES

El Centre organitza la seva primera Rua de Carnestoltes.
Enguany, aprofitant una data lliure en el calendari de competició, estem organitzant una rua de carnaval pròpia del Centre.
La data escollida (i forçada per la nostra principal activitat) és el del proper 14 de febrer de 2010, diumenge, hora d’inici les 11.00 hores, hora aproximada de final de rua 12.30 hores
Es tractarà de fer una passejada festiva per la nostra vila, disfressats i acompanyats per una comparsa formada per membres del nostre club (La DimoBatucada).
Un cop arribats al camp (sobre les 12.30 hores aprox.) farem una botifarrada popular amb la nostra gent i clourem la jornada amb diverses activitats i concursos d’habilitat amb la pilota i els peus (com no podria ser d’una altra manera).
Ja hem donat trasllat de la iniciativa a l’ajuntament a efectes del seu assabentat, així que APUNTEU-VOS A LA RUA!!
Per a qualsevol consulta dirigiu-vos a en Salva (Prebenjamí “B” i directiu).

DOL AL CENTRE D'ESPORTS


El matí del dissabte 23 de gener ens tenia preparada una mala notícia: En Javier DUQUE ens havia deixat.
El qui fora Regidor de l’Ajuntament d’Esparreguera, Soci del club i pare de dos jugadors nostres, havia traspassat després d’una llarga malaltia.
Des del club el nostre condol a la família i per a en Duque un record permanent.
Fins sempre amic!

REFORMES AL MUNICIPAL

En la darrera sessió de Consell Plenari de l’Ajuntament d’Esparreguera, realitzada el passat 21 de gener d’enguany, es va aprovar la reforma parcial de les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol d’Esparreguera.
Aquesta reforma es farà a càrrec del FEOSL-2010 (FEIL-2010) i no coneixem l’abast total dels treballs a realitzar.
Sigui com sigui la esperada reforma dels vestidors del municipal sembla que serà un fet de cara a la propera temporada i, possiblement, la recuperació del bar-local social.
Hem d’esperar a que ens expliquin que és el que pensen fer quan sigui el moment de plantejar els diferents projectes d’intervenció, mentrestant celebrem la bona nova.
Us deixem un enllaç per a que pugueu consultar la graella d’intervencions previstes al municipi.
Salut i millores

dilluns, 18 de gener del 2010

HORARIS CAP DE SETMANA

De no haver comunicació en contra, els horaris que hem penjat en l’apartat "Calendari Setmanal" son definitius.
Atenció al Juvenil i Benjamí "A" que descansen per calendari.
Atenció especial al Femení Juvenil / Cadet i Aleví "B" que veuen modificats els seus horaris respecte dels que els hi son habituals.
Salut i coordinació

CANVIS D’HORARIS PEL CAP DE SETMANA DEL 23 i 24 DE GENER

Com a conseqüència del canvi de volta (final 1ª. i començament de la 2ª.) s’han produït diverses coincidències en els horaris dels equips que juguen llurs partits a casa.
A hores d’ara s’està treballant per poder reorganitzar la jornada, la qual cosa implica canviar els horaris d’un parell de partits, per poder encabir els diferents partits sense que hi hagin coincidències.
Com que les opcions son diverses no publicarem (excepcionalment) els horaris de cap de setmana fins que no ho tinguem tancat.
Per tant, d’entrada no us en refieu dels horaris que consten en els calendaris, ni (aquells que sabeu com consultar-los) dels que apareixen a la pàgina de la FCF., doncs en el decurs de la setmana hi hauran canvis.
Salut i confirmeu

divendres, 15 de gener del 2010

RECTIFICACIÓ

En els programes d’activitat pel cap de setmana, que hem repartit per la Vila, hi ha una errada d’importància.
Per un problema d’impremta consta que el partit que el Sènior del CE. Esparreguera ha de jugar a camp del Sant Ildefons UE. “B” es disputa el diumenge a la tarda.
Doncs no, el partit Sant Ildefons UE. “B” - CE. Esparreguera es disputa a les 19.00 hores del dia 16/01/2010, DISSABTE.
Consti.
Salut i disculpes.

dimarts, 12 de gener del 2010

EL CENTRE HA ESTAT PREMIAT

Juntament amb altres entitats i clubs el Centre d’Esports Esparreguera ha estat guardonat amb el premi a la Qualitat de l’Esport Federat Català en la seva edició del 2009.
Aquest premi l’atorga el Consell Català de l’Esport.
Els Premis de l’Esport Federat Català s’han creat amb l’objectiu d’impulsar el reconeixement de la excel·lència esportiva d’aquells clubs i associacions esportius i d’aquelles entitats no esportives amb seccions esportives que desenvolupen la seva tasca en competicions d’àmbit federat català, corresponents a les categories compreses entre els 12 i els 17 anys i que han destacat pels resultats classificatoris obtinguts en les competicions esmentades, valorades en el seu conjunt.
Salut i reconeixements

dimecres, 6 de gener del 2010

PREMIADA LA RIFA DE REIS

Ahir al sorteig de la ONCE corresponent al 5/01/2010 va sortir premiat el número 04213.
Així que el número guanyador de la nostra rifa extraordinària (Gran Panera + PSP-3 + Televisor 16” -o el valor d’aquests dos darrers elements en efectiu-) ha estat el 4213.
Us comuniquem que el número ha estat assignat i venut (ja que no ens ha estat tornat) i, a risc d’equivocar-nos, creiem que li corresponia a algú dels Promeses (no ho podem assegurar ja que s’han fet nombrosos canvis de números entre vosaltres per tal de tenir les fotos de diferents plantilles).
Ànims, comproveu els vostres números, qui sap si serà el vostre, venut ho està.
Salut i sort

dimarts, 5 de gener del 2010

NOU SERVEI DEL CENTRE AL BLOC

PISSARRA D’OFERIMENTS. Aquest és el nom de l’apartat que trobareu en el marge esquerre del bloc, quasi bé avall del tot, amb el que pretenem ajudar-vos.
Es tracta d’una eina que pretén posar a disposició dels associats del Centre la possibilitat de fer publicitat -gratuïtament- de la vostra activitat professional, oferiment de serveis, propostes de permuta de bens i/o demanda de compra o venda.
El procediment és molt senzill. Només cal que envieu un correu-e a l’adreça
http://www.ceesparreguera@hotmail.com/ fent constar:
- Nom o raó social (la identificació ha de ser comprovable)
- Descripció de l'Activitat que s'ofereix, proposta o demanda que es realitza.
- Número de telèfon de contacte
- Adreça de Correu electrònic (si es disposa)
- Nom i cognoms del jugador del Centre del qui sigueu parents i de la plantilla a la que pertany (IMPRESCINDIBLE)
Una vegada fetes les comprovacions, es penjaran les dades en la “Pissarra d’Oferiments” i, a partir d’aquí, ja us posareu en contacte entre vosaltres.
Aconseguit el vostre objectiu envieu un altre correu-e demanant que us desactivin la vostra proposta, oferiment o demanda.
Queda clar que el Centre no assumeix cap responsabilitat derivada dels negocis que concerteu entre les parts i que només, únicament i exclusiva, facilitem un espai per a que pugueu creuar els vostres interessos.
La idea és que puguem beneficiar-nos tots de pertànyer a un col·lectiu, com és el Centre, del que formen part professionals de tots els camps i en el que a les famílies se’ls presenten diversitat de situacions, de manera que entre tots ens puguem ajudar. Des de serveis professionals de manteniment o reparació, passant per la cessió de llibres de text escolar, a canviar una bicicleta per un descodificador de TDT, qualsevol cosa que us pugui ser d'interés.
No es tracta de tornar a la economia de barata ("trueque"), però sí que es tracta d'aprofitar les nostres possibilitats d'interacció.
Com és evident, només podrem publicitar aquelles notes que ens facins arribar pares, mares, fills i germans/germanes de jugadors del nostre club, per lo que cal que us abstingueu de demanar d'utilitzar aquest servei si el grau de parentiu és més llunyà del exposat i, encara més, si no pertanyeu al Centre.
El primer oferiment que consta en la “Pissarra d’Oferiments” només ho és a tall d’exemple i és purament fictici.
Salut i economia.

TORNANT A LA NORMALITAT

Comentàvem, en un punt anterior del bloc, que l’assistència a entrenaments durant les vacances d’hivern no estava anant del tot bé. Doncs la segona i tercera setmana ha estat pitjor.
Llevat dels més petits, que han entrenat pels matins amb força assistència, la resta ha estat de decepció (incloses les noies).
La primera, la nostra: En un equip s’han suspès algunes sessions per decisió unilateral dels entrenadors. Això ha estat culpa nostra perquè la estructura esportiva s’hauria d’haver assabentat a temps i no permetre-ho. Encara que aquesta situació ha estat molt concreta en prenem nota per a que no es torni a produir i per a que, en el futur, es respectin els calendaris d’activitat, assisteixin els que assisteixin (el baix nombre d’assistència a entreno no justifica mai la suspensió de l’activitat).
La segona: Ens veiem en la obligació d’insistir-hi en tot lo dit anteriorment respecte del compromís d’assistència a entrenaments i partits (sí, als partits de fora de casa també s’ha de venir) en el moment d’inscriure’s en el club.
Corol·lari: Mentre que la formiga (clubs contraris), en la seva majoria, va treballar durant les vacances, la cigala (altres clubs entre els que ens incloem), van descansar fugint dels fred i la foscor.
Predicció: Tardarem entre quatre i sis setmanes en posar-nos novament al nivell que ens permeti competir. Especialment difícil serà en els equips que disputen competició en la primera divisió de la seva categoria. Especialment dur serà en aquells equips que els hi costava més que a d’altres seguir el ritme de la competició, ja que ara ens costarà una mica més, encara.
La foto correspon a l’Infantil “A”, que el cap de setmana passat (2/1/2010) va disputar un amistós de preparació contra el Sant Andreu de la Barca. Van perdre 1-3 però estem segurs que reprendran la competició al ritme que els hi és exigible perquè han matinat en la preparació.
Salut i ja veureu...(com ens costarà eliminar neules i torrons!)

RIFA EXTRAORDINÀRIA DE REIS 2010

S’ha acabat el temps per vendre números de la rifa extraordinària de Reis.
La rifa, aprovada per l’Assemblea Generals del Centre com a mesura per reduir el diferencial negatiu previst en el pressupost (conseqüència de la retallada de subvenció municipal) a anat bé.
No ha estat un èxit aclaparador però servir per cobrir el diferencial que abans hem esmentat. No arribarem als 6.000 € (ens quedarem en uns 5.000 € nets) però col·labora eficaçment en reduir al mínim el dèficit inicial.
Des del Consell Directiu del Centre volem agrair-vos a tots l’esforç que heu realitzat per col·locar els números de la rifa en una època que no és propicia per vendre res. Gràcies als que heu decidit de quedar-vos els números que us vam assignar, gràcies a aquells que heu venut més dels que us corresponien, gràcies també a aquells que no heu pogut vendre’ls tots però que us heu esforçat en vendre el màxim possible per tal de col·laborar amb el club. Mercès a tots els que heu participat.
Evidentment, a aquells que no han volgut ajudar, aquells que ni tant sols ho han intentat, aquells que van tornar els números en el mateix moment en el que se’ls van donar, no els hi podem donar les gràcies, però els convidem a continuar formant part d’un club en el que la majoria participa en els bons moments i en els no tant bons.
Des del convenciment de que la solidaritat s’encomana (més tard o més d’hora) us desitgem sort en el sorteig d'avui tot i agraint-vos l’esforç.
Salut i esforç comú.