Translate

dilluns, 31 de gener del 2011

DELS ALEVINS

L’ ALEVÍ “A” ES MANTÉ FERM

Dissabte van retre visita a Vilanova i la Geltrú, on s’enfrontaven a l’equip Aleví “D” de la població marinera. Els nostres van complir amb el tràmit, guanyant el partit 0 – 7 (0 – 5 resultat federatiu) i mantenen la primera posició davant del rival de l'altra banda del llobregat, la EF. Olesa-87, que tampoc no afluixa.


L’ALEVÍ “B” ES CONSOLIDA

Nova victòria, aquesta davant un incòmode Viladecans “B” que mai va renunciar a guanyar el partit, aconseguida en la darrera jugada (7 – 6), que li permet consolidar-se en la part alta de la taula al temps que continuen progressant.


L’ ALEVÍ “C” va descansar per calendari i L’ ALEVÍ “D” va perdre a camp del Corbera “C”.

Salut i formiguetes

diumenge, 30 de gener del 2011

RECORDATORI DE CONVOCATÒRIA D'ASSEMBLEA

Com és preceptiu s’ha de realitzar l’assemblea anual de socis, la qual, enguany, tindrà caràcter ordinari, per tant, el Consell Directiu del CE. Esparreguera convoca a tots els socis del club, el proper dia 1 de febrer de 2011, dimarts, a les 19.30 en primera convocatòria i a les 20.00 hores en segona convocatòria, a la Sala Gran de Can Pasqual (c/ Cavallers).
Us encoratgem a assistir-hi, ja que degut als constants incompliments i dilacions en el pagament de subvencions i altres obligacions contretes per l’ajuntament, així com a la molt més que previsible inexistència de subvenció ordinària per a la temporada 2010-2011, el Consell Directiu presentarà a votació diverses propostes correctores i d’ajust de forta transcendència.
Com sigui que resultarà pràcticament impossible iniciar l’assemblea en primera convocatòria, ja que per a això resulta necessària la presència de la majoria absoluta dels socis, us preguem que assistiu directament a la 2ª convocatòria (20.00 hores). D’Aquesta manera us estalviareu esperar innecessàriament.
Recordeu que a l’assemblea només hi poden assistir els socis del club amb carnet en vigor en la data de la celebració de l’assemblea.
Tots els jugadors del club tenen la consideració de socis del club, sempre que estiguin al corrent del pagament de les corresponents quotes mensuals.
La representació legal dels jugadors menors d’edat correrà a càrrec del pare, la mare o el tutor legal.
Recordeu que qui no assisteix a l’ Assemblea i no exerceix el seu dret de vot, queda igualment obligat al compliment d'allò aprovat per l’Assemblea, sense que pugui inhibir-se de les seves obligacions, ni oposar-s’hi amb posterioritat.
Us adjuntem l'enllaç de la Convocatòria Oficial.
http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Convocatoria_Assemblea_2011.pdf
Salut i Participació

EL JUVENIL DEFENSA LES SEVES POSSIBILITATS

El juvenil s’ha enfrontat en el municipal a la EFB. Masquefa “A” i ha vençut 3 – 0. Ple de baixes per lesions i malalties, aplegant Cadets i sense haver pogut entrenar en tota la setmana, han aconseguit un nou resultat positiu per no allunyar-se més del primer classificat i seguir somiant amb la possibilitat de recuperar totes les opcions de lluitar pel campionat tant bon punt l’equip recuperi jugadors. De moment, entre tots, es fa el que es pot. Esperem temps millors...
Salut i esperença

CADETS. DIFERENTS SORTS.

El Cadet “A” no va poder amb una molt seriosa PBB. de S. Feliu, format amb jugadors fets i amb bona qualitat futbolística. Malgrat intentar-ho i haver estat ficats en el partit durant molta estona, finalment la diferència física es va imposar deixant el resultat en 2 – 5. Tot el que pot passar és que s’eixampli la diferència de punts respecte del cap de la classificació. Res que sigui preocupant. Durant la segona volta el nostres aniran notaran cada cop una mica menys la diferència física i... perquè no?, fins i tot podem recuperar punts i aspiracions. Sinó, no pasarà res, l’objectiu per a aquest any, com ja hem explicat diverses vegades, és el que és. En tot cas ja vindran exigències futures. Sigui com sigui ho haurem de fer amb calma i bona lletra.

El Cadet “B” va venir amb una victòria 3 – 5 del camp del S. Feliu de Llob. CFA “B”. que ens podria posar en la 4ª o 5ª posició. Bona temporada la d’aquest grup que a anat evolucionant molt bé. La diferència de punts que hi ha entre els dos primers i la resta no permet pensar en atrapar-los, però encara així, la temporada que estan fent el nois del Cadet “B” està sent de notable.

Salut i pas a pas

VICTÒRIA DE L’ INFANTIL

Partit disputat, amb ocasions per a ambdues parts. Guanyàvem nosaltres. Ens van empatar començant el darrer quart de partit (quina conya marinera això dels quarts en Infantils i F-11), però els nostres van ser capaços de fer-ne el segon a les acaballes del partit, sense temps per a més reacció dels d’ Olèrdola.

Resultat final: 2 – 1 que ens deixa a 1 punt del Vilanova i la Geltrú (va perdre 0 – 2 davant del Hristo Estoitchkov CF) , però encara empatats amb el Base l’ Arboç CF. que va guanyar 5 – 1, en un resultat sorprenent, al Jabac Terrassa “E”. A hores d’ara encara no coneixem resultats com el de l’ Igualada per a poder fer una valoració més acurada, però ja és suficient per a poder dir que el resultat és molt bo. La porta per a salvar categoria es manté mig oberta. Caldrà molt d’esforç i sacrifici però, poder ser, encara és possible.

Salut i punts

VICTÒRIA DEL SÈNIOR

Per fi, després de no sabem quant de temps, el nostre sènior va obtenir victòria. Cert que era una victòria a la que estàvem obligats, a casa i davant del cuer, però també cert que nosaltres estàvem penúltims (haurem d’esperar a veure que van en els seus partit Vinyents-Molí Vell i Molins de Rei par a saber si abandonem aquesta posició) i que no venim dels nostres millors moments, ni esportius ni de moral individual i col·lectiva. Així que es va fer el que tocava, guanyar a casa davant el cuer, sense especial mèrit, sense massa bon joc, més per voluntat que per brillantor. Fins i tot va ser un partit un pèl avorrit, en el que no acabàvem de matar el resultat (ells amb un jugador de menys per expulsió i nosaltres estavellant fins a tres vegades la pilota en la fusta de les porteries). Però finalment els nois van treure el partit, un 3-0 que reflexa la diferència que hi va haver damunt del terreny de joc del municipal. I la setmana vinent un altra cop a casa, ara davant el Vallirana UE. “B”. En aquest partit (com en tots els de casa en la segona volta) només ens ha d’importar la victòria, sumar de tres en tres. Que la victòria hagi servit per a rebaixar les ansietats i per a injectar moral al grup de jugadors i tècnics. Dissabte 5 de febrer de 2011, a les 16.30 hores en el Municipal d’Esparreguera, nova prova de foc. Som-hi!
Salut i suport

divendres, 28 de gener del 2011

PETICIÓ CONJUNTA DE LES ENTITAS D’ESPORTS A L’ALCALDESSA

Les entitats d’esports han presentat una petició conjunta de reunió urgent a la Alcaldessa degut a la greu situació econòmica a la que ens han abocat per les continues dilacions i incompliment en els pagaments de subvencions i altres conceptes.

Ara fa un any que varem presentar un escrit conjunt referent al mateix tema i així seguim.

Esperem que encara siguem a temps de minimitzar les conseqüències.

L’Escrit l’hem presentat signat pels presidents del Futbol Sala, Centre d’Esports, Bàsquet i Tennis Taula per la rapidesa amb la que s’havia d’actuar, en haver tingut coneixement que la Intervenció Municipal havia tornat a tirar enrere el pagament de la part pendent de les subvencions 2009-2010 emparant-se en la dissolució del Patronat Municipal d’ Esports (que ho pagarem car això del Patronat!), però ho deixem obert a totes les entitats d’ esports que s’hi vulguin afegir.

Quan en tinguem resposta i convocatòria de l’Alcaldessa (sí és que arriba) ho farem públic per a que altres entitats d' esports puguin acudir si ho creuen convenient.

Salut i Socors

Per si no podeu obrir la imatge de la carta us adjuntem un enllaç per a que ho feu en format PDF.

http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Escrit_Conjunt_Alcaldessa.pdf

dijous, 27 de gener del 2011

OBJECTIUS SEGONA VOLTA

2ª. VOLTA. OBJECTIUS PER PLANTILLES
Deixant de banda el Sènior masculí, del que anem informant habitualment, la resta d’equips aquesta setmana finalitzen la 1ª volta (amb alguna excepció) i, per tant, és un bon moment per a fer una aproximació a lo que hauran de ser els objectius de cada plantilla per a la segona volta, de cara a la classificació final (o no, segons categories). Veiem:
JUVENIL: Han d’esprémer totes les possibilitats d’intentar assaltar la primera posició. Ha estat una primera volta plena de dificultats en forma de lesions, però si poden recuperar plantilla res no serà impossible, molt difícil si, impossible no.
CADET “A”: Es pot dir que l’objectiu marcat a començament de temporada (aconseguir la permanència a la categoria amb una plantilla pràcticament de 1r. any) està assolit (virtualment, és clar). La segona volta pot ser extraordinària sé la gaudeixen sense exigències per damunt del que tocaria i que podrien generar frustració de no aconseguir-les, quan en realitat la temporada, ara mateix, ja és bona. El que pugui venir afegit millor, però sense capficar-nos.
CADET “B”: Bona temporada la que està fent aquest grup. Superant amb escreix l’objectiu a la classificació poden aspirar a la tercera plaça (o més, però en realitat les dues primeres posicions estan molt cares). Toca seguir treballant per a acabar temporada amb el millor nivell possible de cara a l’any vinent.
INFANTIL: Els hi tocarà lluitar tots i cadascun dels partits que queden per intentar salvar la categoria. Objectiu difícil però possible. Han d’aprendre que els partits es guanyen (no te’ls regalen) i que per a això cal no defallir ni un sol moment. Ara els hi toca aprofitar l’acte de generositat realitzat per en Jordi Pallarés i demostrar que son capaços de sacrificar-se i patir, en conjunt, com un equip, per a assolir un objectiu que no és només de l’Infantil. Qualitat en tenen més que suficient.
ALEVÍ “A”: Els tocarà treballar dur per a defensar la primera posició i lluitar per a assolir el campionat i l’ascens de categoria. Fins ara ho han fent extraordinari, ara toca convertir-lo en habitual.
ALEVÍ “B”: Han de continuar en la mateixa línia. Així aconseguiran complir amb l’objectiu i mantenir categoria sense patiments.
ALEVÍ “C”: Treball satisfactori el fet fins ara. Sí continuen treballant i progressant individualment i col·lectiva mantindran sense problemes la posició en la classificació.
ALEVÍ “D”: Ja hem dit quelcom d’aquest grup en altres notes. Cal oblidar la classificació i continuar treballant com fins ara per millorar individualment. Això raportarà indefectiblement la millora del conjunt. Això i treballar el nivell d’autoexigència i ambició esportiva provocarà un progrés adequat.
BENJAMÍ “A”: És l’equip benjamí en categoria més alta i per tant d’iniciació a la competició. Encara que els objectius no es mesuren exclusivament per la classificació obtinguda sí que seria interessant salvar la categoria, eludir els llocs de descens. Però ho han de fer sense angoixes que els podrien bloquejar. És preferible incidir en la millora col·lectiva que en el resultadisme. Sí continuen la progressió que s’espera els resultats esportius vindran en paral·lel.
BENJAMÍ “B” i “C”: Van fent el que toca, progressen suficientment i ja arribarà el moment de treballar competitivament més endavant. Cal posar en valor tot el fan bé i treure importància a les derrotes. Ara convé reforçar-los en la autoestima de grup.
PREBENJAMINS I PROMESES: Aquí no hi ha res a dir. Son categories essencialment formatives i d’iniciació. Les victòries només han de servir per reforçar el valor de l’esforç recompensat. No hi ha classificacions i si en trobeu alguna ni la mireu.
FEMENÍ CADET – INFANTIL: Com l’Aleví “A” les tocarà treballar dur per a defensar la primera posició i lluitar per a assolir el campionat i l’ascens de categoria. Fins ara ho han fent extraordinari, ara toca convertir-lo en habitual, tocant de peus al terra. L’ èxit els hi està venint per la cohesió del grup (si i per la qualitat). No hi haurà pitjor enemic a la segona volta que menystenir qualsevol dels rivals.
FEMENÍ SÈNIOR: Ho tenen tot fet. Només cal veure amb l’entusiasme que venen a entrenar i com van als partits (malgrat no haver guanyat ni un) per comprendre que aquest grup té decidit consolidar-se en la iniciació a aquets esport i posar la primera pedra per a futurs sèniors femenins. La nostra admiració.
Salut i a per totes...

dimecres, 26 de gener del 2011

EXPLICACIONS DEL CAP DE SETMANA

Com que sou molts els que demaneu informació complementària a la que heu escoltat per Ràdio Esparreguera o perquè vareu ser testimonis de la “moguda” del dissabte i diumenge, allà va:

Dijous, 20 de gener de 2011, Ajuntament d’ Esparreguera:

A les acaballes del Consell Plenari el Regidor per AIESPA, Sr. Ignasi Oleart presenta una pregunta a la Regidora d’ Esports, Mirna Matas, respecte de les queixes reiterades que escolten del CE. Esparreguera referents a la instal·lació del camp municipal i la manca d’aigua calenta.


A continuació, el Regidor per CiU, Sr. Jordi Mestres, pregunta a la Regidora d’ Esports per l’estat del pagaments de les quantitats que l’ Ajuntament d’ Esparreguera deu al Centre d’ Esports.


Divendres, 21 de gener de 2011, Esparreguera.

Publiquem en el bloc del Centre una resposta a les contestacions que la Regidora havia fet el dia anterior en el Consell Plenari, les quals considerem fora de lloc, no veraces i desconsiderades amb el nostre club, dirigides a confondre la opinió pública i a camuflar la responsabilitat municipal en aquests temes.


Dissabte, 22 de gener, Esparreguera:

09.15 hores: Rebem trucada telefònica de Sílvia Sentanera (Ex directora del dissolt Patronat d’ Esports) la qual ens informa que la Regidora d’ Esports, sembla ser que en compliment d’una instrucció de l’ Alcaldessa, prohibeix la utilització dels vestidors del camp municipal, emparant-se en que encara no s’ha procedit a la recepció de la obra per l’ajuntament. Ens a sembla clar que es tracta d’una reacció venjativa arrel de lo succeït en el Consell Plenari. Evidentment, resulta impossible prescindir dels vestidors en plena jornada de competició.

09.30 hores: Comencem les gestions per desencallar la qüestió i aconseguir una moratòria fins al següent dilluns, que permeti disputar la jornada a la espera d’esclarir la problemàtica.

11.30 hores, camp de futbol: Rebem la visita del Regidor per CiU, Sr. Jordi Mestres, s’interessa per la situació i el posem en antecedents del que està succeint. S’ofereix per a realitzar accions per reconduir la situació.

13.00 hores, camp de futbol: El Sr. Jordi Mestres ens informa que ha contacta telefònicament amb la Regidora d’ Esports, Mirna Matas, i que aquesta li manifesta comprendre la situació i que deixa sense efecte la ordre de clausurar part dels vestidors fins que dilluns es pugui tractar la qüestió. Respirem. Sembla que la racionalitat s’imposa.

15.00 hores. Doncs no, la racionalitat no s’imposa. Rebem trucada telefònica de Sílvia Sentanera, qui ens informa que ha entrat en escena la Regidora d’ Hisenda, Sra. Adriana García de Mucci, la qual li ordena que cerqui treballadors municipals per a procedir al tancament, aquella mateixa tarda, dels vestidors reformats.

15.15 hores: Des del Centre fem valer les nostres raons i li demanem a Sílvia Sentanera que contacti amb la Regidora d’ Esports i que li traslladi la nostra posició, que en síntesi es la següent: Des del Patronat d’ Esports se’ns va autoritzar a utilitzar els vestidors (tenim el correu-e) i per tant, com a titulars de la contracta de gestió, exigim que el tancament parcial de la instal·lació se’ns notifiqui via Decret, comunicació que complirem en el acte però que sotmetrem a anàlisi jurídic per si pogués ser contraria a Dret i iniciar, si procedís, accions legals contra qui signés el Decret.

19.00 hores: Sílvia Sentanera ens informa, via SMS, que la Regidora d’ Esports ha decidit no executar el tancament parcial i esperar a dilluns per tractar el tema.


Dilluns, 24 de gener, Esparreguera.

Després d’ una reunió a Esports (a la que no varem ser convocats) arriben a la conclusió que l’arrel del problema ha estat la inacció municipal a la hora d’executar la recepció de la obra (us estalviarem els detalls, però tenen a veure amb la posada en marxa de la caldera de gas que ha d’abastir d’aigua calenta sanitària els vestidors) i es donen les ordres adients per a resoldre el problema, que esperen pugui estar solucionat aquest proper cap de setmana.

Durant tot el dia es produeixen accions per part d’altres polítics de la vila, com en Jordi Mestres (CiU) i Josep Rovira (ERC).


Fins aquí tot el que us podem explicar, des de la nostra percepció, sobre lo succeït.


Sobre el futur: Només us podem dir que sembla ser que se’ns fa responsables de fer pública la situació (en lloc de ser bons minyons, estar callats i no molestar) i que podria ser, sembla que, s’estigués preparant una estratègia per a debilitar el Centre d’Esports potenciant a una altra entitat (atenció a l’adjudicació del nou bar quan estigui instal·lat i a la nova contracta de gestió del camp municipal de futbol quan toqui).

Només son percepcions que tenim i com a tal les exposem. Veurem si ens equivoquem.


Salut i informació


dimarts, 25 de gener del 2011

RECORDATORI DE CONVOCATÒRIA D'ASSEMBLEA

Com és preceptiu s’ha de realitzar l’assemblea anual de socis, la qual, enguany, tindrà caràcter ordinari, per tant, el Consell Directiu del CE. Esparreguera convoca a tots els socis del club, el proper dia 1 de febrer de 2011, dimarts, a les 19.30 en primera convocatòria i a les 20.00 hores en segona convocatòria, a la Sala Gran de Can Pasqual (c/ Cavallers)..
Us encoratgem a assistir-hi, ja que degut als constants incompliments i dilacions en el pagament de subvencions i altres obligacions contretes per l’ajuntament, així com a la molt més que previsible inexistència de subvenció ordinària per a la temporada 2010-2011, el Consell Directiu presentarà a votació diverses propostes correctores i d’ajust de forta transcendència.
Com sigui que resultarà pràcticament impossible iniciar l’assemblea en primera convocatòria, ja que per a això resulta necessària la presència de la majoria absoluta dels socis, us preguem que assistiu directament a la 2ª convocatòria (20.00 hores). D’Aquesta manera us estalviareu esperar innecessàriament.
Recordeu que a l’assemblea només hi poden assistir els socis del club amb carnet en vigor en la data de la celebració de l’assemblea.
Tots els jugadors del club tenen la consideració de socis del club, sempre que estiguin al corrent del pagament de les corresponents quotes mensuals.
La representació legal dels jugadors menors d’edat correrà a càrrec del pare, la mare o el tutor legal.
Recordeu que qui no assisteix a l’ Assemblea i no exerceix el seu dret de vot, queda igualment obligat al compliment d'allò aprovat per l’Assemblea, sense que pugui inhibir-se de les seves obligacions, ni oposar-s’hi amb posterioritat.
Us adjuntem l'enllaç de la Convocatòria Oficial.


Salut i Participació

CANVI D’HORARI DEL CADET “A” I DEL JUVENIL

Una altra vegada, i esperem que no calgui més, els equips s’han d’ajudar uns als altres. La epidèmia de lesions (i alguna sanció, per a que amagar-ho) provoquen que el Juvenil (que apura les seves opcions per a no quedar despenjat de la lluita per la 2ª plaça) hagi de recórrer al Cadet “A” per a poder completar plantilla.

Per a això i per a fer-ho legalment, de manera que transcorrin les hores reglamentàries de descans entre un partit i l’altre, el partit del Cadet “A” passa a dissabte pel matí (12.15 hores) i el Juvenil jugarà diumenge per la tarda (18.30 hores).

D’Aquesta manera els cadets podran complir un doble objectiu, que juguin el seu partit en plenitud de condicions i ajudar a completar la convocatòria d’un juvenil que no vol renunciar a res.

Salut i globalitat

NOU ENTRENADOR EN EL PREBENJAMÍ "A"

Com a conseqüència del pas de l’entrenador Fernández Cana, en “Salva”, a la direcció tècnica de l’Infantil, es fa càrrec del Prebenjamí "A" en Álvaro Lozano, qui fins ara duia el Promeses “A”.

Sorts a tots en la seva nova tasca. Els coneixements els tenen.

Salut i treball

CANVI EN LA DIRECCIÓ TÈCNICA DE L'INFANTIL

Aquest matí l’entrenador de l’Infantil, en Jordi Pallarès, posava el seu càrrec d’entrenador a disposició de la Coordinació General del club.

El motiu ha estat permetre que el club cerqui una alternativa per a intentar provocar un estímul en la plantilla Infantil.

No ha llençat la tovallola, ha estat una decisió meditada en la que ha primat la visió i l’ interès general del club per davant de qualsevol plantejament d’interès personal.

Poques son les persones capaces d’actuar així i per això li volem agrair a en Jordi Pallarès l’exercici d’enorme generositat que ha fet.

Una conducta reservada a les bones persones, digna d’un gran directiu.

A partir d’avui se’n fa càrrec de l’Infantil en Salvador Fernández Cana, “Salva”, qui fins ara duia les regnes del Prebenjamí “A”.

Salut, Mercès i Sort


dilluns, 24 de gener del 2011

PAS ENRERE

Quan més convençuts estàvem que tocava victòria vam tornar enrere.

El nostre sènior va tornar all vells vicis, expulsions de broma, picar en les provocacions, sortir-nos-en del partit com si fóssim alevins sense experiència, etc.

Ha estat tornar a la setmana del canvi d’entrenadors. Un “dia de la marmota” de la primera volta.

Encara hi ha temps, però així segur que no serà.

Esperem que la passa enrere l’hagin fet per agafar embranzida...


Salut i toca confiar (ves, quin remei)

divendres, 21 de gener del 2011

LA REGIDORA D'ESPORTS...

En la sessió de Consell Plenari d’ahir, retransmesa en directe per Ràdio Esparreguera, i en l’apartat de Precs i Preguntes va succeir el següent:

El Regidor Ignasi Oleart (AIESPA), entre una de les moltes preguntes que va llançar, va fer la següent: “Regidora Matas: Què passa amb els vestidors del camp de futbol? Quin problema té el Sr. Puche com a representant del Centre d’Esports amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’ Esparreguera...? Perquè... o vostè no se’n cuida o algú no se’n cuida... Ens ho vol explicar?” I la Regidora Matas respon: “Doncs simplement passa que hem fet uns vestidors nous, d’acord? Avien d’utilitzar els vestidors si o si perquè els entrenaments i la competició segueixen i vam considerar que els vestidors ja estaven acabats, simplement, bueno no és simplement, a veure, s’ha de donar l’alta del gas i aquest és el problema que hi ha i acabar les obres, però per la necessitat d’ haver-se de canviar en aquells vestidors vam donar permís de que poguessin entrar, Ara, sabien que no hi havia aigua calenta fins que no hi hagi l’alta del gas, simplement passa això, ara si preferien tenir els vestidors antics fet una porqueria amb aigua calenta... doncs em sembla molt bé, les coses van com van i van així, però tenen uns vestidors nous no?, és que la gent ho vol tot i tot no es pot tenir, jo no dono l’alta del gas...”

Doncs bé Regidora. Deixant de banda la sensació de que va intentar ser sarcàstica en la seva darrera observació, encara que li va quedar en un to despòtic, li direm el següent:

No volem ser pesats amb el tema de les obres perquè està més que explicat des del primer dia, en diversos articles d’aquest bloc i en diversos programes de ràdio, però sí farem una síntesi:

Regidora, vostè no va ser capaç d’organitzar les obres a l’estiu (mentre que treballaven a la piscina coberta), ni es va molestar en intentar-ho. Per això les obres van començar amb la competició en marxa (octubre) havent interferit greument en el desenvolupament de l’activitat ordinària (fins a tres equips hem hagut de posar plegats en un mateix vestidor i compartit amb forasters) i creat grans problemes que s’han traduït en incidències incloses en acta.

Després ha seguit despreocupada del ritme de les obres i s’han batut rècords... van començar l’octubre a enrajolar i a posar terra a tres vestidors de 30 metres quadrats i encara no tenim aigua calenta. Però què ha de saber vostè de tot això si pràcticament no hi posa els peus en les instal·lacions d’esport.

I continua sense preocupar-se, perquè si ho hagués fet ja hauria sabut el dilluns passat, quan va fer el ridícul a Ràdio Esparreguera, que no hi ha gas perquè des de l’ajuntament no s’ha enviat la documentació necessària a la companyia per a que vinguin a validar la instal·lació, cosa que sí que coneixia el personal que treballa en el difunt Patronat d’Esports. I FA UN MÉS QUE ESTÀ INSTAL·LADA LA CALDERA.

Què ho toleraria vostè si les seves filles s’haguessin de dutxar amb aigua freda en ple mes de gener perquè algú no fa el seu treball?

Respecte de la frase “és que la gent ho vol tot i tot no es pot tenir”, dues cosetes:

Les persones usuàries de la instal·lació esportiva no són gent, són ciutadans als quals vostè ha de servir i als qui deu respecte i consideració. Són coses de la funció pública que sembla que no ha entès.

I NO, no ho volem tot, només volem que els vestidors tinguin aigua calenta en ple hivern. Que és la única cosa que heu fet pel camp municipal de futbol en quatre anys i encara ho heu fet malament!

I SI, si que ens agradaria que a la Regidora d’ Esports l’importessin les entitats esportives i que se’n cuidés d’ajudar-les, que es prengués el seu càrrec i la representació que la ciutadania li va atorgar, amb la mateixa intensitat i seriositat que els directius de les entitats d’esport es prenen llurs funcions. Un altre gall ens cantaria i no seria Le Coq Sportif”.

Tot això ja li varem dir en un correu-e que li varem enviar farà cosa d’un mes i que vostè no ens ha respost (encara que sabem que el va llegir perquè li va dir a altres persones que estava molt enfadada amb el president del Centre), Igual que no ha respost el missatge SMS que li varem enviar ahir en sentir-la al Plenari.

Després, en el torn de CiU, li van preguntar quan pensen pagar la part que ens deuen de la subvenció 2009-2010 i quan ens retornaran la fiança dipositada pel contracte de gestió del camp municipal. Això no ho sabrem fins al mes vinent perquè la resposta va quedar ajornada fins el proper plenari.

Si que sabem que aquest mes tampoc serà lo de la subvenció. L’ Interventor ha tirat enrere (una altra vegada) tot l’expedient. Aquesta vegada perquè... No pot pagar amb una partida del 2011 coses d’un Patronat d’ Esports que va ser dissolt l’1 de gener. S’ha de tornar a fer tot de nou.

Veritablement, vostè no dona l’alta del gas, de la mateixa manera que no ha fet res de res des que va entrar com a Regidora d’ Esports, ni interessar-se per la supervivència de les entitats d’esport.

En la nostra opinió, ningú, en tant poc temps, ha fet tant de mal a l’ Esport, per acció i per omissió.

Us deixem l’enllaç del Podcast de Ràdio Esparreguera per si ho voleu escoltar amb els vostres propis oïdes.

http://radioesparreguera.podcast.es/descarga/podcast_27898.mp3

Salut i Dimissió!