Translate

dimecres, 28 d’abril del 2010

PRIMER MATX BOL PER A L’INFANTIL “A”

El proper dissabte a les 12.30 juga l’Infantil “A”, serà a casa nostra, al municipal i contra la PB. Cervelló “A”.
El calendari ha volgut que, a manca de cinc jornades, l’avantatge que porten sobre el segon classificat (Pallejà), sigui suficient com per a que els nostres es puguin proclamar campions matemàticament aquesta mateixa setmana sempre que obtinguin la victòria.
Les comptes: Acabat el partit (sempre que sigui amb victòria) quedarien quatre jornades, en les quals el Pallejà només pot sumar en tres ja que li queda una jornada de descans (per retirada del Corbera CF: “B”). Això significa que el Pallejà, en el millor dels casos per a ells (que guanyessin tots els partits que els hi queden i que el Centre els perdés tots), podria arribar a sumar 9 punts que és la mateixa diferència de punts que els hi portaríem en cas que els nois guanyin aquest cap de setmana. Així, com a molt, el Pallejà podria aspirar a empatar-nos a punts en la darrera jornada, però... el gol-average particular ens és favorable per 10 a 2 i no hi caben triples empats perquè ja son 16 els punts de diferència respecte del tercer classificat.
Acosteu-vos al municipal, doneu ànims a l’equip i anem preparant la festa.
Us ho deixareu perdre?
Salut i objectius

dimarts, 27 d’abril del 2010

CAP DE SETMANA MÉS CORRECTE

La setmana anterior ens va deixar un pobre bagatge de victòries. Aquest cap de setmana passat hem tornat a la mitjana de la temporada (sobre 7 victòries setmanals).
De les victòries val a dir el següent:
Promeses : Continuen la seva formació disputant partidets amistosos amb més assiduïtat. Aquesta setmana van visitar l’etern rival d’Olesa, la EFO-87, i van tornar amb una victòria per 0-7. Ja sabem que en aquestes categories el resultat esportiu no és l’indicador, però una victòria contra la EFO sempre és una cosa especial, així que ho expliquem.
Prebenjamí “B”: Victòria 2 – 1 davant el Sant Joan Despí. Bon resultat i treballat. Resultats ajustats com aquest son indicadors de la millora de nivell.
Benjamí “A”: Nova victòria, aquesta a casa del Sanfeliuenc Associació (1 – 6). Difícilment ens servirà per classificar-nos en promoció d’ascens, però continuen la preparació pel salt a la categoria Aleví.
Infantil “A”: 1 – 11 a casa de la PB. S. Vicenç del Horts. Continuen acostant-se a campionat matemàtic. Potser qüestió de dues jornades i proclamar-se campions a manca de tres partits (això és: a camp de la EFO-87). De mentre un nou repte ens hem proposat: Intentar guanyar tots els partits de la competició, difícil, però per això mateix és un repte.
Infantil “B”: Per molt que ho diem no aconseguim que ens a sembli normal. Lo d’aquest grup està sent estratosfèric. I no ho diem per la pila de victòries que porten acumulades ni per que estiguin classificats molt amunt. Ho diem per la enorme millora que han anat experimentant setmana a setmana, la qual els capacita pels reptes que hauran d’enfrontar la propera temporada.
Cadet: CEE 8 – 1 S. Esteve de Sesrovires. Partit vital per continuar tenint totes les opcions de permanència obertes. Ens queden tres jornades que seran tres finals. La propera setmana Sant Mauro.
Femení Infantil / Aleví: Victòria (tercera de consecutiva) davant del Palautordera. Això deixa les nostres noies líders del seu grup en aquesta competició complementària tres punts per davant del Palautordera. Encara queden tres jornades però les opcions de quedar campiones es reforcen.
Femení Juvenil / Cadet: 2 – 1 davant del Pubilla Casas. Partit disputat fins el final en el que les nostres van haver de fer un esforç físic important per poder compensar la manca de canvis de refresc respecte del Pubilla.
De les derrotes comentarem només les més rellevants:
Aleví “A”: Derrota a casa davant d’un Jabac-Terrassa que va venir reforçat amb jugadors del Preferent. Era un enfrontament directe i no vam ser capaços, encara que els nois ho van intentar, especialment a la segona part. En teoria estaríem pràcticament descendits, però, coses de la reforma que s’ha aprovat, encara tot és possible. No afluixem que igual mantenim la categoria.
Sènior: Les tres darreres derrotes ens han deixat en situació d’altíssima vulnerabilitat. Els partits que queden es compten per finals, cada punt és una alenada d’aire. La nota optimista és que ens toca jugar amb tres dels cinc primers classificats i coneixent els nostres nois, sabent que se’ns donen millor “los jugones”, anirem a per ells. Fins al final res no estarà acabat.
Salut i Que poc queda...

EXCUSES PEL RETARD

Hem anat una mica tard en la publicació dels resultats setmanals i en la de les notes del cap de setmana. Problemes informàtics l’han provocat i ens han obligat a trobar recursos alternatius (a hores d’ara tenim el PC a la UVI tecnològica). Aquesta dificultat pot provocar que aquesta setmana el bloc no ens vagi del tot rodó. Intentarem minimitzar les conseqüències.
Salut i Santa Tecla

APROVADA LA REFORMA

La reforma del futbol base proposada per la FCF ha estat aprovada. L’Assemblea de clubs celebrada el passat 24 d’abril va donar llum verda a la reestructuració del sistema de competició, categories, reglament i estatuts que proposava la Federació.
En general la graella que teniu penjada al marge esquerre del bloc “Proposta de Reforma” es prou ajustada com per a que us pugueu fer una idea de com anirà la competició la propera temporada.
Salut i innovació

divendres, 23 d’abril del 2010

REFORMA i ASSEMBLEA (2)

S’Acosta el dia de l’assemblea per a la REFORMA DEL FUTBOL BASE i les resistències creixen.
Des de Cornellà continuen aportant dades i han fet públic per correu-e un estudi comparatiu que han fet entre les despeses de tenir dos equips alevins de futbol-11 o tenir-ne tres de futbol-7. Al Cornellà els hi surt un increment de despeses del 40%. A nosaltres, amb els nostres càlcul, ens sortia una mica menys, però no pas gaire (37%).
Nosaltres hem traslladat a àmbit federatiu el malestar per les maneres i l'atropellament als clubs, així com la disconformitat amb la "reconversió" de la categoria aleví a futbol-7.
Paral·lelament, sota el lema "TOTS A MONTJUIC, VOTA NO A LA REFORMA", s’ha llançat una campanya de sensibilització per promocionar el vot negatiu.
Us adjuntem el vídeo de la campanya perquè val la pena (més enllà d’acord o desacord amb el tema, està molt treballat tècnicament, encara que amb errors d'identificació d'alguns jugadors que hi surten -casualment només s'equivoca en jugadors de l'Espanyol-). Feu clic damunt l’enllaç.
Salut i Incertesa

dijous, 22 d’abril del 2010

CALENDARI SETMANAL ACTUALITZAT

Per qüestions laborals ens han mancat hores aquesta setmana i alguna cosa s’ha quedat pendent.
Una de les que portaven retard era la publicació del calendari de partits de la setmana.
Des d’avui teniu el Calendari Setmanal actualitzat en el seu apartat propi del bloc.
Salut i disculpes

DIUMENGE PASSAT i ELS VOLTORS

Ja hem tractat aquest tema anteriorment, però haurem de reprendre’l .
Ens referim al lleig costum d’alguns clubs de "robar" matèria primera a altres clubs que son més curosos amb el compliment de la normativa i amb la ètica esportiva que d’altres ignoren, no per desconeixença -que seria disculpable-, sinó per conveniència.
Aquesta vegada a estat un tal "Edu" qui es va passar pel municipal el darrer diumenge per "tocar" un parell de jugadors dels nostres, que diu que l’ interessen.
Aquest tal "Edu" es va identificar com a entrenador del Benjamí de categoria Preferent del CF. Igualada i va intentar "abduir" jugadors del Centre. De per si ens a sembla lamentable que una entitat com l’ Igualada hagi de venir fins a Esparreguera a "capturar" jugadors, però que la "captura" siguin jugadors de vuit anys (si, de 8) és absolutament penós (Pezqueñines no, gracias, debes dejarlos crecer!!).
Com que no us volem avorrir, si teniu temps punxeu el podcast del nostre programa d’ahir 21 d’abril (Esparrenyol 21/04/10) en l’apartat "PODCAST" del nostre bloc (marge esquerre) i escolteu-lo, us serà revelador de com respecten normativa i ètica alguns.
Salut, ètica i estètica.

dimecres, 21 d’abril del 2010

REFORMA i ASSEMBLEA

El proper dissabte 24 d’abril es celebra l’assemblea de la FCF. on s’ha de sotmetre a votació la proposta de reforma del futbol base.
A manca de 5 dies hàbils per a l’assemblea (16/4/10) la FCF encara estava enviant als clubs document modificats. Poc seriós tot plegat.
Hi ha intents més o menys seriosos d’articular una oposició a la reforma. Primer l’ At. Segre es va significar publicant un estudi molt treballat i presentant proposta alternativa. Ara ha estat la UE. Cornellà qui fa més o menys el mateix i en la mateixa línia.
Més que una assemblea amb votacions per opinió formada sobre els temes, serà una mena de subhasta de simpaties. Com sempre. Quina pena.
Salut i veiem que surt...

dilluns, 19 d’abril del 2010

DOLENT! MÉS QUE DOLENT! (EL CAP DE SETMANA)

Hi ha setmanes que sembla que posin a prova la nostra convicció i decisió. Aquesta ha estat una d’elles. Tres victòries d’un total de quinze parits disputats. Poc bagatge.
Les més complicada és la del Sènior que torna a posar-se en una situació molt compromesa i que haurà de lluitar molt per no viure una situació esportiva dramàtica. La derrota davant la P.R. Sant Feliu de Llob. ens deixa en la 15ª posició amb 30 punts. Davant el Capellades amb 31 punt i immediatament davant d’aquest un S. Esteve Sesrovires, ja amb 37, quasi impossible d’atrapar. Per darrera Martorell “B” amb 27 punts, Almeda amb 24 i Internacional de Sitges amb 0 punts després de les sancions federatives.
L’Altra derrota perillosa ha estat la del Cadet . Al perdre davant del Santa Clara un partit que anavem guanyant, ens quedem amb 20 punts, un lloc per sota de la Blanca Subur i ja a 6 punts del propi Santa Clara. Per darrera, ens a segueixen: Anoia amb 17, Base Olèrdola amb 14 i el darrer, el Capellades, amb 10 punts. No tan complicat com el Sènior però no val a badar, ni un minut, ni un punt.
Derrota també, però meritòria, per l’Aleví “B”, que va caure 2-6 davant el Molins de Rei (2n. Classificat) però evidenciant que la millora i la progressió es consoliden. No acabarà la competició sense guanyar.
Una de les poques victòries va ser per l’Infantil “A” que setmana a setmana s’acosta al campionat encara que el Pallejà no afluixa i continua guanyant els seus partits.
La segona victòria de la setmana pel Juvenil, que de res no ens ha de servir (a efectes de classificació) ja que el tercer classificat el tenim a 12 punts.
La darrera de les victòries va ser per a les noies més petites (Aleví / Infantil) davant del Bellavista Milán (Les Franqueses del Vallés), equip -el nostre- que comença a “fer olor” a seriós aspirant a guanyar aquest torneig en un duel directe amb un conegut Palautordera (ambdós equips van jugar la lliga en el mateix grup). Precisament el proper diumenge, a les 9.30 hores s’enfronten el Centre i el Palautordera, aquí al municipal. Així que podrem valorar les possibilitats reals de les noies.
Salut i lluita

dimecres, 14 d’abril del 2010

COMPTA AMB ELS HORARIS D’AQUESTA SETMANA

D’Una banda l’estudi per reajustar els horaris dels partits a la realitat, d’altra banda interessos concrets de diferents plantilles i, finalment, la coincidència d’horaris que ens ha provocat el torneig complementari de les noies del Infantil/Aleví, han provocat que aquesta setmana hi hagin horaris no habituals en el Centre, així que fixeu-vos bé en el Calendari Setmanal per a evitar errors.
En un parell de setmanes s'estabilitzaran el horaris.
Salut i rellotges

diumenge, 11 d’abril del 2010

ACONSEGUINT OBJECTIUS

SÈNIOR:
Bufff!!! 2 - 0 perdut amb els que ens a segueixen a la taula. De cinc punts amb expectativa de posar-nos a vuit, ens hem quedat a dos. Caldrà continuar treballant i suplint jugadors. La expulsió d’en Vicente (Gatu) obligarà a convocar pel proper partit al porter del Juvenil, en Aleix Ceballos. Aprofitem per agrair en Aleix que estigui sempre disposat a venir amb el sènior, per sí fes falta el seu ajut, encara que en les darreres tres convocatòries no ha disputat ni un sol minut i continua sense debutar. Això és compromís amb el club.

JUVENIL:
3 - 4 davant de la EFO-87 a Olesa de Montserrat. Cal cap més comentari?

CADET:
Com vàrem explicar, el partit de la jornada era el del Cadet contra l’Anoia. Necessitàvem guanyar i, si era possible, per més d’un gol.
I així ha estat. Els nostres nois han fet un partit molt seriós, amb un bon nivell d’autocontrol i d'esforç i han vençut per 3-0. O sigui, hem sortit de la zona de descens, on ha caigut l’Anoia, els hi hem posat tres punts de diferència a la taula, més el gol average (el particular, que ara ens és favorable per dos gols), i l’Anoia encara ha de descansar el partit que l’hauria d'haver d’enfrontat a l’Arborç (per tant, un partit de 7 punts possibles).

INFANTIL “A”:
Continua sumant de tres en tres. Cada cop és més a prop el campionat i l’ascens (sí no ens fallen els números la EFO-87 ens hauria de fer el passadís quan anem a visitar-los).
Recordeu que aquests nois son els que van baixar la temporada passada, lluitant com a animals, sense generar cap enfrontament amb cap club i patint fins a la darrera jornada, de manera absolutament esportiva.
Per cert: En tindrem més senyeres, el club reposarà la que us van trencar, pura impotència mal canalitzada, a Vallirana.
En resum: 1 a 10 a favor nostre, sense en Joan Carrillo, que va sacrificar el seu partit amb l’Infantil “A” per ajudar a aconseguir que el Cadet mantingui la categoria, encara que no va poder jugar ni un sols segon.

INFANTIL “B”:
Una setmana més fora de registre. No podran guanyar massa posicions en les jornades que queden (els partits que se’ns acosten ens obliguen a disputar competició amb els primers classificats) i, si no se’ns donen bé, igual perdem la tercera posició per quedar quarts. Sí fos així ÉS IGUAL. La temporada que està fent aquesta plantilla és per a emmarcar-la i posar-la com a exemple.

D’ALTRES:

BENJAMÍ “A”: Segueixen presentant candidatura a l’ascens, encara que no se’ls hauria de valorar per resultats competitius. Sabem que serà difícil i que no era el nostre objectiu, però no serem nosaltres els qui limitem les nostres pròpies possibilitats. Endavant nois. Endavant Raül.

FEMENÍ INFANTIL - ALEVÍ:
Després d’haver salvat la primera divisió i començada la competició complementària, les nostres noies van debutar amb victòria davant el Caldes de Montbui per 9 a 1. Ja en parlarem, però fa flaira a que les noies petites podrien proclamar-se campiones d’aquest torneig.

ALEVÍ “B:
Encara que els seus objectius no passen per aconseguir classificació, volem esmentar-los perquè, després del canvi d’entrenador estant fent un canvi espectacular. La setmana passada ja van estar a punt d’aconseguir puntuar i només un canvi de vent en els darrers segons ens va derrotar. Ahir, després d’haver anat guanyant per 0 - 2, vàrem acabar empatant 2 a 2 a camp del Masquefa. L’Àrbitre no va saber dirigir el partit imparcialment (va xiular com ens xiulen sempre en aquelles comarques. De pena).
Els nostres, durant molt de temps, han sigut els menys competitius de la categoria. Després d’un molt bon treball en les darreres jornades han millorat lo suficient com per a no perdre. La milloria és evident.

En tindríem més resums, però no podem amb tots. Només hem fet una sinopsi.

Salut i més reptes.

dijous, 8 d’abril del 2010

EL PARTIT DE LA SETMANA

A aquestes alçades de la temporada rara és la setmana que no ens hi trobem amb tres o quatre partits d’especial interès pels equips del Centre.
Aquesta setmana hem de posar els nostres ulls en els partits de:
Prebenjamí “A” (per a constatar que avancen amb grans i fermes passes, encara que de moment els marcadors no acompanyin).
Aleví “B” (que milloren per minuts i estan molt a prop de començar a obtenir resultats).
Aleví “A” (partit que, en principi, està fora del nostre abast, si bé la millora que ha experimentat aquest grup en les darreres jornades ens fan abrigar l'esperança de donar una sorpresa que ens posi a la graella de sortida).
Infantil “A” (que ha de continuar sumant punts fins que el campionat virtual es transformi en campionat matemàtic).
Més a més d’aquests partits esmentats hi ha altres dos en els que cal posar-hi, a banda dels ulls, tots els altres sentits, que son:
Sènior, que necessita sumar per intentar sortir de la zona de risc de descens, ja que malgrat la molt bona ratxa de partits sense conèixer la derrota, els resultats dels altres implicats no ens han permès desenganxar-nos de les posicions de la por. Més a més, una victòria a camp del Capellades, faria justícia a la veritable capacitat i nivell competitiu del nostre sènior.
Cadet, que ha de resoldre una de les primeres finals per a la permanència, contra un dels directament implicats, l’Anoia CE.
De totes, que aquest és el nostre partit de la setmana, veieu sinó:
Aquest partit es presumeix apassionant.
Els nostres, tercers per la cua amb 17 punt, l’Anoia just un lloc per davant nostre, amb un partit més (encara li manca descansar per la retirada de l’Arboç) i també amb 17 punts.
Assolir la victòria significaria sortir dels llocs de descens directe (per primer cop en moltes setmanes), separar-nos de l’Anoia CE. (que passaria a ocupar posició de descens) en tres punts reals (que podrien ser sis sempre que guanyéssim el partit la setmana que l’Anoia descansa per retirada de l’Arboç) i, si més a més ho fem per més d’un gol de diferència, guanyar-los la diferència de gols (o sigui 3 + 3 possibles per compensació + 1 del gol-average = 7 punts possibles per damunt de la línia de descens).
Us a sembla poc transcendent?
Competició en essència, moments determinants que poden marcar el resultat final de la temporada i de la permanència a la 1ª Divisió Cadet... Us ho deixareu perdre?
Els teus ànims augmenten la força dels nois. Donem-los suport.

Us hi esperem!!
Diumenge 12.00 hores al municipal.
Salut i Emocions (a l'engròs)

dimarts, 6 d’abril del 2010

TORNEIG PIRATA

Torneig Pirata organitzat per no se sap qui durant la Setmana Santa 2010 al Municipal d'Esparreguera.
Dilluns, 5 d’abril de 2010, quan es disputaven les semifinals es va suspendre el torneig. Vam trucar a la poli.
No sabem si els van cobrar per la organització, el que sí sabem es que, la majoria, van venir des de fora d'Esparreguera, Abrera, Collbató, El Bruc, perquè aquí es cola tothom i no vigila ningú.
Hem requerit el Patronat Municipal d’Esports (que està per la feina) per a que realitzi les gestions que consideri adient per millorar la vigilància del camp municipal.
Qualsevol dia pot haver-hi una desgràcia en forma de lesió seriosa o caiguda des de les tanques perimetrals en colar-se o en fugir.
Volem recordar a tothom que els qui accedeixin al recinte fora de les hores d’obertura no disposen d’assegurança, ni mèdica ni civil, i que se’ls pot fer responsables dels desperfectes que s’hi puguin produir, a ells directament o, de ser menors d’edat, als respectius pares i mares via subsidiària.
A partir d’ara demanarem a la policia que identifiqui i denunciï a tots aquells que trobin dins del recinte fora dels horaris d’obertura i sense autorització.
Agraïm als veïns que ens avisen, a nosaltres o a la policia, l’ajuda que ens presten.
Des de l’apartat “Els Nostres Vídeos” podreu veure un clip de com estava el camp quan vam avisar la policia. També podeu anar al vídeo fent clic damunt l’enllaç que us pengem.
Salut i Respecte a les normes

dilluns, 5 d’abril del 2010

BOLA DE VIDRE

Posats a no avorrir-nos, ens hem dedicat a calcular les probabilitats d’alguns dels nostres equips.
D’Aquesta activitat ens a surten les següents previsions (tenim d’altres, però no les publicarem pel moment).

Cadet: Pot quedar classificat sobre la 11a. posició amb un acumulat de punts que voltaria els 29 punts. Possiblement el grup quedi així: 15è. Capellades CF. “A”, 14è. Base Olèrdola CE. “A”, 13è. Anoia CE. “A”, 12è. Blanca Subur CF. “B”, 11è. CE. Esparreguera, 10è. Castelldefels UE. “B” i Santa Clara UE. “A”.
Podria ser, fins i tot, que quedéssim a la 10a. posició sempre que, més a més de fer el que hem de fer, aconseguíssim vèncer al S. Mauro UD. o a la FE. At. Vilafranca.

Benjamí “A”: Els tres primers classificats estaran per damunt dels 70 punts, possiblement entre 72 i 76. Podria ser que qui ara ocupa la primera posició no aconsegueixi el campionat, sinó que podria ser que acabés 3er. Les dos primeres posicions podrien estar ocupades per Pallejà CF. “A” i CE. Esparreguera “A”, empatats a punts i resolent l’ordre la diferència de gols (que és possible que sigui a favor del Pallejà CF. ja que el partit de la primera volta el va guanyar per 4 - 0), quedant el tercer lloc per la PB. Vallirana “A” (el partit de la primera volta el van guanyar els nostres 2 - 4).
Quedi clar que això serà sempre que els nostres puguin fer la feina “a tope”.
Dates Determinants: Setmana del 18 d ‘abril (jornada 24) CE. Esparreguera “A”. Pallejà CF. “A”. Setmana del 16 de maig (jornada 28) CE. Esparreguera “A” - PB. Vallirana “A”. Tots dos partits a casa nostra.
Encara que la mesura d’aconseguiment dels objectius pel Benjamí “A” no es basa en els resultats de la competició, també és cert que, ja que hi som i considerant que, d’aprovar-se la reforma del futbol base en l’assemblea de la FCF. del proper 24/4/10, en aquesta categoria ascendirien els campions de cada grup i els millors 6 segons classificats de tots els grups, no és qüestió d’ignorar les bones oportunitats, així que: Sense pressionar els nois i noies, sense exigències i considerant el treball fet fins ara com a molt bo, marquem-nos un nou nivell en els objectius.
Igual sona la flauta..., perquè encara tot és possible i de nosaltres en depèn (vàlid per a les dos previsions).
Salut i comenteu-lo, QUE LES IL·LUSIONS S'ENCOMANEN !

dijous, 1 d’abril del 2010

PROPOSTA DE REFORMA DEL FUTBOL BASE

Com us vam informar, hem realitzat una síntesi d’allò més rellevant de la proposta de reforma del Futbol Base que ha efectuat la FCF.
Al marge esquerra del bloc trobareu un nou apartat (dalt del tot) anomenat PROPOSTA DE REFORMA pels qui ho vulguin consultar.
Salut i més info.

COMPARACIONS

Com que durant aquests dies l’activitat s’ alenteix, hem tingut temps de visitar altres pàgines i, així, fent el tafaner, ens hem trobat una de l’ajuntament de Barcelona en la que informen de la reforma dels vestidors, graderia i accessos del camp del centenari CE. Júpiter, a compte del FEOSL del 2010.

Semblances:
Es tracta de la reforma dels vestidors, graderia i accessos d’un camp de futbol.

El d’Esparreguera també ho és.
El Júpiter és un club de futbol auto definit com a Centre Esportiu, l’Esparreguera és Centre d’Esports.
Les obres es finançaran per compte dels Fons Estatals per a l’Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL), com a Esparreguera.
El Júpiter (el “Júpit” de tota la vida) és un club centenari (1909) el Centre ho serà el 2015.
Diferències:
Al Júpiter CE. l’Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, li ha concedit la Medalla d’Or de la Ciutat.
Al CE. Esparreguera li van concedir el premi 777-Comunica.
L’Ajuntament d’Esparreguera destina a les obres del Camp Municipal 60.000 (seixanta mil) euros.
L’Ajuntament de Barcelona destina al camp del “Júpit“ la quantitat d’1.225.000 euros (si, un milió cent vint-i-cinc mil).
Conclusió:
O a la capital del principat paguen molt car o a nosaltres ens tocarà la caseta d’en pin i pon.
Us adjuntem l’enllaç a la pàgina de on hem extret la informació per a que ho contrasteu. No us perdeu els dos darrers paràgrafs, valen molt la pena.
També adjuntem un enllaç amb el post que vàrem penjar en assabentar-nos de la “forta” inversió que li havia tocat al “municipal”.
Ai... si algú que coneixem ho llegís..., Ai... si es donèssin per assabentats...!

Per cert, les semblances son tantes (menys en la dotació econòmica) que us hem de dir que la foto no és del nostre municipal, és el camp del Júpiter.
Salut i escorrialles


http://w3.bcn.es/V01/Serveis/Noticies/V01NoticiesLlistatNoticiesCtl/0,2138,1653_1802_1_1201356933,00.html?accio=detall&home=HomeBCN

http://ceesparreguera.blogspot.com/2010/02/el-feosl-2010-i-les-reformes-del.html