Translate

dimecres, 29 de desembre del 2010

CRISI A LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL

Fa temps que s’estava cuinant.

El cas és que (sense entrar en valoracions) avui 29/12/2010 quinze (15) directius de la FCF. han presentat la dimissió.

Què significa això? Doncs que de moment es constitueix una Junta Gestora que mantindrà la direcció de la FCF fins a la celebració de noves eleccions abans de tres mesos.

En què ens afecta? A banda del desastre que significa que la FCF caigui en lluites fratricides que només ens debiliten i malmeten la imatge del nostre esport:

1) Com quedarà la reforma del futbol territorial que havia d’entrar en vigor la propera temporada, el pla de competició de la qual ja està en vigor aquesta temporada en quant als descensos i ascensos?

2) Quin futur li espera a la reforma del futbol base que ha entrat en vigor aquesta mateixa temporada?

Tot això restarà pendent del resultat d’unes eleccions per a les que no coneixem encara candidats ni programes, però que s’han de celebrar abans de tres mesos i aquesta és la més gruixuda:

Si l’encara president, en Jordi Casals, decideix esgotar terminis (cosa que vist com a anat tot no seria d’estranyar) ens anirem a voltants de finals del mes de març de 2011, això és, a dos mesos del final de les respectives competicions de lliga i, per tant, sense cap marge de maniobra per a la temporada que està en marxa.

Finalment una cosa: Els dimissionaris ens haurien d’explicar clarament quines son les qüestions a les que es refereixen quan diuen Hem perdut la confiança en alguns dels companys de la Junta Directiva, els quals han dut a terme una política de fets consumats, adoptant decisions de forma unilateral i, tot sovint, a esquenes dels òrgans de govern i representació federatius.” I quan diuen tampoc compartim la gestió econòmica realitzada ni l’adquisició d’algunes obligacions inassumibles o èticament inacceptables, en particular, no ens sentim responsables d’aquelles decisions adoptades al marge de la Junta Directiva i que comprometen clarament el futur de la FCF.”

Enllaç amb la nota de premsa oficial publicada en la pàgina de la FCF.

http://fcf.cat/pub/noticiaAmpliada.asp?idnoticia=3398&gruponoticia=20

Pot ser fan referència a qüestions sobre les que havíem manifestat els nostre seriosos dubtes com ara la venda dels drets per vendre productes utilitzant les adreces de correu-e i sms’s dels afiliats? (recordeu la nostra ferma oposició a que es facilitessin aquestes dades a la FCF.)

Potser fan referència a la tèrbola història de la cancel·lació de la pòlissa d’assistència mèdica amb ASISA (que reclama a la FCF. quasi 2 milions d’ euros que haurem de pagar entre tots) i la contractació amb ARESA (que per cert funciona fatal)?

Quantes coses ignorem els clubs, d’aquelles que només es coneixen de portes endins, que encara estan per sortir? Haurem de veure processos judicials? Quina és la situació econòmica real de la FCF.

Enllaç amb article del diari SPORT de va uns mesos (27 d'ocubre) en el que ja se’n parlava del que estava per venir.

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=729091&idseccio_PK=1055

Creiem que els nostres representants elegits democràticament, tant els que queden com els que han dimitit, haurien d’informar amb claredat els clubs als que representen.

Esperem que sigui en breu.


Salut i pena


dimarts, 28 de desembre del 2010

CANDIDATURA UNITÀRIA A LES ELECCIONS MUNICIPALS

La notícia ens arribava de cop i de fonts normalment fidedignes:
Totes les formacions que concorreran a les eleccions municipals s’ han posat d’acord en presentar una única candidatura.

Segons ens informen, s’ ha estat treballant aquest acord durant molt de temps i en silenci i, finalment, veu la llum.

En contra del que podria semblar, la decisió de cercar un candidat unitari no ha estat la delicada situació socioeconòmica de la vila. El fet determinant ha estat trobar una persona que pogués governar efectivament, sense entrebancs, ni dificultats.

Per a aquest motiu l’ escollit, com a cap de cartell unitari, a estat L’ Interventor Municipal.

És cert, qui millor que L ‘Interventor... Sí ja fa anys que tot allò que passa és responsabilitat de L’Interventor, semblaria que lo millor és donar-li el comandament efectiu d’una vegada.

De sortir escollit (que ho serà tenint en compte que es tracta d’una candidatura unitària), Esparreguera serà la primera vila de l’ Estat en tenir com a càrrec electe un Alcalde-Interventor.

Salut i Primícies

PERLLONGADA LA CONCESSIÓ DE MANTENIMENT DEL CAMP

El passat 12 de desembre va vèncer la concessió administrativa per al manteniment del camp municipal de futbol d’ Esparreguera.

Com que no van estar al cas i es va esgotar el termini, es produïa una situació de buit en el manteniment (i per tant, en la neteja) del camp municipal de futbol.

Avui 28 de desembre (si, dia dels Sants Innocents) hem signat amb el Patronat Municipal d’ Esports d’ Esparreguera el trasllat de la pròrroga per quatre mesos de la concessió que havia vençut.

D’ Aquesta manera queden garantides les tasques de neteja, manteniment ordinari i consergeria de la instal·lació.

De mentre s’ haurà d’aprofitar per a engegar el procediment administratiu per a una nova concessió.

Salut i anem fent

divendres, 24 de desembre del 2010

ERROR EN ELS HORARIS D'ENTRENAMENT

En la graella d’horaris d’entrenament hi havia una errada. L’ Horari de l’ Infantil pel dimarts 4/01/2011 estava equivocat.
L’ Horari correcte és de 19.00 a 20.30 hores.

Si consulteu novament la graella veureu que ja està modificat.

Salut i les coses ben fetes.

FELICITACIÓ DEL CENTRE


Des del Centre d’ Esports Esparreguera volem felicitar el Nadal a tots i a totes els/les qui no ens paguen i els/les que no fan res per a que ens paguin, als/les que ens enganyen constantment, als/les interventors, alcaldesses, regidores i regidors.



Sí tenim bons desitjos pels de la llista anterior imagineu-vos què no tindrem per a la gent que ens importa!, pels nostres amics i amigues i per a tots i totes els/les que estimen el nostre club i l’esport en general.


MILIONS DE PETONS i ABRAÇADES !!


SALUT, BON NADAL i MILLOR 2011

HORARIS D'ENTRENAMENT SETMANA DE REIS 2011

Per a general coneixement hem penjat un quadrant amb els horaris d’entrenament de la setmana de reis 2011 (3 al 7 de gener).

Ho trobareu al marge esquerre primer “gadget”. Només cal que feu clic on indica i el tindreu.

Salut i al tanto!






dijous, 23 de desembre del 2010

SOBRE L’ALEVÍ “D”

El darrer cap de setmana l’ Aleví “D” va tornar a perdre. 11 derrotes d’ 11 partits disputats.
Aquesta situació, que en alguna altra plantilla seria explosiva degut a les exigències de resultats, no afecta a aquest grup; nois i noies, pares i mares, entrenadors i ajudants assumeixen que els hi falta molt i no s’angoixen, cadascú intenta aportar cada dia una mica més i, de mentre, fan grup, bon rotllo entre tots ells i coneixement del seu nivell actual.

En acabar el partit els nois i noies (evidentment dirigits pels respectius pares i mares) es van trobar amb l’entrenador (que els havia convidat malgrat haver perdut novament) i en aquesta trobada li van lliurar uns regals nadalencs. Bonic detall, sintonia entre tots.

Va ser llavors quan ho varem sentir “t’ho mereixes per aguantar-nos tot l’any” li van dir, amb la resignació de qui es considera un desastre i es conforma només amb divertir-se.

Estant molt bé lo primer, lo segon ens ha d’alertar.

Entre el CONEIXEMENT DE LES PRÒPIES LIMITACIONS i el CONFORMISME, que només durà a la mediocritat, hi ha un abisme.

Per tant, hem de començar a animar aquesta canalla entre tots (pares, mares, directius, coordinador, entrenadors i delegats) a explorar l’ increïble món de la SUPERACIÓ mitjançant l’ ESFORÇ.

Serà l’ aprofitament del treball el que els durà a la MILLORA, la qual no els caurà dels arbres sinó que hauran de suar-la (caram! està quedant com la introducció de Fama).

La MILLORA els portarà l’ ÀNIM que mantindrà la IL·LUSIÓ per l’ esport (i en el futur per a qualsevol activitat personal o professional) que combinada amb la perseverança farà que, a mitjà termini, aquest grup comenci a ser INCONFORMISTA, de la INCONFORMITAT que es deriva de saber que sempre podran ser una mica millors i que, proposant-s’ho i treballant-lo, ho aconseguiran.

Entre tots esteu fent una bona feina, però que res no us aturi, que ningú es conformi.

Salut i empenta

dimecres, 22 de desembre del 2010

EXPLICACIONS SOBRE LA RIFA

Durant aquests dies ens han arribat, sinó queixes (alguna si), reivindicacions i demandes d’informació sobre el per què, el com i altres coses relacionades amb la Rifa de Nadal (calendaris) que s’han repartit.
A) Qui ha decidit fer la Rifa: L’ Assemblea General (màxim òrgan de decisió) celebrada el febrer de 2010 va autoritzar al Consell Directiu a fer rifes per a compensar l’exercici econòmic com a mesura per a evitar, en lo possible, augmentar les quotes i seguir mantenint les polítiques socials en el club. Un altre tema és quanta gent ve a les Assemblees. Qui no assisteix i no vota, ni està exempt de compliment d’obligacions, ni té dret a queixar-se.
B) Per què s’ha fet: Doncs per això, per complementar els ingressos i pal·liar d’aquesta manera el retard en el pagament dels compromisos que té adquirits l’ajuntament d’Esparreguera amb les entitats esportives. En el nostre cas tenim pendent de cobrar una subvenció de l’any 2008, el 20% de la subvenció del 2009 i la devolució de la fiança que vàrem dipositar amb motiu de la contracta de gestió del camp municipal de futbol.
En total una bona pessigada (uns 7.000 €)
C) Per què s’ha fet amb tant poc temps de marge: Teniu raó. Ens ha mancat temps. Això ha estat degut que hem hagut de córrer, com les lleures, ja que no teníem intenció de fer-ne la rifa. Finalment, veient que l’ajuntament, UNA VEGADA MÉS, deixava passar els terminis sense pagar els deutes (el darrer compromís era haver pagat -en part- el dia 20/12/2010) i sent conscients que aquest nou incompliment ens generaria seriosos problemes de liquiditat, no ens va quedar més remei que posar en marxa la Rifa de Nadal a corre-cuita, en setmana i mitja. Hauríem d’haver estat més previsors però, ves per on, ens varem creure que cobraríem. Aquest apartat, el de les presses, també justifica alguns errors de disseny de les butlletes, com ara el fet que no consti el preu de venda.
És clar que seria més fàcil d’una altra manera, però a anat així i no hem sabut fer-ho d’una altra forma. Això si, prenem nota de les disfuncions per a prendre decisions en el futur.
Salut i info.

MÉS APORTACIONS DE SEGUIDORS

AIDA ens envia un correu-e amb el seguent text referit al partit del Sènior a camp de la PR. S. Feliu de Llobregat.

"no em guanyat pero em lluitat contra els primers de la lliga, amb ganes que arribi ja la segona volta aviam com canviem els numeros i pugem cap amuntuna abraçada. AIDA"
Compartim la opinió i els desitjos.
La composició fotogràfica també és seva.
Salut i temps

dijous, 16 de desembre del 2010

AMPLIACIÓ D'INFORMACIÓ RIFA NADAL

Per un problema de coordinació en els números de la Rifa de Nadal (calendaris), no consten les dades de preu, valor del premi i dia del sorteig.

Per tant, publiquem aquesta nota als efectes de corregir la omissió i donar difusió a les dades que manquen.

DATA DE LA RIFA:

SORTEIG DE LA ONCE DEL 22/12/2010 (4 darreres xifres)

PREU DEL CALENDARI:

4 €UROS UNITAT

PREMI:

GRAN PANERA DE NADAL VALORADA EN 600 € (o el seu valor en efectiu)

Salut i sort.

dimecres, 15 de desembre del 2010

DOL AL CENTRE D' ESPORTS

Ens hem assabentat aquest matí, en Lorenzo Casas (pare dels nostres jugadors Brayan i Izan Casas, prebenjamí i infantil respectivament), ens ha deixat després d’afrontar amb valentia i decissió una molt dura i llarga malaltia.
El nostre condol i suport a la seva família, en especial a fills i esposa.
Descansi en pau

PARTITS A SEGUIR

D’ Entrada comentar que en aquesta secció que de vegades fem, consistent en analitzar partits a priori o posteriori segons el cas, com a norma no comentarem res sobre equips de les categories Promeses, PreBenjamí i Benjamí ja que l’objectiu de la temporada no es mesura amb indicadors com els resultats i la classificació.
Dit això, aquesta setmana posarem especial atenció als següents partits:

Infantil: Partit a camp del Vilanova i la Geltrú, equip que ens precedeix en la taula classificatòria (12è i 13è) però separats per quatre punts. Mai és fàcil el camp del Vilanova però els nostres venen d’obtenir victòria a casa mostrant un bon nivell de joc. Els infantils poden escorçar les distàncies a un sol punt (cosa molt important a efectes de classificació) i sortir de la setmana enormement reforçats. Qualitat en tenen per fer-ho, però caldrà que treballin amb molta intensitat i sacrifici en defensa coses que els hi està costant incorporar. Partit important per marcar tendència en la línia de sortir de la part baixa de la classificació.
Sènior: Partit a camp de la PR. S. Feliu de Llobregat, líder virtual perquè no li han sumat els punts de la victòria que estaven obtenint a camp del Masquefa fins que el partit va quedar suspès (no sabem res més de moment). Per tant, partit molt i molt difícil per un Centre que recuperarà efectius desprès de complir sancions per acumulació, però que continua disminuït per lesions. No sembla el rival desitjat per cercar la victòria a camp contrari abans de l’aturada de Nadal, però la remuntada davant el Molins de Rei la setmana passada i l’efecte estimulant de tenir nou entrenador podria deparar alguna sorpresa... Ja veurem.
Femení Cadet Infantil: Encapçalant la classificació, conjuntament amb el CF. Seagull amb qui estan empatades a punts, s’enfronten al Martorelles CF (Municipal d’ Esparreguera el diumenge a les 10.30 hores) equip que es situa 5 punts per darrere de les nostres en la part alta de la classificació. Si les noies volen somiar en guanyar el campionat necessiten imposar-se per no permetre una escapada del colíder.
Aleví A: Juguen a camp del Molins de Rei (10è classificat amb 20 punts) i han d’aprofitar la possible ocasió que es presenta: Empatats al capdamunt de la classificació amb la EFO-87 (Escola de Futbol d’ Olesa) amb 37 punts cadascú, els de l’altra banda del Llobregat reben a casa a l ‘Abrera (classificat en 5ª posició suma 32 punts, un altre derbi) que podria deixar el Centre com a líder en solitari, si es conjuguen els resultats.
Salut i quins neeervis!!

dilluns, 13 de desembre del 2010

RIFA DE NADAL (REPETICIÓ PER A INSISTIR)

Cada any les entitats aprofitem les dates nadalenques per a complementar el capítol d’ingressos.

El Centre d’Esports Esparreguera no és cap excepció així que, com l’any passat, ara toca RIFA DE NADAL.
Durant els propers dies us repartiran uns números a cada família per a que els veneu.

Es tracta de rifar una Magnífica Panera de Nadal, en combinació amb el sorteig de la ONCE, o de optar pel seu valor en efectiu.

Us donaran números per valor de 40€ per família (no per jugador) de manera que les famílies que teniu més d’un fill/filla en el club no caldrà que en veneu més que la resta (excepte els qui voluntàriament se’ls vulguin quedar).

Sempre és necessari complementar la economia del club, però aquest any especialment ja que la dura crisi econòmica que travessem ha provocat que sigueu diverses les famílies amb problemes que ens demaneu acollir-vos a pagaments fraccionats i/o ajornament de quantitats, cosa que el club està intentant assumir en tots els casos.

Més a més, a data d’avui, l’ajuntament encara té pendent amb nosaltres el pagament d’una subvenció de l’any 2009, el 20% de la subvenció del 2010 i no pinta gens bé que hi hagin d’haver subvencions per l’any 2011. Per acabar-ho d’arreglar, aquest any han suprimit l’aportació per a les revisions mèdiques, que hem hagut d’incorporar com a despesa de club.

Malgrat tot, complint el mandat de l’Assemblea General, hem continuat amb la política social de suport a les famílies, aplicant descomptes per segon i tercer fill, subvencionant la incorporació de la dona a l’esport i la de nois i noies en situació de risc d’exclusió per problemes econòmics.

Al mateix temps hem mantingut totes les activitats (inclosa escola), havent crescut i sense haver augmentat les quotes per tercer any consecutiu, per tal d’intentar facilitar l’accés de tothom al nostre esport.

És per això que demanem la vostra col·laboració

Penseu que no és tracta d’un pagament directe (encara que el pagament es passarà pel banc a final de desembre) sinó que, si veneu els números, no us haurà suposat cap increment de la despesa, més feina si, però no més despesa.

Serà un cop de mà per a que tots i totes pugin continuar.

Col·laborar en la venda de la rifa és un acte entre la solidaritat i el compromís, el benefici del qual revertirà entre tots i totes.

Salut i tots plegats.

APORTACIONS DE SEGUIDORS

Una seguidora del bloc, na Mercè Figueras, en ha fet arribar per correu-e unes instantànies del partit del Sènior del passat dissabte. És curiós com un empat, a casa i a quatre, pot tenir tantes lectures positives (com és el cas).

Na Mercè valora la remuntada, de la mateixa manera que ho fa Aida en un comentari que ha publicat en la nota titulada “Relleu en la Direcció del Sènior”.

Sabem que hi ha molt (però molt, molt) per fer, però intuïm, com els hi passa a aquestes seguidores del bloc, que amb esperit renovat i força implicació, serà difícil que la millora no sigui suficient com per a assolir l’objectiu de la temporada.

Cal que els animem, cal que ens animin...

Salut i dimarts a per feina

INFANTIL, SÈNIOR i JUVENIL PARTITS D'EMOCIÓ i GENEROSITAT

Ho posem en el mateix ordre en el que es van jugar.

L’ Infantil tenia davant el S. Andreu de la Barca “B”, en un partit en el que ja era necessari guanyar (a efectes de classificació i per a la moral de la plantilla), per a no despenjar-nos dels equips que lluitaran per la permanència (que, ens posem com ens posem, és el que ens tocarà tot aquest any). Els nois van fer un bon partit, amb jugades de mèrit i desencerts per poca concentració. Però s’ho havien cregut i van continuar cercant la victòria encara que, fins a per tres vegades, el S. Andreu havia aconseguir neutralitzar l’avantatge que anava pujant al marcador del municipal. Podem estar amb l’equip, en positiu, posant en valor les millores que dia a dia es van aconseguint o instal·lar-nos en actituds de terra cremada. A aquesta plantilla no la trobareu en el desànim, només calia acostar-se al vestidor en acabar el partit.

El Sènior se la jugava, en el dia del debut d’en Diego Morata, contra el Molins de Rei i els punts ja comencen a valer el seu pes en or. Per si era poc començar amb un “míster” nou que havia tingut contacte amb la plantilla durant poc més d’una hora en el darrer entrenament setmanal, les nombroses baixes per acumulació de targetes grogues (hem de començar a pensar en quelcom) i les lesions que ens han castigat, obligava a convocar fins a cinc jugadors de l’equip Juvenil. No farem la crònica, anirem per a posar en valor lo positiu. Quan la diferència a favor dels visitants feia mal als ulls en mirar el marcador, els nois, comandats per en Diego Morata, en lloc d’abaixar els braços (lo més habitual darrerament), van continuar començant i començant, jugada darrera jugada, fins a aconseguir remuntar a quatre gols el partit. Hi ha hagut reacció, que no s’aturi.

I ara el Juvenil. Aquests tenien la oportunitat de posar-se al capdavant de la classificació. S’enfrontaven a l’ Òdena (líder i els nostres tercers) i ho van fer amb el handicap que suposava la pèrdua dels cinc jugadors que li havien convocat pel Sènior. Malgrat tot, van aconseguir un empat a tres gols (que sap a poc considerant que l’ avantatge de tres gols semblava suficient). Sacrificar les aspiracions pròpies per acompanyar i reforçar el més dèbil i fer-ho amb la generositat amb la que ho han fet jugadors i “míster” de l'equip juvenil (en Pedro Casares) té molt de mèrit.

En tots tres casos, hem vist un grans exercici de generositat, de diferents tipus i derivada de diferents necessitats, però una enorme generositat que és un dels valors que ens han de caracteritzar com a club, que som tots. Els de la grada també. Que no ens manqui la generositat.

Salut i a per més

dijous, 9 de desembre del 2010

RELLEU EN LA DIRECCIÓ DEL SÈNIOR

El futbol ja ho té això.
Quan les coses no funcionen sempre es tracta de trobar un revulsiu i, com és tòpic, la corda sempre trenca per la mateixa banda.

Així doncs, el Consell Directiu del CE. Esparreguera ha decidit procedir a rellevar la direcció tècnica del primer equip.
Volem agrair a en José Luis Manzaneque i l’ Emili Oller el seu treball i implicació, havent demostrat que, per damunt de resultats esportius, son homes de club amb els que seguirem comptant en el futur.
A partir d’aquesta tarda se’n fa càrrec del Sènior en Diego Morata, nou entrenador del Centre, el qual ja estarà a la banqueta en el partit del proper dissabte front el Molins de Rei CF. i a qui li desitgem tot l'èxit en la seva tasca.
Salut i Mercès per tot.

dimarts, 7 de desembre del 2010

RIFA DE NADAL

Cada any les entitats aprofitem les dates nadalenques per a complementar el capítol d’ingressos.
El Centre d’Esports Esparreguera no és cap excepció així que, com l’any passat, ara toca RIFA DE NADAL.
Durant els propers dies us repartiran uns números a cada família per a que els veneu.
Es tracta de rifar una Magnífica Panera de Nadal, en combinació amb el sorteig de la ONCE, o de optar pel seu valor en efectiu.

Us donaran números per valor de 40€ per família (no per jugador) de manera que les famílies que teniu més d’un fill/filla en el club no caldrà que en veneu més que la resta (excepte els qui voluntàriament se’ls vulguin quedar).

Sempre és necessari complementar la economia del club, però aquest any especialment ja que la dura crisi econòmica que travessem ha provocat que sigueu diverses les famílies amb problemes que ens demaneu acollir-vos a pagaments fraccionats i/o ajornament de quantitats, cosa que el club està intentant assumir en tots els casos.

Més a més, a data d’avui, l’ajuntament encara té pendent amb nosaltres el pagament d’una subvenció de l’any 2009, el 20% de la subvenció del 2010 i no pinta gens bé que hi hagin d’haver subvencions per l’any 2011. Per acabar-ho d’arreglar, aquest any han suprimit l’aportació per a les revisions mèdiques, que hem hagut d’incorporar com a despesa de club.

Malgrat tot, complint el mandat de l’Assemblea General, hem continuat amb la política social de suport a les famílies, aplicant descomptes per segon i tercer fill, subvencionant la incorporació de la dona a l’esport i la de nois i noies en situació de risc d’exclusió per problemes econòmics.

Al mateix temps hem mantingut totes les activitats (inclosa escola), havent crescut i sense haver augmentat les quotes per tercer any consecutiu, per tal d’intentar facilitar l’accés de tothom al nostre esport.

És per això que demanem la vostra col·laboració

Penseu que no és tracta d’un pagament directe (encara que el pagament es passarà pel banc a final de desembre) sinó que, si veneu els números, no us haurà suposat cap increment de la despesa, més feina si, però no més despesa.

Serà un cop de mà per a que tots i totes pugin continuar.

Col·laborar en la venda de la rifa és un acte entre la solidaritat i el compromís, el benefici del qual revertirà entre tots i totes.

Salut i tots plegats.


INGRESSADA LA RECAPTACIÓ BENÈFICA

Aquest matí s’ha procedit a ingressar, en el compte bancari que la família de l’ Alba Pérez té habilitat per a la campanya de suport, la recaptació obtinguda en el partit benèfic del passat diumenge.
En total han estat 2.000 € els que, arreplegats entre totes les donacions dels assistents i participants, ja estant a disposició de l’Alba i la seva família.
Una vegada més gràcies, moltes mercès, a tots i totes els que vareu participar d’una o altra manera.
Salut. Esparreguera i Solidaritat.

dilluns, 6 de desembre del 2010

PARTIT BENÈFIC


No podia ser d’una altra manera.

El diumenge, 5 de desembre de 2010, va sortir amb cel núvol, un dia fred i quasi desagradable, però a l’hora prevista va començar a arribar públic al municipal.

A les dotze (sis minuts més tard per a ser exactes), començava el partit de veterans entre els del CE. Esparreguera i el RCD. Espanyol.

Bon partit, disputat, en el que els d’ Esparreguera van plantar cara, aconseguint marcar dos gols encara que el resultat final va ser de 2 a 4 favorable als veterans del RCD. Espanyol.

De mentre, els voluntaris i voluntàries es feien càrrec de la recaptació de donatius, portes i grada.

Al final, entre les aportacions de la gent de la Vila, dels jugadors i del CE. Esparreguera es van aconseguir 2.000 €uros que el dimarts ingressarem a la compta oberta per ajudar l’ Alba Pérez i família.

Per tant: Gràcies a tots els qui vareu venir, als jugadors dels veterans, al RCD. Espanyol, als que hi van col·laborar en metàl·lic i/o amb la feina, als que heu ajudat fent difusió per a que vingués molta gent, als que...

En definitiva, tots els qui esperàvem van ser-hi, les que no van ser-hi tampoc no eren esperades.


GRÀCIES A TOTHOM.


Salut i salut (tanta com sigui possible)

divendres, 3 de desembre del 2010

RECUPERADES LES TRANSMISSIONS

Ahir, en Gabriel, el director de Ràdio Esparreguera, ens va passar la bona nova: Es recupera el “Ventall Esportiu” i també les retransmissions de futbol, bàsquet i futbol sala dels equips de la Vila, des d’aquest mateix cap de setmana (inclosa la edició de divendres del “Ventall”)

Això ha estat degut a les gestions realitzades a l’ajuntament des de on han compromès la resolució pel mes vinent.

Ens congratulem, per recuperar la programació esportiva (no ens podem quedar sense esports en campanya electoral oi?) i per comprovar que la gent d’esports son bona gent, els hi ha bastat amb una nova promesa per desmobilitzar-se i recuperar la programació. Tant de bo la compleixin la promesa. La nostra experiència no és aquesta.

Salut i esports (tornen a casa per Nadal)

dijous, 2 de desembre del 2010

NO HI POTS FALTAR















DIUMENGE 5/12/2010

A LES 12.00 hores

CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL D'ESPARREGUERA
PARTIT BENÈFIC A FAVOR DE L'ALBA PÉREZ

CE. ESPARREGUERA

(VETERANS)
RCD. ESPANYOL

PREU DE LA ENTRADA: LA VOLUNTAD
(PERÒ NO SIGUEU GUERREPES QUE ÉS BENÈFIC)

(SUGGERIMENT APORTACIÓ MÍNIMA 5 €.)
(A PARTIR D’AQUÍ CADASCÚ EL QUE PUGUI)

dimecres, 1 de desembre del 2010

EL VENTALL ESPORTIU EMMUDEIX (NOVA DESCONSIDERACIÓ AL MÓN DELS ESPORTS)

El veterà programa de Ràdio Esparreguera ha emmudit.
Mesos i mesos de falses promeses (de què ens sona aquesta història) han dut als membres del Ventall Esportiu a plantar-se.
Ni retransmissions, ni programes, fins que l’ ajuntament respongui econòmicament.
Entenem la postura ja que fins i tot les despeses de desplaçaments i benzina han anat, durant mesos, a càrrec d’en Luismi Rebollo i companyia (Àlex Pedrol i Txema Galan).
Però la heu espifiada amics (clar que quelcom havíeu de fer), però la heu vessada, veureu:
Aquesta colla de l’ajuntament (ara sí, en minúscula) fa temps que us haguessin fet desaparèixer (segons la nostra opinió) doncs el “Ventall Esportiu” és un programa d’esports i de tots i totes els i les (tela amb el llenguatge no sexista) que formen l’equip de govern no hi ha ni un / una que entengui un rave d’esports (inclosa la Regidora Matas), a cap d’ells o elles els hi agrada.
Ja ho van intentar que pleguéssiu, però els va frenar la por a la reacció de la gent quan es fes públic que us havien escanyat i (tampoc és la menor) la por a perdre els ingressos dels vostres patrocinadors.
Ara els hi heu posat a “ou”, no han estat ells, heu estat vosaltres els que heu renunciat per quatre “duros”, “Quina poca paciència”, “És clar, es una maniobra política per desgastar el nostre govern, com que en Luismi anirà per CiU..” i, més a més els hi estalvieu els diners que us deuen.
Tararíííí... faran com que no se’n han assabentat, en tot cas “quina barra aquests del Ventall mira que deixar-nos tirats en aquests moments...”
Finalment, mai, no res, no és culpa d’ells.
Alfons, no sé perquè et poses tan nerviós pels vestidors si encara estem al juny –va dir-li l’Alcaldessa al President del Club– et prometo que convocaré una reunió la setmana vinent i assegurarem la utilització dels vestidors durant les obres. Je, je, Ni paraula, ni reunió, ni vestidors, ni vosaltres heu cobrat, ni les entitats d’esports percebut el segon pagament de la subvenció 2009 (estem a punt d’entrar en el 2011), ni ens han pagat les despeses del partit de festa major de fa dos anys, ni res de res.
Us quedareu sense programa (ens hem quedat sense programa) com nosaltres en varem quedar amb les cargoleres (barraquetes de la paca), que eren provisionals “mentre que no acabin l’ambulatori").
Segurament el vostre telèfon mòbil té més de 1.000 trucades de l’ajuntament en espera. Compreu-vos una cadira, això sí, que sigui bona, que aguanti fins al maig.
Salut i quina pena!!! (la de tenir aquest... responsables?)