Translate

dilluns, 27 de juny del 2011

HORARIS ENTRENAMENT 2011-2012. PROVISIONAL

A l’esquerra del Bloc, al marge, trobareu, el primer de tot, un enllaç amb els horaris d’entrenament per a la temporada 2011-2012. Com podreu comprovar no hi ha gaire variació respecte de la temporada que ara acabem.
Això si, quedi clar que es tracta d’una graella provisional, ja que factors aliens a la organització del club podrien provocar alguna modificació de darrera hora, encara que son força segurs.
El llistat provisional d’Entrenadors 2011-2012 el publicarem una mica més endavant (però aquesta mateixa setmana) perquè encara s’està acabant de tancar alguna plantilla.
IMPORTANT:
Comencem TOTS a partir del 29 d’agost de 2011.
Com que s’haurà de fer els grups per edats (A, B, C, D) de les diferents categories, les dos primeres setmanes els entrenaments seran de la següent manera:
PROMESES: Tots Junts els Dilluns i Divendres de 17.30 a 18.30
PREBENJAMINS: Tots Junts els Dilluns i Dimecres de 17.30 a 19.00
BENJAMINS: Tots Junts els Dimecres I Divendres de 17.30 a 19.00
ALEVINS: Tots Junts els Dimarts i Dijous de 17.30 a 19.00
INFANTILS: Tots Junts els Dilluns, Dimecres I Divendres de 19.00 a 20.30 hores
LA RESTA: En el dia i horari que tenen assignat.
Passades les dues primeres setmanes d’entrenament i una vegada feta la divisió entre les diferents plantilles de cada categoria, els jugadors i jugadores dels equips Promeses, Prebenjamins, Benjamins, Alevins i Infantils, passaran a entrenar en els dies que els hi correspongui segons la plantilla (A, B, C, D) a la que se’ls hagi adscrit.




Salut i tela oi?

AVUI NITS DELS CAMPIONS A BARCELONA

Avui es celebra la Nit dels Campions per a la Província de Barcelona. L’esdeveniment serà a les 20.00 hores al Saló d’actes del INFC (Av. de l’Estadi s/n) i es repartiran els Trofeus als equips que han assolit els campionats en cadascuna de les categories.

Més a més, es lliuraran els diplomes individuals als jugadors membres de la plantilla de l’equip que hagi quedat campió.

Llàstima que aquest acte el van informar mitjançant pàgina web de la intranet federativa el passat dimarts 21 de juny, és a dir, amb menys d’una setmana d’antelació, especialment considerant que els dies 24, 25 i 26 van ser festius.

Així que no sabem qui podrà assistir-hi, del nostre club i ens temem que de molts altres.
Salut i previsió

AUGMENT DE PREU EN LA TRAMITACIÓ DE FITXES 2011-2012

L’ Andreu Subies va guanyar les eleccions a president de la FCF. fa quatre dies, però abans havia format part de la seva Junta Directiva, si més no fins que va dimitir. Ara ens expliquen que la situació econòmica de la Federació, en referència a la Mutualitat de Futbolistes, és de tal magnitud que els clubs haurem d’aportar un percentatge, en cada fitxa que tramitem, per reduir el deute i per evitar el col·lapse econòmic de la FCF.

Traducció: Que una vegada més serem els clubs els que haurem d’assumir un deute que no hem generat.

Pel que respecta al CE. Esparreguera, fet un càlcul per estimació, la diferencia sobre l’any anterior suposarà un increment de despesa d’uns 4.000,00 € aproximadament.

No, no estava prevista aquesta despesa extraordinària.

Salut i... Què ens van costar els viatges a Sud-Àfrica?

FELICITACIÓ DEL PRESIDENT DE LA FCF.

El President de la Federació Catalana de Futbol ens ha enviat una carta de felicitació pel campionat i ascens assolit pel nostre Aleví “A” en la temporada que tot just ha acabat.
Nosaltres també ens encoratgem per seguir treballant i millorant dia darrere dia.

Us adjuntem l'enllaç de la carta.
Salut i felicitats







dijous, 9 de juny del 2011

GUANYATS DOS RECURSOS

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha donat la raó al CE. Esparreguera en dos contenciosos que manteníem amb l’ Igualada CF.
El primer d’ells el va interposar l’ Igualada CF. per una presumpta alineació indeguda en el partit d’Infantils en el que la victòria va caure del nostre costat. Presentades les nostres al·legacions el Comitè de Competició declara que no hi va haver cap mena d’alineació indeguda per la nostra part i dona el partit per acabat amb un 2 – 0 al nostre favor, desestimant la denúncia de l’ Igualada.
El segon recurs el vam interposar nosaltres per una presumpta alineació indeguda de l’ Igualada CF. en el partit que el nostre Benjamí “A” va jugar fa dues setmanes contra el Benjamí “C” de l’ Igualada i en el que varem perdre per 2 – 7.

Aquest recurs ha estat estimat pel Comitè de Competició que ha determinat donar el partit per perdut a l’ Igualada CF. amb un resultat de 3 – 0 favorable al Centre.
Salut i despatxos

dimecres, 1 de juny del 2011

PAGAMENT DE QUOTES PER CAIXER. INSTRUCCIONS

Hem anat informant dels canvis que aquesta propera temporada s’introduïen en el sistema de cobrament de quotes i ara volem afegir alguna informació d’interès i alguna instrucció sobre el sistema de pagament per caixer, que la majoria ja coneixeu doncs és el que habitualment s’utilitza per abonar excursions i altres activitats escolars.



TERMINI PRIMER PAGAMENT: Per facilitar la planificació del primer pagament a les famílies, tot considerant, que en el mes de juny s’ajunten despeses com a campus d’estiu i darrera quota de la temporada 2010-2011, s’ha allargat el termini. Si al principi es va determinar que el primer pagament es fes entre el dia 1 i el 15 de juny, ara s’ha allargat fins el 15 de juliol. Així doncs, termini per ingressar el primer pagament: de l’1 de juny al 15 de juliol de 2011.



COM HO FEM?:



Per pagar QUOTES NORMALS (1r. Inscrit)



-Anem a qualsevol oficina de caixa Penedès, anem al caixer automàtic, introduïm la targeta i:



-Premem “Altres Operacions”, s’obrirà una altra pantalla i:



-Premem “Pagaments a Tercers”, s’obrirà una nova pantalla i:



-Marqueu el “Codi Entitat” (141644) i premem damunt “Continuar”



-Sortirà una pantalla que dirà CE. Esparreguera, premeu “SI” o “Acceptar”.



-Entre els conceptes que sortiran en pantalla hi haurà el que voleu pagar que seran:



-100 € (aquesta és la que heu de seleccionar si el vostre fill o filla jugarà la propera temporada com a Promesa, PreBenjamí, Benjamí i Femení A o Femení B.



-150 € (aquesta és la que heu de seleccionar si el vostre fill o filla jugarà la propera temporada com a Aleví -incloses les noies que juguen en aquesta categoria-, Infantil -incloses les noies que juguen en aquesta categoria- Cadet i Juvenil.



-En la següent pantalla cal que poseu nom i cognoms del jugador/jugadora (obligatori), ja que de no fer-ho no sabríem a qui correspon el pagament fet.



-Introduïda la informació anterior us apareixerà en pantalla si està correcte, premeu “Continuar”.



-Ara el caixer us imprimirà 2 comprovants, un per a vosaltres i l’altre (el que posa el nom i cognoms del jugador/jugadora) pel club. Aquest darrer és el que ens heu de portar com a justificant del pagament.



Per pagar QUOTES DESCOMPTE (A PARTIR DEL 2n. Inscrit i més)



Aquesta opció NOMÉS és per a les famílies que tenen un segon inscrit o més en el club.



Heu de fer exactament el mateix que hem explicat abans, només que quan toqui posar “Codi Entitat” heu d’escriure 152343.



-Entre els conceptes que sortiran en pantalla hi haurà el que voleu pagar que seran:



-50 € (aquesta és la que heu de seleccionar si el vostre fill o filla juga la propera temporada com a Promesa, PreBenjamí, Benjamí i Femení A o Femení B.



-75 € (aquesta és la que heu de seleccionar si el vostre fill o filla juga la propera temporada com a Aleví -incloses les noies que juguen en aquesta categoria-, Infantil -incloses les noies que juguen en aquesta categoria- Cadet i Juvenil.



La família que tingui més d'un/a inscrit/a s'aplicarà el descompte (50%) a partir del 2n inscrit i en cadascun dels següents, sempre en les quotes de menor import. La quota que es paga sencera haurà de ser la de major quantia.



Recordeu que per cada pagament haureu de fer una operació.



Us podeu descarregar la informació amb captures de pantalla des del marge esquerre d'aquest bloc apartat "Informació Tràmits Pagament Quotes 2011-2012".



Salut i... ho hem explicat bé?

APOSTEM PER LA QUALITAT

Sent conscients que per derivacions de la situació econòmica general és possible que en la propera temporada el club s’hagi “d’aprimar” en quant a nombre de jugadors/es i que aquesta reducció afectarà a la economia general del club, el Consell Directiu treballa per organitzar la propera temporada de manera que es pugui garantir el procés de millora qualitativa en el que estem immersos.


Així, es dimensionaran les plantilles amb el nombre òptim de components per a garantir la màxima correcció en el treball en cada grup d’edat.


Pel mateix motiu comptarem amb entrenadors titulats en tots els equips del club, que continuaran sent coordinats per en Carlos Prats el qual, conjuntament i en col·laboració amb la Direcció Tècnica d’en Diego Morata, vetllaran per a que simultàniament amb el treball esportiu es treballin valors fonamentals como son la Solidaritat, l’Esforç, la Companyonia, la Disciplina i l’Esperit de Superació.


En definitiva, l’aposta des del Consell Directiu del Centre és aprofundir en la millora qualitativa que varem emprendre al començament d’aquesta temporada, amb decisió i fermesa, doncs ha de ser l’eina que ens ha de dur, a mitjà termini, a ser el club de referència en el nostre sector geogràfic i en la formació dels nostres nois i noies com a jugadors i com a persones.


Salut i Objectius