Translate

dimecres, 29 de febrer del 2012

CARTA D'EN JOAN PAÜL UDINA





Res més a dir.


Mercès Alcalde.


Salut i gràcies.


http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Comiat_Alcalde.jpg






RECTIFICACIÓ A COMENTARI SOBRE EL CAP DE SETMANA

Comentant la posició en la classificació i altres circumstàncies relacionades amb l’Aleví “B”, vaig posar que estava en posició de descens. Doncs no, del grup de l’Aleví “B” descendiran el 15è. i 16è. classificats i, ara per ara, ocupem la 14ª. amb quatre punts de distància sobre el 15è.

Ja està rectificat en la nota on es comentaven resultats del cap de setmana.

Tot el demés està com ho volia posar i crec, que el fet de tenir quatre punts de coll sobre el descens, encara li dona més sentit al que proposo.

Salut i Exactitud

CAMPUS DE SETMANA SANTA

El Centre d’Esports organitza un campus de Setmana Santa pels dies 2, 3, 4 i 5 d' abril, segons expliquen els anuncis que estan posats al camp.

És una bona possibilitat d’activitat pels nois i noies que no tinguin previst sortir durant aquells dies i que allibera, en part, al adults.

Si us interessa informeu-vos en el bar del camp de futbol (com posa el cartell-anunci) o en la pàgina oficial del club.

Salut i Activitats

I VA ENTRAR

Finalment va arribar l’hora en la que s’havia d’acabar el partit del Sènior davant el S. Esteve de Sesrovires At.

Van llançar el penal i el van marcar. Un minut després l’àrbitre va xiular el final de l’encontre.

Resultat final 3-3, un punt per a cadascú.

Jugadors, empleats, enllumenat, nou arbitratge (més despeses), delegada de la FCF, tot per jugar 1 minut i llançar un penal com a final de la òpera bufa de la que un dia, ara fa setmanes, va fer el guió un àrbitre de cognom Sayago, mediatitzat, penso, per la por de les amenaces. Covardia?

Salut i final de partit

dimarts, 28 de febrer del 2012

RESULTATS i CALENDARIS SETMANALS

Està tot publicat però haig de recordar (per si queda algú sense informar) que tant els resultats setmanals com els calendaris de la setmana els faig a partir de la part pública de la pàgina de la Federació Catalana de Futbol, cosa que provoca que en algunes categories -com veterans i promeses- em puguin mancar dades i que en altres desconegui si s’han concertat amistosos quan segons el calendari toca “descansa” o “retirat”.

Així que recordeu que la publicació d’aquest bloc és purament orientadora i que per tenir informació fidedigna i puntual és necessari que consulteu la pàgina oficial del club, bé mitjançant l’enllaç que hi ha al marge esquerre, bé fent clic damunt d’aquest que, tot seguit, us poso http://ceesparreguera.es

Salut i info

ENQUESTA SOBRE EL PENAL D’AQUESTA NIT

Aquesta nit, a les 21:00 hores, al municipal d’Esparreguera, en la porteria del tennis i sense públic (porta tancada), es reprèn el partit CE. Esparreguera - S. Esteve Sesrovires At. (4ª. Catalana - Grup 12) que en el seu dia va suspendre l’àrbitre Sr. Sayago en el minut 89 i que s’ha de fer amb un llançament de tir lliure directe des del punt de penal favorable al S. Esteve At. (per virtut del que va escriure el Sr. Sayago en un estil de redacció lliure).
Resultat provisional 3-2 favorable al Centre.

Així que, com poc o res podem fer, he penjat una enquesta en el marge esquerre, a manera de divertiment.

Voteu, veiem què surt, igual estem empenyem per a que no entri.

Salut i sort

dilluns, 27 de febrer del 2012

COMENTARIS SOBRE ELS RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

Vaig anar a veure el partit de l’Infantil “B”. Pensava que podia haver victòria i vam perdre davant el Papiol 3-4. No diré que fora un resultat injust però si, sense cap dubte, que els partit se’ns va escapar a nosaltres en el temps de partit en el que ens vam desconnectar (ens passa força en aquest equip). Després, tot d’una, els nois es van “reconnectar” i van anar millorant el resultat fins deixar-lo en una derrota mínima que hauria pogut ser un empat. A aquest equip l’han convençut de que no tenen res a fer i s’ho han cregut. De bén segur que no podríem liderar la classificació, però amb una major dosi de convicció guanyarien més partits amb els rivals del nostre nivell. Encara queda, veiem...

Victòria del Sènior. 0-4 davant Casablanca i, segons em diuen (no vaig anar), amb un bon nivell de joc. Ara a esperar que Vicente aturi el penal que ens llançaran demà dimarts per sumar 30 punts i... ja veurem.

Victòria de l’Infantil Cadet Femení davant Sta. Coloma de Cervelló (14-2) que deixa les nostres noies amb totes les opcions per lluitar per la segona plaça. El campionat està impossible (RCD. Espanyol 13 punts per davant) però entre el segon i el cinquè classificat n’hi ha 6 punts que es poden eixugar.

I dues derrotes que comprometen (la de Juvenil i Aleví “A” sense massa transcendència):

La de l’Infantil “A” davant la PB. S. Vicenç dels Horts (4-2) ens deixa en inferioritat tècnica davant el S. Andreu de la B. Agrup. “A”, ja que l’empat a punts el desvirtua que el S. Andreu tingui un partit menys que nosaltres (descans per calendari que haurem de complir).

I la de l’Aleví “B” que malgrat haver fet un bon partit, haver portat el control del partit durant bona part i d’haver fallat oportunitats de gol de les que normalment no fallen, van perdre (massa àmpliament). Aquesta derrota deixa l’ Aleví “B” en la tercera posició per la cua i, per tant, quasi en lloc de descens (15è. i 16è. classificats). Però al catorzè (posició que ara ocupem) i al 9è els separen 6 punts, estant la majoria a 3 punts i el 13è. només 1 punt per davant.
Així que: Veient la diferència de punts que separen l’Aleví “A” del descens (i vigilant de cua d’ull), seria el moment de reforçar l’Aleví “B” com permet la reglamentació, però no pas de manera esporàdica i aleatòria, sinó de fer-ho manera contínua i amb assignació permanent dels reforços.
Que la categoria del “B” no és igual que en la que juga el “A” ja ho sabem, però tampoc és qüestió de llençar-la. Però, és clar, això ho faria jo.
Salut i seguit...

RESULTATS SETMANALS

He penjat el resultats del cap de setmana sobre el quadrant de partits conegut. Ja us vaig explicar que no tinc accés a més informació que no sigui la pública de la pàgina de la FCF. Per aquest motiu no tinc a l'abast els resultats dels partits que no consten en la internet de la FCF. (per exemple partits amistosos i partits d’altres nivells de competició, com ara veterans i promeses). Els resultats totals els podreu consultar en la nova pàgina oficial del CE. Esparreguera des de l’enllaç de la part esquerre o teclejant http://ceesparreguera.es/

Salut i dades.

divendres, 24 de febrer del 2012

NOVA PÀGINA OFICIAL DEL CENTRE

Ahir a la tarda ja es podia visitar la nova pàgina oficial del CE. Esparreguera.
Bona eina que, més a més, té un enllaç per connectar amb el Facebook.
M‘agrada, com tot el que sigui del Centre, i sembla que pinta bé.
Penso que quan sigui operativa del tot, quan s’hagi acabat de polir i construir, estarà completa i resultarà funcional.
La pàgina es va estrenar amb un comunicat del nou president, a mode de presentació i declaració d’intencions, que ja havia estat penjat al camp de futbol dies abans i de la que agraeixo la gens velada referència. Tot un honor en el debut.
Desitjo llarga vida a la nova pàgina i èxits al nou Consell Directiu, perquè ho seran del club.
He posat un enllaç amb el nou Web en el marge esquerre.
Salut i Centre

dijous, 23 de febrer del 2012

PARTITS AMB PLUS (però sense canal)

El cap de setmana ens torna a portar un bon nombre de partits i tots tenen el seu què, però hi ha alguns que, per alguna causa, desperten un punt més d’interès.
Descartats els partits de categoria Prebenjamí i Promeses (per no ser de caràcter competitiu) i mirant el que hi ha, apunto els següents:

DISSABTE:

Benjamí “C”
- S. Feliu de Llobregat CFA. “B”, cal guanyar per consolidar-nos entre els cinc primers.
Benjamí “A”
- S. Just At. FC “A”, es presenta difícil, però resulta bàsic guanyar per no despenjar-nos de la zona mitja de la classificació.
Infantil “B”
- Papiol UE. “A”: Mireu, no sé per què, però encara que ens treuen 10 punts ensumo victòria.
Interessant es presenten també els partits del Cadet “A” que visita la EFO-87 a Olesa i el de l’Infantil “A” a casa de la PB. S. Vicençdels Horts (3r. classificat al que hem de guanyar per mantenir la 1ª. posició) i l’Aleví “A” a casa de la EF. Gavà C. “C” en el que una victòria en deixaria 12 punts per damunt del Gavà (11è classificat), amb la permanència a la butxaca i a punt per marcar nous objectius o per ajudar l’ Aleví “B” en la seva cursa per mantenir categoria.

DIUMENGE:

Aleví “B”
- P. BB. S. Feliu de Llob. “A”. Els visitants estan còmodament instal·lats en la 7ª posició. Tant és, no val mirar els altres. A aquest equip el que li toca és començar a fer coses per assolir la permanència.
Femení Cadet Infantil - Sta. Coloma de Cervelló CE. guanyar per seguir entre els cinc primers.
Femení Sènior - S. Vicenç At. Vicentí, les nostres penúltimes davant el cuer de la classificació, tres punts en separen. Una victòria per assegurar-nos de no quedar darrers a la classificació.
Salut i escolliu

dimarts, 21 de febrer del 2012

ATENCIÓ ALS CALENDARIS SETMANALS !

Com podreu comprovar, he penjat el calendari setmanal en les seves dues versions, el calendari per equips i el calendari per horaris.
Cal que tingueu en compte que, en no poder consultar la intranet del club, els calendaris els faig consultant la part pública de la pàgina federativa.
Això podria provocar alguna errada en els horaris en el cas que es tanqui una modificació de darrera hora per acord mutu dels clubs, o bé, com és el cas d’aquesta setmana, que constin equips com a “Descansa”, que és el que posa al calendari, ja que ignoro els amistosos que s’hagin pogut concertar.

Així que penjo els calendaris amb la millor de les intencions, però només a efectes orientadors.
Per tant: CONSULTEU EL CLUB (com allò de “consulti amb el seu metge” però en esport).

Salut i Ho sento, però és així...

QUÈ PASSA AMB EL PARTIT DE L’ABRERA? II part. LA EXPLICACIÓ

Ahir al vespre, en el decurs del programa d’esports de Ràdio Esparreguera, “El Ventall Esportiu” els companys de la redacció d’esports, com sempre pendents de l’actualitat, van fer passar per antena al president del CE. Esparreguera amb motiu d’aquest partit.

I vam tenir la explicació: En efecte, l’assumpte tenia quelcom a veure amb una possible alineació indeguda de l’Iván que, encara que no havia jugat per estar sancionat, constava a l’acta amb el número 14. Aquest “petit detall” (pel que després comentarem de les actes On Line) hauria pogut produir una reclamació per part de l’Abrera, al·legant la possible alineació indeguda del jugador: Pèrdua del partit, tres punts més com a sanció + multa és el que podria haver costat el "petit detall".

Però no va passar perquè (segons va explicar en Román Coll) el coordinador del club, en Carlos Prats, i la directiva, van estar ràpids en la detecció de l’anomalia, en la notificació a la FCF i en la resolució de la qüestió.

Així que problema aparcat.

No vull acabar sense comentar que amb això de les “actes on line” estem tenint un problema. El fet que no tots els àrbitres permetin la consulta prèvia a l’enviament de l’acta (és obligatori però no tots ho fan, de fet alguns àrbitres no porten l’ordinador al camp i fan les actes posteriorment) està generant errades com la descrita, canvis en resultats i errors en l’anotació de golejadors i substitucions. El sistema és bo, molt bo es pot dir, però s’han de polir aquestes cosetes que, segons com i quan, poden costar un disgust enorme.

Salut i ben fet

dilluns, 20 de febrer del 2012

LOCAL SOCIAL / BAR

Com que sou molts/tes els que pregunteu, aquí van unes explicacions.

1. No, el bar no és de la directiva. Ni del club. El bar és de l’Ajuntament i el CE. Esparreguera té cedida la utilització i la explotació.

2. Els horaris d’obertura estan determinats en el Contracte per a la Gestió i Explotació del Bé Demanial Camp de Futbol Municipal d’ Esparreguera, que tenen signat l’ Ajuntament de la Vila i el CE. Esparreguera.

3. Els horaris venen establerts en el document que he mencionat en el paràgraf anterior i queden establerts com “els horaris en els que hi hagi activitat en la instal·lació”. Això és, entre setmana (dilluns a divendres) s’establia entre les 17.30 i les 23.00 hores i els caps de setmana des del començament del primer partit i fins l’acabament del darrer (encara que no jugui el CE. Esparreguera. En efecte, quan ho fa l’Atlètic també hi ha obligació d’obrir, com amb els Veterans).

4. El bar té la consideració de “Local Social” del CE. Esparreguera, així que podeu romandre a l’interior quan us vingui de gust i aixoplugar-vos i arrecerar-vos de les inclemències del temps (estiu o hivern), que per a això està i va costar molts anys de lluita aconseguir-ho.

5. Si, podeu exigir el compliment dels horaris d’obertura.

Però no patiu, ja veureu que de seguida que s'hagin organitzat (els membres del nou Consell) ja no es tornen a produir els tancaments de les dues darreres setmanes, ni els desajustaments d'horaris.

Salut i a temps

diumenge, 19 de febrer del 2012

QUÈ PASSA AMB EL PARTIT DE L'ABRERA?

No tinc gaire informació (ni ningú més fora del Consell Directiu, em sembla) però el passat dimecres 15 de febrer el Comitè de Competició va dictar una resolució que afectava al Centre sobre el partit disputat la setmana anterior entre el CE. Esparreguera i l’ Abrera, categoria Sènior, que va acabar 1 - 1.

No sé quin era el problema perquè com he explicat ja no tinc accés a la intranet federativa, però si que sé que el Centre va presentar un escrit i que com a conseqüència el Comitè va demanar a l’àrbitre que confeccionés un annex.

Què passa i com està el tema ho ignoro, però m’agradaria que ho expliquessin.

Pot tenir a veure amb una suposada alineació indeguda de l’Ivan (recordeu sancionat amb 4 partits) que consta alineat a l’acta de dit partit amb el número 14?

Us deixo la nota informativa que he obtingut del Comitè.

Salut i Que serà, serà...



Sancions imposades per Comitè de Competició en la reunió del dia 16-02-2012
QUARTA CATALANA, GRUP 12
Jornada: 18 (12/02/2012)
Equip
Nom
Tipus Llic
Article
Motiu Sanció
ESPARREGUERA, C.E.
Vist l'annex arbitral, sol.licitat per aquest comitè a resultes de l'escrit de l'equip C.E. Esparreguera, aquesta resolució substitueix l'anterior de data 15-2-2012. L'annex s'envia per missatge de la intranet.

PURA ESTADÍSTICA

Com sigui que aquesta setmana no hi ha lliga, he dedicat una mica de temps a fer estadístiques i estudiar classificacions que em seran útils quan es reprengui el campionat per tal de fer alguna predicció i suggeriments.

Avui només comentaré una del Sènior que m’ha impactat.

Durant les 18 jornades (però només 17 partits) disputades fins ara, resulta:

Targetes Grogues acumulades: 20

Targetes Vermelles (directes) acumulades: 4

Partits de Sanció Acumulats: 20

Aquests números signifiquen que el nostre Sènior surt a una mitjana d’ 1,4 targetes per partit (sumant grogues i vermelles directes) i a una mitjana de 1,17 partits de sanció per partit disputat.

Resulta lògic pensar que l’entrenador, en Sergio Morentes, tingui serioses dificultats per poder fer el mateix equip, no ja dues setmanes seguides, sinó entre la primera i la segona part de cada partit, ja que:

Dels 17 partits disputats, l’equip només ha aconseguit finalitzar amb els 11 jugadors en 6 d’ells.

* Crec que no m’he equivocat, però podria ser que ballés alguna targeta amunt o avall degut a que he hagut de comptar des de fora, perquè des de fa una setmana que no tinc accés a la intranet federativa (cosa normal). De tota manera, una targeta amunt o avall no fa variar el resultat general de la reflexió que hauríem de fer.

Salut i Fem-nos ho mirar

dijous, 16 de febrer del 2012

EL PRESIDENT DEL CENTRE PARLA A RÀDIO ESPARREGUERA

Ahir a la tarda, sobre les 19:30 hores, el president del Centre d’Esports Esparreguera va participar en el programa de ràdio.

En el decurs de l’espai dedicat a l’actualitat del Centre d’Esports en Román Coll va avançar alguna informació del que serà (sinó el seu programa) la seva línia d’acció i del nou consell directiu.

En quant a la part esportiva en Román Coll va parlar de continuïtat (ja està bé perquè és una forma de reconèixer que allò que s’estava fent era correcte), si bé va posar l’èmfasi en que centraran l’atenció en les categories Juvenil i Sènior.

Respecte de la situació general del club en el moment de rebre el traspàs va dir que la situació era correcte amb els comptes aprovats en la darrera assemblea i que està sanejat econòmicament.

Us deixem un enllaç per a que pugueu anar a cercar el podcast del programa, encara que també podeu anar a cercar-ho des de l’apartat “Ràdio Esparreguera. Podcast Esparrenyol” que trobareu al marge esquerre del blog.

Salut i escolteu-ho, que va estar molt bé.

dimarts, 14 de febrer del 2012

AGRAÏMENTS -ACTUALITZANT-

Immediatament després d’haver penjat la Carta de Comiat he començat a rebre nombrosos missatges.

Vull agrair ara i públicament el detall a tots/totes els/les que m’han enviat missatges i als/les que me’ls enviaran a mesura que avanci la setmana.

I ho faig així per no descuidar-me a ningú.

Se’m fa una mica estrany escriure el bloc en primera persona del singular després de tants anys de fer-ho en primera persona del plural, però suposo que aquesta és només alguna de les coses a les que m’hauré d’anar acostumant.

Per a mostra, algun del facebook.


I algun correu-e...





Salut i mercès.

PD. Després d'haver editat aquest missatge sense el tradicional escut, he decidit de posar-ho, guanyar-me aquest dret me'l he guanyat.

dilluns, 13 de febrer del 2012

VALORACIÓ DEL CAP DE SETMANA

Dimarts passat vaig penjar un article parlant de com pintaria el cap de setmana. I, en efecte, els partits que mencionava són els que han marcat línia.
La victòria de l’Aleví “A” front la UD. Blanca Subur és molt important, 23 punts, 9ª. posició empatat amb el 8è. (Cornellà “D”) i -el més important- a 14 punts dels equips que marquen la línia de descens, dels quals, el qui porta més punts, en porta 9. No vull dir “permanència assegurada” però serà qüestió d’unes 4 jornades, més o menys.
L’ Aleví “C” va perdre davant la EFO-87 (i sempre molesta) però va col·laborar en la victòria de l’Aleví “A” que comptava amb baixes importants i va “tirar” de jugadors del “C” per jugar el partit que comentàvem abans.

Aquí haig de fer un comentari especial. Ja sabeu què en penso, s’ha de tenir un camp de percepció ampli, de club i no de “el meu equip” i llavors s’entén que es sacrifiqui un resultat del “C” per aconseguir que l’ “A” aconsegueixi la salvació virtual a la 2ª divisió (antiga Preferent) com abans millor. Un cop aconseguida ja hi haurà temps de fer moviments a l’inrevés, reforçar el “B” per intentar que salvi la 3ª. divisió i, perquè no, donar-li una miqueta de força al “C” i al “D” per a que puguin treballar amb més consistència en el tram final del campionat. S’ ha de dir que tot això que comento ho haurà de mesurar, i molt, el Coordinador del club, per a no “fer parar boig a tothom”.
L ‘Infantil “A” va treure el seu partit amb força dificultat (gol en pròpia inclòs) però manté el pols pel campionat.
El Cadet va fer la feina davant d’un Martorell molt millorat respecte de l’equip que ens vam trobar a la primera volta (es nota la feina d’en José Luis Manzaneque).
El Sènior va treure un empat de nivell davant el líder Abrera, però se’n emporta tantes targetes i sumarà sancionats que dificultaran (novament, un altra cop) la feina d’en Sergio Morentes.
El Juvenil va perdre 2-5 (quasi pallissa en aquesta categoria) davant l’At. Club d’Esparreguera (cosa que fa molta pupa) i ens deixa penúltims només perquè el Collbato no ha estat capaç de sumar ni un punt fins ara. Aquest equip té jugadors de nivell per estar a les primeres posicions, però mai ha estat un equip i li manca lideratge (algú en sap on es compra això?). Faria bé el nou president de posar-se amb tota la força a arranjar el juvenil i a començar a “treballar” el Cadet. Coneix molt bé les especials característiques dels dos equips (de fet ha estat el directiu delegat que vaig nomenar per a aquest nivell de competició, fins a la seva arribada a la presidència). No sé si haurà de ser ell, o en Pedro Casares (directiu delegat del Sènior), qui haurà de fer aquesta complicada feina, però toca començar a fer-la si no és que volen veure com no tindrem juvenil la propera temporada (llevat d’una possible operació “retorn”) i com no aprofitarem ningú per al Sènior. Temps queda, però s’escola per l’aigüera.
I no vull acabar sense parlar del FEMENÍ SÈNIOR. Ja duien moltes jornades en les que se’ls escapaven el punts al final i per poc. Aquesta setmana empat 2-2 a camp del Corbera en un partit que (em diuen) fins i tot podríem haver guanyat. I com sempre les vull felicitar, per la perseverança.
Ja sabeu, aquest bloc, ara particular, expressa la meva opinió i, és clar, només és això, opinió.
Salut i que pari el fred... home ja!

divendres, 10 de febrer del 2012

CANVI D'HORARI PREBEJAMÍ "A"

El partit del Prebenjamí "A" ha canviat d'horari. Aquesta setmana, en lloc de jugar a les 9.15 davant l’ Espluguenc FA. “A”, es jugarà a les 14:00 hores per evitar el fred més intens.

El Benjamí “B” de moment manté l’horari a les 9:15 hores ja que el Molins de Rei CF. no ha donat la seva conformitat al canvi d’horari.

Seguirem intentant-ho però no depèn pas de nosaltres.

Salut i lógica