Translate

divendres, 29 d’octubre del 2010

1/11/2010 JORNADA DE PRESENTACIÓ DEL CENTRE

No ho hem penjat abans perquè quedaven coses per tancar, encara que des de la Coordinació General del Club i mitjançant els respectius entrenadors i delegats ja se us ha anat informant.

No va poder ser el 12 d’octubre i aprofitem (encara que de resquitllada) l’ 1 de novembre.

Es tracta de fer la presentació de totes les plantilles del club, de tots els nois i noies que conformen enguany el Centre.

Farem una bonica presentació, les farem fotografies de temporada amb les que confeccionarem els calendaris 2011, formaran totes les plantilles al camp.

També presentarem entrenadors, delegats i ajudants., coordinador general i el Director Tècnic (o Assessor del Consell, com més us agradi) i tancarem amb un partit amistós entre el Sènior del CE. Esparreguera i el CF. Pare Ignasi Puig (Manresa).

Esperem que la tarda del dilluns ens respecti (sembla que farà bon temps) i que podem gaudir nosaltres tant com gaudirà la canalla quan els aplaudiu.

Salut i Prepareu les càmeres!!

CITA AMB EL COMITÈ DE COMPETICIÓ

Va ser el passat dimecres a la seu de la FCF. Puntualment, a les 17.30 hores, va començar la entrevista entre els membres del Comitè de Competició de Territorial de la FCF i el President del Centre. La reunió va anar bé. Ens van voler explicar el per què de determinades decisions preses pel Comitè que nosaltres no enteníem i els i varem traslladar els nostres neguits i preocupacions. No es tracta aquí de fer un detallat relat de tot el que es va parlar però sí que podem dir que, en termes generals, la reunió va ser satisfactòria. Com a mínim hem deixat de ser anònims.

Salut i relacions (encara que siguin bones...)

dimarts, 26 d’octubre del 2010

UNIFORMITAT EN ENTRENAMENTS 2

En la mateixa línia que informàvem en un article penjat fa uns dies, continuem normalitzant la uniformitat en els entrenaments.
Ja us avançàvem que el proper pas seria dotar els equips d’ una dessuadora de color vermell, ja que ara, amb la baixada de les temperatures, cal posar damunt la samarreta una peça de més abric.
També us dèiem que intentaríem subvencionar parcialment des del club el cost de la dessuadora. Així en el rebut que hem de girar a primer de mes veureu que us hem inclòs un import de 5 € que correspon a una part del preu de la dessuadora.
Aquesta peça d’abric d’entrenament es començarà a repartir la propera setmana (si no hi ha cap incidència), ja estan encarregades i només cal esperar que ens les lliurin.
Un cop repartides el tractament que se li donarà serà el mateix que hem donat a les samarretes d’entrenament. Això és: La utilització d’aquesta peça de roba és de caràcter obligatori en els entrenaments i s’haurà d’ utilitzar sempre.
Salut i continuem…

dijous, 21 d’octubre del 2010

DIEGO MORATA NOU DIRECTOR TÈCNIC DEL CENTRE

El Centre d’Esports Esparreguera ha arribat a un acord amb Diego Morata, entrenador de nivell nacional, campió de Lliga, Superlliga Femenina i Copa de la Reina d' Espanya i que ha treballat en clubs tan reconeguts en el món del futbol base com la Fundació Ferran Martorell, la UD. Cornellà i el RCD. Espanyol, per a que es faci càrrec de la Direcció Tècnica del club com a Assessor del Consell Directiu.

Les seves funcions abastaran l’àmbit esportiu, organitzatiu, social i disciplinari, dins d’un objectiu de millora progressiva i continuada.

Esperem que el seu ajut i assessorament sigui la brúixola que ens faci avançar pel camí que ens dugui, en un futur proper, a convertir-nos en un club referent a la comarca, punter i reconegut per la qualitat de la nostra escola de futbol.
Tenim, tots plegats, la oportunitat d’aprendre i millorar, com a jugadors, com a entrenadors, com a directiva i com a club en la seva globalitat (que us inclou a tots vosaltres).
Aprofitem per agrair a en Diego la seva predisposició per a col·laborar amb nosaltres, cosa que fa sense cap mena d’ànim de lucre, la seva amistat i la complicitat demostrada en el nostre projecte.
Us convidem a ser partícips del procés de millora que ara comença, cadascú dins el seu àmbit, gaudint de la col·laboració d’en Diego Morata, la qual és per a nosaltres tot un luxe i una oportunitat de millora que no hem de desaprofitar.

Salut i progressió

COMPETICIÓ CITA AL PRESIDENT DEL CENTRE

El Comitè de Competició i Disciplina Esportiva ha acordat
convocar el Sr. President d’aqueix club, pel proper dimecres dia 27 del mes corrent, a les 17.30 hores, a la seu de la FCF, carrer Sicília 93-97, 1r pis de Barcelona, en relació amb les seves comunicacions relatives al partit de Segona Categoria Territorial grup 8 FC Sant Esteve Sesrovires-CE Esparreguera, 9-10-2010. Salutacions.
Anirem..., faltaria més...
Salut i cites

RESOLUCIÓ DEL COMITÈ DE COMPETICIÓ S. ESTEVE SESROVIRES – CENTRE

Ahir va sortir publicada la resolució sobre la suspensió del partit de fa dos setmanes entre el S. Esteve de Sesrovires i el Centre, produïda després de la greu lesió d’en Santi.

El Comitè a resolt:

a) Disposar la continuació del partit a partir del minut 52 amb resultat de 0-1 gols favorable al Centre.

b) El club S. Esteve de Sesrovires no podrà alinear al jugador expulsat, ni a més de 10 jugadors.

c) Suspendre al jugador causant de la lesió d’en Santi amb 5 partits per “comportar-se de manera violenta arran del joc, originant conseqüències danyoses considerades com a greus”.


Respecte del partit de la setmana passada entre el Centre i el La Guardia, el Comitè ha decidit, entre d’altres coses, suspendre a un jugador del Centre amb 1 partit per acumulació de dos targetes grogues i amb 2 partits més per “adreçar-se als àrbitres en termes o en actituds injurioses o de menyspreu”. Total 3 partits.


Una de dos, o “comportar-se de manera violenta arran del joc, originant conseqüències danyoses considerades com a greus” es paga barato o “adreçar-se als àrbitres en termes o en actituds injurioses o de menyspreu” surt molt car.


Salut i control

MÉS CANVIS D’HORARI

El partit del Cadet “A” ha sofert modificacions de darrera hora. El partit, que en principi es jugava dissabte 23/10/2010, ara ha passat a disputar-se el diumenge 24/10/2010 a les 13.30 hores en el mateix camp (Molins de Rei – Josep Raich).
Ja hem modificat l'apartat "Calendari Setmanal".

Salut i variacions

dimecres, 20 d’octubre del 2010

UNIFORMITAT EN ELS ENTRENAMENTS

Des del club s’han estat repartint, adquirides pel club i sense càrrec per a vosaltres, unes samarretes d’entrenament de color vermell.

El color no és casual, es tracta del color corporatiu de la entitat.

Per tant, la utilització d’aquesta peça de roba és de caràcter obligatori en els entrenaments i s’haurà d’ utilitzar sempre.

Aquells que puguin estar interessats en adquirir-ne alguna samarreta de més, ho podeu fer al camp de futbol (Román Coll o Manuel Herrero) a un preu molt assequible (5 € per unitat) ja que el diferencial l’assumeix el club, que subvenciona el procés d’uniformització general en els entrenaments que hem començat enguany.

Més endavant incorporarem unes dessuadores d’entrenament amb la mateixa finalitat. Quan hagi de començar el procés d’adquisició i lliurament de les dessuadores (que serà en breu ja que sembla que el fred s’avança) us informarem dels detalls concrets ja que el club té previst subvencionar la major part de la despesa, de manera que la aportació privada sigui mínima i molt econòmica.

Salut i tots iguals

CANVIS EN ELS HORARIS DEL CAP DE SETMANA 23 I 24 D’OCTUBRE

Per error involuntari (de ser voluntari seria una altra cosa, no pas una errada) el “Calendari Setmanal” publicat ahir estava equivocat.

En concret hi havia errades en les hores de partit de: Aleví D, Femení A i Sènior.

Així que, més a més de demanar-vos disculpes, us instem a comprovar els horaris correctes, ja corregits en el "Calendari Setmanal".

Salut i pífies

dilluns, 18 d’octubre del 2010

AGRAÏMENTS

Ha estat un cap de setmana molt difícil de gestionar. Amb pocs vestidors disponibles i molts equips per a utilitzar-los hem necessitat fer mans i mànigues per poder encabir tant de noi i noia.

Ho hem pogut fer per la conjunció de diversos factors:

a) La perícia de l’Hector en fer les combinacions d’assignació.

b) El sacrifici dels jugadors i jugadores del nostre club que s’han hagut d’apilar fins a tres equips en un sol vestidor i

c) La insistència de la gent del Patronat perseguint la empresa (?) constructora que fa (?) les obres dels vestidors, per tal que recuperessin com a mínim dos dels de dalt a l’estat operatiu (de manera més que provisional i quasi de fortuna).

Així que ho volem reconèixer i transmetre-ho a qui ho vulgui saber.

Esperem que aquesta setmana avancin les obres, ara que la tuneladora ja ha passat per sota la Sagrada Família, i que el proper cap de setmana no passem tanta dificultat. Si, més a més, reposen els fanals fosos, quasi que serem feliços.

Salut i progrés (com a Brasil)

FEMENÍ INFANTIL-CADET. A LA TERCERA ANIRÀ LA VENÇUDA?

Després d’haver-ne disputat dos jornades de competició sense que ningú es poses d’acord en la forma en que s’han de jugar els partits en categoria Femení Infantil-Cadet, hem elevat consulta telefònica a competició futbol femení i ens deixen clar que ELS PARTITS D’AQUESTA CATEGORIA ES DISPUTEN EN DOS TEMPS DE 40’ CADASCUN.

Igualment ens diuen que faran pública, en breu, una circular per informar a tothom.

Salut i info

divendres, 15 d’octubre del 2010

I ARA QUÈ?

Com que a Esparreguera ningú no supervisa les obres que s’escometen a les instal·lacions municipals, succeeix que, després que comencessin les obres als vestidors del municipal sense preavís i que es comprometessin a afectar només dos dels vestidors i fer les obres en dos tandes, ahir ens varem trobar amb una de nova i especialment sagnant.

La empresa incompleix els compromisos i va procedir a arrencar les dutxes dels vestidors que no estaven afectats. També han fet uns forats al sostre dels quatre vestidors de 0,30 x 0,20 mtrs. aproximadament, que comuniquen directament amb l’exterior (on hauran d’instal·lar-se els sistemes de ventilació forçada).

Resulta que ara tindrem utilitzables tres vestidors, + 2 de la piscina d’estiu, per encabir 8 equips en la franja de les 10.00 hores, tant dissabte com diumenge, moment en el que coincideixen els jugadors de quatre partits de futbol-7.

Des de l’ajuntament ni respiren ni responen. Quina solució ens aporten per al cap de setmana? Us ho direm, cap ni una: tocarà espavilar-nos davant d’una nova demostració de la indiferència absoluta que ens dispensen (com a exemple: hi han tres fanals fosos de les torres de les llums des del passat mes de juliol, venim demanant la substitució des de llavors i la gent del Patronat apreta tant com pot. Avui, 15 d'octubre, encara no els han canviat. Tant se'ls hi en fot).

Ja ho varem dir, sabem que no us importem gens, però podríeu dissimular.

I no som els únics, en el Patronat d’ Esports no en sabien res de res, passen d’ells com de les mosques (I encara sort que son de la casa); imagineu com arriben a passar del club.

Lo dit, Regidora d’Esports, Regidor d’Urbanisme i Alcaldessa: cada dia que passa eleveu més i més el llindar de la vostra ineficàcia. Si no sou capaços de gestionar l’enrajolat (que és tot el que es farà) de tres vestidors de futbol-7, com heu de gestionar els grans temes de la vila?

Els vostres fills (en el vostre cas filles) no necessitaran els vestidors, oi que no? Doncs perquè us hauríeu de preocupar?

I ara què? Ens cedireu les dependències de la Escola de Música per canviar-nos de roba? Ja ens rentarem a la pica dels lavabos o a la font de la foca.

De mentre, com solucionem el desastre que heu generat?

Si trobem alguna solució d’emergència per rehabilitar provisionalment algun dels vestidors serà per la implicació personal de la gent del Patronat d' Esports i del Directius del club, no pas conseqüència de la gestió municipal, no sigui que us volguéssiu posar alguna medalla.

Salut i memòria

NOVA ABSURDITAT DEL COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estàvem esperant amb candeletes la resolució del Comitè de Competició respecte de la suspensió del partit de la setmana passada entre el S. Esteve de Sesrovires i el nostre Sènior.

I va sortir..., un esforç com el de posar un ou:

El Comitè decideix incoar expedient d’aquest partit considerant-lo pendent de resolució i requerir al Centre d’Esports Esparreguera per tal que, en el termini de dos dies, aporti certificació mèdica acreditativa de la lesió del jugador lesionat (en Santi)”.

Val, o sigui que dubten de la realitat de la lesió. Santi! Que no, que tu no estàs lesionat, que només és un malson.

És absurd que el Comitè ens demani que acreditem la lesió quan l’ àrbitre la explica amb tot luxe de detalls a l’acta del partit, fent constar, fins i tot, per què els sanitaris van preferir no bellugar el jugador del terra i en quin moment va ser traslladat amb ambulància “vist que era una lesió important”.

És absurd que el Comitè ens demani que acreditem la lesió quan el jugador ha estat ingressat i intervingut en la Clínica del Pilar per compta de la Mutualitat de Futbolistes, mitjançant l’asseguradora Mútua Madrilenya, mútua que ha contractat per aquest any la mateixa Federació Catalana. O sigui, que ens fan realitzar tràmits administratius per obtenir informacions que el Comitè pot obtenir directament només realitzant una consulta.

Des que varem dur el Comitè de Competició, via recurs, davant del Tribunal Català de l’Esport pel cas de l’àrbitre Alberto Gutiérrez Herraiz i la seva novel·la de set folis en format “Annex a l’acta”, el Comitè ens depara resolucions peculiars (recordeu la no continuació del partit CE. Esparreguera – Internacional de Sitges, quan aquest equip es va retirar del terreny de joc en quedar amb només 7 jugadors per expulsions, a manca de quatre minuts, i amb empat en el marcador).

Bé, haurem d’ esperar que el seny, la lògica i l' objectivitat imperin al carrer Sicilia.


Salut i... un pel mosques!

dimarts, 12 d’octubre del 2010

MOSTRA DE SUPORT I ESPORTIVITAT

Hem rebut un correu-e a la adreça corporativa del club. Ens l’envia en Juan(ito) De la Cruz, ex jugador i ex capità del CE. Esparreguera, amb motiu de la lesió d’en Santi.

Reproduïm el text per a general coneixement.

Mercès Juan(ito).

Salut i esportivitat

hola buenos días, soy juanito, entrenador del Atlhétic Club Esparraguera y capitán del Centre d' Esports Esparreguera durante muchísimos años. me he despertado con la terrible noticia de la lesión gravísima de Santi, y desde aquí quisiera dar ánimos tanto al jugador como al resto de integrantes del club, ya que estas cosas son terribles, y más cuando la lesión es de gravedad. espero que la recuperación de panocha sea rápida y buena y que el equipo no note la ausencia de este grandísimo jugador y mejor persona, desde aquí animo a todos, JUNTOS PODEMOS!!!!! un abrazo y espero que este fin de semana el equipo le dedique una victoria, pues se lo merece. ÁNIMO PANOCHA, GRANDE SANTI!!!!

dilluns, 11 d’octubre del 2010

CANVI DE DATA PARTIT CEE. – PIERA AE. (JUVENIL)

Comparant els calendaris del nostre juvenil i dels veterans hem pogut comprovar que hi ha una pila de coincidències.

Mentre que ens repartim els canvis que s’hauran de fer hem ajornat el del proper cap de setmana que es jugarà diumenge en lloc de dissabte.

Així les dades del partit de referència son:

Diumenge 17/10/2010, 16.30 hores, Camp Municipal de Futbol d’ Esparreguera.

Salut i info.

GRAN INTERÈS DELS ENTESOS

Ja varem avançar un escrit sobre la influència de les forces ocultes en el Camp Municipal de Futbol.

Doncs sembla ser que encara remenen la cua...

Fonts indignes de tota credibilitat ens diuen que, aquest cap de setmana passat, creuen haver vist pel poble al professor Sebastià D’Arbó i a en Iker Jiménez.

Sembla ser que estarien mesurant no sabem ben bé quina mena d’ectoplasma que es detectava, amb molt alt grau de presència, per la zona esportiva d’ Esparreguera.

I quelcom devia de passar... ja que avui, dilluns, hi havia mes aigua dins dels vestidors del municipal que la que hi havia l’estiu passat a la piscina.

Perquè ens fan tot això? Quin encanteri ens han fet, mena de mal d’ull amb barretina?

O serà que va ploure i l’aigua s’escola cap a dins com si es tractés d’una riera?

Per esbrinar-ho demanarem un informe tècnic al professor Jiménez del Oso (que pot ajudar des del més enllà) o a en Pepe Gotera i Otilio. Desentonar no desentonarien pas, pot ser, en tot cas, ho farien per eficaços.

Salut i pals de fregar.

ELIMINAT L’APARTAT “PER ARRIBAR AL CAMP”

Com que estem en plena era del “navegadors GPS” i com que nosaltres ja sabem anar al camp, hem tret aquesta funció del bloc.

Conyes a banda. Resulta que mantenir punxat el mapa google en el bloc suposa una pèrdua de velocitat a l’hora d’obrir o actualitzar pàgina, per tant, i com que en realitat lo dels navegadors és cert, doncs la hem tret.

Salut i adequacions

ATENCIÓ ALS RESULTATS

Els qui consulteu l’apartat “Resultats Setmanals” veureu que hi ha partits que tenen anotats dos resultats.

Us ho expliquem:

El resultat en color negre és el que en realitat es va donar en el decurs del partit.

El resultat en color verd és el que consta oficialment en la FCF. a efectes de classificació degut a la nova normativa que limita la diferència de gols a cinc.

Durant les primeres dos o tres setmanes o farem així per tal que us aneu familiaritzant amb la normativa. Després només posarem el resultat oficial, que a fi de comptes és el que valdrà a efectes de classificacions.

Salut i info

diumenge, 10 d’octubre del 2010

NUL•LA ESPORTIVITAT

Quan tot just començava la segona part del partit del nostre Sènior contra els de Sant Esteve Sesrovires, una esfereïdora i desproporcionada entrada del jugador núm. 14 del S. Esteve sobre el nostre Santi, va acabar en trencament de tíbia i peroné, terç inferior, amb afectació del múscul soli, de pronòstic greu i tractament quirúrgic.

Des de la mateixa tarda d’ahir 9/10/2010 el nostre Santi roman ingressat a l’hospital, a la espera de quiròfan per a ser intervingut de la seva lesió, reduir la fractura i iniciar el procés de consolidació i posterior rehabilitació.

El cas és que entre la entrada i el definitiu trasllat del nostre jugador a l’hospital mitjançant ambulància, van transcórrer 45 minuts (segons consta a l’acta) durant els quals en Santi va restar tombat al terra del terreny de joc, tot queixant-se de forts dolors.
Durant aquest temps, tant l’àrbitre de l’encontre, Sr. Xavier Ruiz Paterna, com el delegat i jugadors del S. Esteve, es van posar a la nostra disposició i van manifestar la seva disposició d’ajornar el que quedava de partit si era necessari.
Una vegada evacuat del camp el nostre jugador greument lesionat, el delegat del S. Esteve es desdiu del seu compromís i manifestà la intenció del seu club de continuar disputant el partit (seria per intentar aprofitar el desgavell emocional dels nostres i per a intentar igualar un partit que anaven perdent 0-1, suposem, ja que sinó no hi ha qui ho entengui).
Davant de la divergència de criteris entre ambdós clubs, l’àrbitre va decidir que, no havent acord, suspenia el partit.
Avui mateix presentem al·legacions a l’acta, tot i esperant que el Comitè de Competició tingui la sensibilitat que no va mostrar l’ àrbitre ni, encara menys, un malintencionat S. Esteve de Sesrovires que va intentar aprofitar-se de la situació.
Nota positiva: En Santi ens informa que el jugador que li va causar la greu lesió s’ha interessat pel seu estat via telefònica, al igual que ho ha fet l’àrbitre del partit.

Demà l’intervenen quirúrgicament. en Santi ens informa que li han dit que es tracta d’una lesió complexa que necessitarà de quatre mesos per poder fer vida normal i uns 9 per poder tornar a la pràctica esportiva.

Salut, ànims (per a en Santi) i gràcies per no res (per al S. Esteve)

dijous, 7 d’octubre del 2010

SUSPESA LA JORNADA DE PRESENTACIÓ

Veníem informant, de dues setmanes ençà, que el proper 12 d’ octubre (festiu a Espanya) realitzaríem la presentació de totes les plantilles en un acte previ a un partit del amistós que el Sènior havia de disputar. Les gestions realitzades s’han anat torçant i, finalment, no hem pogut tancar acord amb cap dels equips del nivell que ens agradaria per donar realç a l’acte.

Així que hem suspès la presentació dels equips, la qual farem més endavant juntament amb la fotografia de temporada que ha de servir per fer els calendaris anuals que regalem cada any.

Us informarem de la data escollida.

Salut i disculpes

MISTERIS PER A ESTUDIAR

Que la Zona Esportiva d' Esparreguera està afectada per forces ocultes està clar.

Si, a Esparreguera tenim un Pavelló sense sostre (que no indigent) al qual li volen (en sentit estricte) les reparacions del sostre i se’ns omple d’aigua. Aigua que se li escapa a la Piscina d’ Estiu a un ritme superior al d’entrada (deu ser per això que cauen les rajoletes de la piscina, ja se sap, coses de la pressió de l’aigua) i un camp de futbol que s’omple de “zombis” per les nits i al que li creixen les torres de la llum (per això no arriba a dalt del tot la grua – cistella que van llogar per canviar els fanals que estan fosos des de juliol. Us prometem que és perquè creixen les torres, no pas perquè algú decidís de llogar la més econòmica sense preguntar perquè ho era)

I la cosa va a pitjor... Ara tenim presències.
Esparreguera, dilluns 27 de setembre, 09.00 hores: gent del poble va poder percebre la presència d’uns essers que, vestits de blau i bruts, feien malbé els vestidors picant les parets i aixecant els terres.
Al dia següent tota una comissió d’experts locals en fantasmes (en estudiar-los, que no en fer-ho) es van concentrar en la zona afectada pels Polstergeist: Si, era cert, forces ocultes havien estat treballant i ningú no en sabia donar raó. Qui eren? De on venien? Que en volen de nosaltres?
Aquestes presencies es van mantenir per la zona de vestidors al llarg de tota aquella setmana.
Dilluns 4 d’octubre, Camp Municipal de Futbol, 10.00 hores: Personal expert del Centre es desplaça al camp i comprova que les presències detectades la setmana anterior han desaparegut. Han deixat al darrera seu un rastre de destrucció en els vestidors i eines apilades. Serà una desaparició definitiva o tenen previst tornar a terroritzar-nos?
A hores d’ara no ho sabem. El que si sabem és que periodistes d’investigació han seguit aquest tenebrós episodi i van poder localitzar les presències al sostre del Pavelló, van i venen sense rumb. Es desplacen amb la única intenció de fer-nos por.
Els més vells de la Vila conten que son les ànimes dels treballadors d’una empresa de construcció que, temps era temps, van treballar en la construcció de la nova escola de música i, en no cobrar el que els hi devien, van embogir i ara romanen passejant la seva malaurança.
Però no ens quedarem de braços creuats. Hem contractat els serveis d’una empresa puntera, la “Toxana-Fox”, més en concret de la seva divisió especialitzada en “Espadients X”.

No sabem el nom dels tècnics que es desplaçaran, però ens han mencionat els dels prestigiosos Andrés Mulder i Mirna Scully. De segur que ho arreglen, sinó, ho farà el cap, la Directora PK. Skinner.

Serà definitiu, acabaran amb tot (literalment). De mentre, si algú observa novament les presències, que n’informi.
Salut i quina broma! (la dels vestidors no, la d’aquest escrit)

CALENDARI SETMANAL

Hem penjat el calendari corresponent a aquest cap de setmana (9 i 10 d’octubre).

Recordeu que els horaris definitius son els que hi constin al calendari setmanal ja que el confeccionem amb les dades actualitzades de la FCF (el calendari general té caràcter orientador).

A partir de la setmana vinent intentarem penjar el “Calendari Setmanal” els dimarts de manera que tots els equips del club el puguin consultar abans de la 2ª. Sessió d’entrenaments (aquells que entrenen dilluns i dimecres).

Salut i engeguem!

dimarts, 5 d’octubre del 2010

TOTS ELS CALENDARIS PUBLICATS.

Quan entrem en la setmana en que comença la competició en totes les categories, han quedat conformat els calendaris de lliga.

Podeu consultar-los a l’ apartat “Calendaris i Horaris” que trobareu al marge esquerre.

Recordeu que son purament orientadors i que els horaris definitius seran els que publiquem setmanalment a l’ apartat “Calendari Setmanal”.

Salut i Comencem!