Translate

dijous, 31 de maig del 2012

SALVANT ERROR.

Quan vaig fer la nota “Benjamí “A”. Tot o res en una jornada”, dins la marea de xifres i resultats possibles, vaig cometre una errada.
Errada que ens beneficia. La diferència de gols (goal average) entre nosaltres i la PB. Vallirana ens és favorable (4-3 a favor nostre sumant els resultats dels dos partits).
Aquesta correcció es tradueix en que davant de qualsevol resultat que signifiqui acabar la jornada amb els mateixos punts que la PB. Vallirana (o sigui nosaltres guanyem i ells guanyen, empatar - empatar i perdre - perdre) ens salvem nosaltres (amb les excepcions conegudes de triples empats).
La nota “Benjamí “A”. Tot o res en una jornada" ja ha estat corregida.
Salut i exactitud

dimarts, 29 de maig del 2012

BENJAMÍ "A". TOT O RES EN UNA JORNADA

La propera jornada és la darrera de la competició de lliga d’ enguany i serà definitiva. Poques vegades un equip arriba a la darrera jornada en una situació tant complexa com la que se li presenta al Benjamí “A”. Ja es deia en la nota anterior, penjada el dilluns 28 de maig, que valorar la quantitat de possibilitats que es presenten i fer una anàlisi de cadascuna seria tot un exercici de càlcul esportiu que deixaríem per divendres. Però una vegada posats a estudiar combinacions resulta encara pitjor, més complicat.
Així que us avancem la informació per a que us doni temps a pair-la. Anem-hi:
Possibilitats de salvació amb victòria del CE. Esparreguera.
Ens salvem sempre que:
a) El CF. Pallejà empati o perdi.
b) Sigui quin sigui el resultat que obtingui la PB. Vallirana.
Excepció a la salvació per victòria.
Aquí es podria donar una variant que desembocaria en un triple empat:
CE. Espareguera i PB. Vallirana guanyin, que CF. Pallejà empati o perdi i que el Corbera CF. perdi. Aquesta combinació provocaria un triple empat a 32 punts entre CE. Espareguera, PB. Vallirana i Corbera CF. que ens és absolutament desfavorable. De donar-se el triple empat, encara que havent guanyat, perdem la categoria.
Possibilitats de salvació amb empat del CE. Esparreguera.
Ens salvem sempre que:
a) La PB. Vallirana empati o perdi.
Excepció a la salvació per empat.
Aquí es podria donar una variant que desembocaria en un triple empat:
CE. Esparreguera i PB. Vallirana empaten els seus partits i el CF. Pallejà perd el seu.
Aquesta combinació provocaria un triple empat a 30 punts entre CE. Espareguera, PB. Vallirana i CF. Pallejà. que  també ens és desfavorable. De donar-se aquest triple empat, encara que havent sumat un punt, perdem la categoria.
Possibilitats de salvació encara que el CE. Esparreguera perdi el seu partit.
Ens salvem sempre que:
a) La PB. Vallirana perdi.
Òndia!! quin mullader, quina disbauxa. Resulta que guanyant podem descendir i perdent ens podem salvar i empatant ambdues coses i que els triples empats ens condemnen...
Amb qui juga cadascú:
- CE. Esparreguera, a casa, dissabte 9:15 h. (si no hi ha canvis) contra Martorell AE., 2n. classificat.
- PB. Vallirana, a casa, diumenge 12:00 h. (si no hi ha canvis) contra PB. S. Vicenç dels Horts, 4rt. classificat.
- CF. Pallejà, a casa, dissabte 10:15 h. (si no hi ha canvis) contra S. Joan Despí UE., 8è. classificat.
- CF. Corbera, camp contrari, dissabte a les 10:15 h. (si no hi ha canvis) contra AE., Prat 3r. classificat.
Serà una jornada digne de muntar una roda radiofònica de resultats, perquè emoció no hi faltarà.
Com veieu, a banda d’intentar treure el millor resultat, haurem de creuar els dits per a que en la ruleta de resultats surti una combinació favorable. Queda clar que no depenem pas de  nosaltres mateixos.
Salut i SORT

dilluns, 28 de maig del 2012

AMPLIACIÓ DEL TERMINI PER VOTAR

S'ha ampliat el termini per votar la nova presentació del bloc (al marge esquerre).
La nova data de venciment és el diumenge 3 de juny.
Fins el moment el 88% heu votat "M' Agrada".
Salut i participació.

COMENTARIS ALS PARTITS AMB PLUS

CADET “A”: No van poder treure el partit davant el Pallejà CF. Bon partit d’ambdós equips que van plantejar estils diferents. Més futbol i associació els nostres, el de Pallejà més directe per aprofitar la velocitat dels seus davanters. I va ser el Pallejà que va aconseguir imposar el seu estil (1-3) assegurant-se la tercera posició i quedant per a nosaltres la 4ª o 5ª segons vagin els partits.
Bona temporada, molt bona, que hauria pogut ser més generosa i donar-nos opció de millorar alguna posició en la taula. Això comptant només amb el que hi ha, amb els que van voler estar. Meritori. Més que meritori.
INFANTIL “A”: El S. Andreu Agrupa va fer la seva feina guanyant a camp del Pallejà i aprofitant la nostra setmana sense competició va sumar els punts que l’han fet campió del grup. Ja no hi ha cap opció. Però això no vol dir que no ens quedi feina per fer. Davant la possibilitat de poder aconseguir l’ascens com a millors 2ns. (tampoc no se sap quantes vacants podran haver-hi) hem d’anar a casa del flamant campió aquest proper cap de setmana a cercar els tres punts. Difícil ho serà segur, intentem aprofitar-nos de les celebracions.
BENJAMÍ “C”: Va caure a camp de la UE. Cornella (2n.) per 3-0. Quelcom de normal i previsible, encara que vam estar dins del partit fins al final ja que el tercer gol del Cornellà no va entrar fins el minut 43. La tercera plaça ja era nostra abans del partit, intentar sumar més de 60 punts encara ho podrem fer a la darrera jornada.
BENJAMÍ “A”: Empat (3-3) a casa del Corbera CF., que no va ser suficient per assolir la permanència anticipadament degut a les victòries que, al seu torn, van obtenir la PB. Vallirana i el Pallejà CF.
Amb aquests resultats queden implicats per ocupar la única plaça de descens que queda per adjudicar els següents:
Corbera CF. 32 punts.
Pallejà CF. 30 punts.
CE. Esparreguera 29 punts.
PB. Vallirana 29 punts.
Així que la propera i darrera jornada serà d’infart.
Els detalls més concrets els exposarem divendres en la nota “Cap de Setmana. Partits amb Plus” perquè s’ha de treballar en profunditat. Penseu es poden donar diferents tipus de triples empats segons com vagin els diferents resultats.
De moment dir:
a) Depenem de nosaltres mateixos. Qualsevol combinació directa que ens empati a punts amb la PB. Vallirana els condemna a ells ja que el “goal-average” particular el tenim empatat i el general el guanyen nosaltres per 4 gols de diferència, sempre que: Alerta!
Que en cas de victòria de tots dos els de Vallirana no obtinguin un resultat de més de 4 gols de diferència a favor respecte del que obtinguéssim nosaltres.
Que en cas de derrota de tots dos nosaltres no perdéssim per un resultat que suposés un diferencial negatiu de més de 4 gols en contra respecte del resultat que obtingués la PB. Vallirana.
*Nota: de més de 4 gols de diferència en ambdós casos perquè una diferència de 4 gols ens empataria també el “goal average” general i ens salvaríem nosaltres per ser qui més gols a favor ha obtingut.
b) En aquests partits estaran implicats el Martorell AE. (que ens visita) i Prat AE. (rep al Corbera) i es juguen la segona posició perquè, ara mateix, el Martorell té 3 punts d’ avantatja respecte del Prat, pel que al Martorell AE. li val amb obtenir un punt al municipal i mentre que als del Prat de Llobregat només els hi valdria guanyar davant el Corbera.
La resta de possibilitats (una pila) i la valoració de cadascuna la deixem per divendres vinent, tal com s’ha dit, a “Cap de Setmana. Partits amb Plus”.
Salut i Jornada final.

divendres, 25 de maig del 2012

RETIRADA DEL JUVENIL DE L’INCRESA

Segons informa la pàgina (molt bona) del CF. Corbera, L’equip juvenil de l’ Atlètic Incresa, del grup 30 de 2 ª Divisió Juvenil, ha comunicat la seva retirada de la competició a falta de dues jornades per acabar la lliga.
Aquesta retirada afecta el nostre Juvenil que, sent un dels 4 equips que van aconseguir guanyar l’ Incresa en la segona volta, veu ara com se li sumen 3 punts a tota la resta d’equips.
Us adjuntem l’enllaç de la pàgina del CF. Corbera on teniu més informació

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

COMENTARIS PREVIS: Quan mireu el calendari setmanal veureu que aquesta setmana el protagonista de la jornada és el Pallejà CF. Tres dels nostres equips s’enfronten amb ells (Juvenil, Cadet i Infantil “B”), però no acaba aquí l’assumpte. El Pallejà CF. serà determinant per la sort del nostre Infantil “A”, com es veurà en la ressenya específica. I també resulta transcendent, per la sort del nostre Benjamí “A”, el partit que jugarà el Pallejà CF. com també explicarem més endavant.
CADET: Les aspiracions de quedar 3rs. encara es mantenen després de l’empat obtingut la setmana passada, això sí, s’ha de guanyar aquesta jornada. Serà el dissabte a les 16:30 hores (horari de Sènior) al municipal d’Esparreguera davant el Pallejà CF. “A”, actual 3r. classificat a tres punts davant nostre. Pinta a partit important. És un partit per no perdre-se’l sinó és per causa de força major, llevat que sigueu dels que no us agrada el futbol (base).
INFANTIL “A”: les aspiracions de poder quedar campió passen perquè el Pallejà CF. “B” tregui un empat com a mínim en el partit que l’enfronta al líder (S. Andreu Agrupa) en aquesta jornada en la que ens toca descansar per la retirada de l’ Incresa At. CF.
Si el Pallejà aconsegueix empatar (està només 1 punt per damunt de la línia de descens) arribaríem a la darrera jornada de lliga en segona posició darrera del S. Andreu Agrupa a tres punts. Una victòria allà ens donaria el campionat per “goal average”. Sinó hi ha com a mínim aquest empat el S. Andreu Agrupa es proclama campió aquesta setmana.
I llavors... encara quedaria alguna opció que ja comentaré dilluns.
BENJAMÍ “A”: La cosa està així: A manca de dues jornades; PB. Vallirana amb 26 punts, Pallejà CF. amb 27 i CE. Esparreguera amb 28, lluitant per no ocupar la única plaça que queda per descendir de categoria.
Nosaltres hem d’ anar a jugar contra el Corbera CF. (disposa d’un matalàs de 5 punts sobre el descens i encara que no està matemàticament salvat, sí que ho està de forma virtual, 11è. amb 31 punts).
Opció A: En el cas que els nostres obtinguessin la victòria assegurarien la permanència sempre que Pallejà CF. (juga a casa del Sant Just At, 9è amb 33 punts) i/o PB. Vallirana (juga a casa del Cornellà UE. “B” 6è. amb 54 punts) perdin el seu partit.
Opció B: En cas que els nostres aconseguissin un empat a Corbera i sempre que la PB. Vallirana perdés el seu partit a Cornellà quedaríem tres punts per davant de la PB. Vallirana, a manca d’una jornada, amb el goal average particular empatat i el general favorable a nosaltres per 5 gols de diferència amb els que salvariem la categoria en la darrera jornada sempre que féssim el mateix resultat que obtingués la PB. Vallirana i que en cas de derrotes de tots dos, la nostra no comportés una diferència de gols en contra superior a quatre respecte del resultat de la PB. Vallirana. Aquesta situació, com s'ha dit, en salvaria però no permet determinar que descendria perquè segons la combinació de resultats de les dues jornades podria baixar el Pallejà CF.
En cas que el Benjamí "A" sortís derrotat de Corbera... Us ho explicaré dilluns perquè són tantes les variants que es poden donar, que resultarà millor esperar a veure els resultats dels tres equips d'aquesta setmana.
BENJAMÍ “C”: Dissabte a casa del Cornellà UE. “F” (2n. amb 66 punts). Els nostres, que tenen assegurada la tercera plaça (3r. amb 58 punts), no es juguen res més que millorar la suma de punts en les dues jornades que manquen. Acabar tercers amb més de 60 punts estaria molt i molt bé.
COMENTARIS FINALS: Queda clar que aquesta setmana el Pallejà CF. el tindrem fins i tot en confitura i que el cap de setmana serà molt emocionant. Només cal viure el futbol base amb una mirada d’ampli espectre (de club) i no quedar-se en el reduït món de l’equip del meu fill/a (pares, mares, socis i directius) per descobrir una àmplia galàxia que ens permet xalar d’allò més. Si més no, als que ens ho creiem això de l’esport de base, ens passa així.
Salut i Shambala d’emocions

CALENDARI ACTUALITZAT

Una vegada que s’ha actualitzat el calendar setmanal a la pàgina oficial, s’han pogut conèixer els amistosos concertats per a aquest cap de setmana i, per tant, incorporar-los als d’aquí.
Així que ja podeu consultar els calendaris setmanals (per equips i per horaris) en l’apartat corresponent.
Salut i Tots

dijous, 24 de maig del 2012

CALENDARI PENJAT

El calendari setmanal està penjat a l’apartat corresponent.
Com veureu només reflexa els partits de competició que són els que es poden consultar a la pàgina de la FCF.
Això és degut a que, per motius que desconeixem (probablement per causes alienes al club), a hores d’ara el calendari setmanal complert no està penjat ni a la pàgina web ni al Facebook del club, pel que ens manca informació.
De tota manera els qui jugueu tornejos o partits amistosos podreu consultar la graella setmanal que, aquí sí, està penjada al bar del camp.
Quan es disposi de les dades en qüestió mirarem d’incorporar-les als calendaris setmanals.
Salut i al dia.

dimarts, 22 de maig del 2012

PROVA DE DISENY

Nova imatge del bloc. Es tracta de fer petites renovacions que el personalitzen. Agradarà? No agradarà?
Podeu dir la vostra opinió a l’enquesta que està penjada al marge esquerre. Segons com vagi, així farem.
Salut i participació

RÈCORD DE VISITES

No és per res, perquè no ens donaran cap premi, però ahir dilluns 21 de maig de 2012, es va batre el rècord de visites a aquest bloc en un sols dia. 205 entrades. Acumulat darrer mes 3641, total històric 84.055.
Quin motiu haurà provocat que es disparessin les visites, unes 50 més de la mitjana ordinària, no ho sabrem però es pot intuir veien els temes dels que parlaven les notes que es van penjar ahir.
Sigui com sigui, mercès a tots i totes els que seguiu el bloc perquè demostra que serveix pel que es pretén que serveixi, com a mitjà de comunicació i d’informació pels aficionats al futbol base, membres del CE. Esparreguera i tafaners del futbol en general.
Salut i gràcies

dilluns, 21 de maig del 2012

LA GESPA DEL MUNICIPAL, LA VERITAT i EL MISSATGER.

És cert que farà qüestió d’un parell de caps de setmanes va venir pel municipal d’Esparreguera un membre del Consistori d’Esparreguera (que ja no membre del govern municipal), concretament el Sr. Gustau Pérez. 
És cert que es va interessar per l’estat de la gespa, els seus problemes (congènits), el manteniment i intervencions pal•liatives realitzades i quelcom de més.
Sembla ser que el Sr. Gustau volia obtenir informació per a una interpel•lació al Plenari Municipal.
Sembla ser que durant la seva exposició, Plenari de dijous passat, va esmentar diverses vegades la meva persona.
Sembla ser que no ha agradat gaire, ni el què va dir el Sr. Gustau, ni que la meva persona sortís pel mig de la qüestió
És cert que m’han telefonat diverses persones per informar-me/avisar-me. 
És cert que, de vegades, el Sr. Gustau pot dir les coses de manera molt particular, amb un estil propi que tothom li reconeix. 
És cert que, potser, el Sr. Gustau hagués pogut utilitzar l’ informació sense esmentar la font. 
La realitat és que la gespa del municipal està en plena fase de deteriorament, que no es van poder fer les actuacions pal•liatives necessàries per convertir la seva malaltia terminal en una malaltia crònica controlada, per manca de recursos (només es va poder aprofitar una saca de cautxú sobrant, de quan es va fer la instal•lació de la gespa per a mantenir la superfície de joc amb els paràmetres d’aptitud biomecànica en nivells mínims).
La realitat és que això ho saben els regidors d’esports actuals (els dos), la regidora anterior i el regidor de la època en la que es va posar la gespa, l’Alcalde Sitjà, l’Alcaldessa Fosalba i l’actual Alcalde Udina, ho sap en Xavier Vallverdú, en Jordi Termens, na Sílvia Sentanera i tots els que per esports han passat.
Ho saben. Saben que és congènit i que NO té solució (no pas ara). 
Per mi poden seguir amb la política (amb “p” petita, minúscula) de l’estruç i posant-se les ulleres de veureu tot rosa (o verd en aquest cas). 
Per mi poden negar la major i fer veure que els ha sorprès. 
Per mi poden indignar-se (mira que bé!, ja serem uns quants més). 
La realitat és tossuda com una mula i no caldrà que ningú faci res per a denunciar la situació. Ho veurà tothom quan la gespa marxi a pedaços. 
La gespa ja té les fibres trencades, d’aquí poc serà una moqueta, res més que una moqueta farcida de cautxú negre, però segur que alguns seguiran insistint en la excel•lència del seu estat, intentant fer realitat allò de que una mentida mil vegades repetida esdevé una veritat.
Que la culpa no és pas del missatger.
Salut i veritas veritatis.

COMENTARIS ALS PARTITS AMB PLUS

SÈNIOR: Derrota un tant injusta pel que es va veure al municipal d’Esparreguera i per com es va produir el segon gol del Pallejà. Jugant amb moltes baixes i amb força presència dels joves l’equip es va acomiadar de la lliga amb els mateixos 47 punts que teníem al caseller abans de començar el partit. Setena posició final que deixa el Sènior justament a mitja taula en un grup de 14 equips.
CADET: Empat 2-2 davant del Viladecans UD “B” que ens va visitar diumenge. Bon equip el Viladecans, treballat tàcticament i físicament força potents (encara que, pel meu gust, massa físic, més que agressiu agressor). Aquest empat ens deixa en cinquena posició empatats a punts amb el S. Joan Despí (4rt.) i a tres punts de la tercera posició que ara ocupa el Pallejà CF. “A”. Difícil, res d’impossible ja que el Pallejà ens ha de visitar aquesta jornada vinent.
INFANTIL “A”: Els d’en Salva van fer la feina. Després d’ anar perdent al descans per 2-0 davant La Guardia CD., a domicili, es van imposar per 2-4 en una molt bona segona part. El S. Andreu de la Barca Agrupa també la va fer la seva feina, així que es mantenen les distàncies. Encara res decidit, molt difícil, sí, però cal esperar a veure que farà el S. Andreu Agrupa aquesta propera jornada, que visita el Pallejà CF. “B”, per saber en què condicions afrontarem el darrer partit de lliga a S. Andreu.
BENJAMÍ “C”: Victòria al municipal davant  el Molins de Rei “A” per 3-2 i assegurada matemàticament la 3ª. posició. Molt bona temporada la d’aquest grup al que ara li queden dos partits, el primer a casa del Cornellà per intentar guanyar l’orgull de vèncer a casa seva al qui serà el sots campió de lliga i, el segon, per acomiadar la temporada guanyant el mini derbi davant l' Abrera.
BENJAMÍ “A”: Patirem fins el final. L’ Equip va fer el que devia, guanyar el seu partit davant el Castelldefels UE. “C”, la qual cosa va fer amb escreix per un ampli 8-1 i exhibint molt bon joc d’associació. Però... La PB. Vallirana “A” també defensa les seves opcions i va assolir victòria front el S. Joan Despí. Així que es mantenen els dos punt d’avantatge per a nosaltres mentre que aquesta setmana ens toca viatjar al sempre complicat camp del Corbera CF. al temps que la PB. Vallirana es desplaça a casa del Cornellà UD. “B”. No, no ens oblidem de l’altre implicat en la lluita per la salvació. El Pallejà CF. “B” que va fer els deures davant la EF. Gavà per 6-1 i que la jornada entrant visitarà al S. Just At. FC. De moment el “goal average” particular amb la PB. Vallirana ens és favorable, que ja és quelcom.

divendres, 18 de maig del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

A  mesura que es van aconseguint objectius deixen d’haver  partits amb plus; el mateix passa a mesura que avancen les competicions i cada vegada ens queden menys pel final de temporada. Malgrat tot aquesta setmana, en la que es juga el darrer partit oficial del Sènior (o del primer equip en la nova terminologia) encara ens queden alguns PARTITS AMB PLUS: 
SÈNIOR: Es tracta de veure si finalment quedem 6ens. o 7ens. segons el nostre resultat davant el Pallejà, que ens visita com a tercer classificat a només 1 punts de la PB. Sant Vicenç dels Horts que ocupa la plaça de promoció d’ascens, i el que pugui fer el Casablanca que juga a casa davant de l’Eusebi Güell (penúltim). Així que sembla que tenim més opcions de quedar 7ens. que no pas 6ens., encara que els nostres -estant a totes- haurien de poder treure el partit.
CADET: Partit davant el Viladecans al municipal d’Esparreguera. Aquests 7ens. en la classificació ens poden presentar serioses dificultats però si volem mantenir la il•lusió d’assolir la tercera plaça no queda cap més remei que guanyar. Així que a per feina!
INFANTIL “A”: Uns altres que no tenen cap més opció que guanyar. Per mantenir la esperança de ser campions de grup cal tot això:
Que guanyem aquesta setmana al La Guardia (partit a S. Vicenç dels Horts)
Que el Sant Andreu de la Barca Agrupa es deixi dos punts front l’ Espluguenc (aquesta setmana) o front el Pallejà (la següent).
Que en la darrera jornada els nostres guanyin a domicili al mateix Sant Andreu de la Barca Agrupa.
Tot plegat molt difícil, però com que en això del futbol... Bé, ja coneixeu tots els tòpics. A confiar.
BENJAMÍ “C”: A casa, davant el Molins de Rei (6è.) una victòria ens donaria de manera matemàtica la tercera posició del grup, ja que al nostre perseguidor (Sant Esteve de Sesrovires) li toca descansar i ens separarien 7 punts a manca de dos jornades.
BENJAMÍ “A”: De tots els equips que no tenen cap més opció que guanyar el seu partit aquest és el que ho necessita de manera imprescindible. Es tracta d’ aconseguir la permanència. Aquesta jornada, a casa, contra el Castelldefels UE. “C”, penúltim a la taula de classificació i ja descendit, no ens queda una altra que obtenir els tres punts i esperar que la PB. Vallirana perdi el seu partit davant el S. Joan Despí, encara que, així i tot, ens mancaria obtenir un punt més en les dues darreres jornades per a obtenir la salvació matemàtica. Si, és clar, els hi portem dos punt a la PB. Vallirana i, evidentment, si aquests no sumen no ens caldria a nosaltres obtenir-ne més tampoc, però manquen nou punt per disputar i com abans millor (que el darrer partit per nosaltres és força inassequible).
Salut i punts

dijous, 17 de maig del 2012

CANVI D’ENTRENADOR A L’INFANTIL “A”

Salvador Fernández, en “Salva”, s’ha fet càrrec de l’Infantil “A” després que, a principi de setmana, l’antic entrenador, en “Capi”, deixés l’equip palplantat sense explicació; simplement ha desaparegut (del camp de futbol, que pel poble se’l veu, no penséssiu que es tractés d’un fenomen d’abducció). 
No direm que no va avisar perquè s’ha passat mitja temporada dient que ho deixava, especialment cada vegada que ha tingut una dificultat. 
En definitiva, que a manca de tres jornades, amb l’equip situat en la segona posició a dos punts del líder, en “Capi” ha desaparegut, ha abandonat el nois en el moment més transcendental de la temporada i li retorna al club tot l’esforç que es va fer a començament de temporada, per donar-li tots els recursos que reclamava, amb una bufetada. Enorme (en la meva opinió).
Però no cal patir. En Salva té capacitat, experiència en les banquetes i està sobradament preparat per dirigir l’equip en els dos partits que li queden i per lluitar pel campionat aprofitant l’ única oportunitat que se’ns pot presentar (ho explicarem al proper “Partits amb Plus” que penjarem demà divendres). 
Així que a per feina, el partit contra el La Guardia ens espera.
Salut i a la francesa.

dimarts, 15 de maig del 2012

BONES NOTICIES AL CENTRE D'ESPORTS

Ahir al vespre ho van informar a Ràdio Esparreguera.
Des del programa “El Ventall Esportiu” explicaven que en una reunió mantinguda ahir mateix a la tarda entre membres de la Junta Directiva i en Manuel Herrero s'havia arribat a l'acord de la continuïtat de Manuel.
Molt bona notícia pel club i en especial pel futbol femení a Esparreguera, que no hagués sobreviscut a una bipartició.
Quan l’ interès és comú i les parts posen per damunt de qüestions particulars el bé general, s’arriba a acords. I això és el que ha passat, un acord treballat per ambdues parts, amb alguna empenteta per accelerar-ho, en el que el president Román Coll i Manuel Herrero han actuat amb rapidesa i generositat en benefici del club i del futbol femení.
Us deixem un enllaç amb la nota oficial del club.
Salut i normalitat.
http://ceesparreguera.es/index.php?option=com_content&view=article&id=45:manolo-herrero-continua-al-club&catid=1:noticias&Itemid=2

dilluns, 14 de maig del 2012

COMENTARIS A LA RESTA DE PARTITS AMB PLUS.

El comentari sobre el partit/s de l’ Aleví “B” ja es van fer ahir, així que anirem per alguns dels altres partits amb plus d’aquesta setmana passada.
CADET: La tercera plaça a un punt. La victòria obtinguda a camp de la PB. S. Vicenç del Horts (2-3 // 1-1 Radu, 2-2 Aitor i 2-3 Miguel Ángel min. 65) i l’empat cedit pel Pallejà, deixa els nostre Cadet a un punt del mateix Pallejà i del Sant Joan Despí. Serà dur el que queda, petit avantatge serà jugar dos dels tres partits a casa, però seran tres equips per a la tercera plaça fins al mateix final del darrer partit. Emocionant i merescut.
BENJAMÍ “C”: Un altre que fa mèrits per aconseguir la tercera plaça ja que l’empat assolit a casa del S. Esteve de Sesrovires (2-2, gols de Pau Urgeles i Jordi Ceballos) fa que es mantinguin inalterats els 4 punts d’avantatge que els hi portàvem, així que, de manera virtual, acaronen la tercera plaça, però no val badar que encara queda lliga.
BENJAMÍ “A”: Aquest no estava en la llista de “Partits amb Plus” però la seva marxa (si més no els resultats) fa moltes jornades que és fluixa i ens han posat en seriós risc de descens. Concretament la darrera vegada que es va guanyar un partit va ser el passat 10/03/2012 davant el Cornella UE. “B” (8-1) i des de llavors hem acumulat 8 jornades seguides amb derrotes. Aquesta setmana 5-3 a casa del Prat AE. “A” (rival potent).
Així les coses l’equip, que fa setmanes semblava que no hauria de tenir problemes per sumar els punts necessaris, es veu destinat a lluitar la seva sort en les darreres tres jornades.
PB. Vallirana “A” amb 23 punts, Pallejà CF. “B”amb 24 punts i nosaltres amb 25 ens jugarem una de les places de descens. Vist el calendari em surt que ens la jugarem amb la PB. Vallirana “A” per dues coses:
1- El Pallejà és un “B” i degudament “reforçat” amb jugadors del seu “A” (salvat i confortablement instal•lat en la 9ª. plaça de la 1ª divisió) podria guanyar els 9 punts que queden en disputa.
2- Sembla que qui pitjor calendari té és la PB. Vallirana “A” i en ser un “A” (com nosaltres) difícilment podrà cercar reforç per a aquests partits.
Al nostre calendari hi ha... de tot, Castelldefels (15è.), Corbera (11è.) i Martorell (2n.).
La propera jornada a casa contra el Castelldefels UE. “C”, penúltim a la taula de classificació i ja descendit. Serà en aquest partit on haurem de forjar la permanència. Que ho treballin durant la setmana, hem d’arribar amb tensió però amb confiança i anar pel partit des del principi i si se’ns torça... paciència i perseverança. Després a Corbera i finalment a casa contra el Martorell AE. “A” (i no vull ni pensar en que ens fessin falta aquests punts davant un rival que pot venir la darrera jornada jugant-se la segona posició). Tot dit. No hi ha una altra opció, cal guanyar aquesta setmana i esperar combinacions de resultats; segons vagin els resultats veurem què passa.
Salut i caràcter guanyador.

diumenge, 13 de maig del 2012

L’ALEVÍ “B” SALVA LA CATEGORIA

El treballat empat obtingut ahir dissabte front la UE. Cornellà (3-3), juntament amb la derrota de la PB. Iniesta 24 davant el Corbera CF. ha sentenciat els llocs de descens, de forma matemàtica, a manca de tres jornades.
Val dir que aquest grup mereix haver assolit l’objectiu, en un any en que havien de viure a l’ombra de l’ Aleví “A”, perquè ho han fet perseverant, com un grup unit, superant llargues jornades sense conèixer la victòria i esperant l' oportunitat de sumar punts importants quan tocava.
No resulta aliè a tot això l’ entrenador Rubén Domene, que una vegada més ha aconseguit fer els deures.
Rubén ha anat treballant el seu grup amb paciència, millorant el nivell mig de la plantilla de forma que, quan han pogut comptar amb l’ajut de jugadors del “A”, han aprofitat l’empenta. Més a més Rubén ha sabut deixar-los viure sense tensió en les jornades que ens havien de resultar intranscendents i aprofitar-les per posar a punt l’equip pels partits de la nostra lliga, en els que tots han donat el màxim.
Dit, meritori.
Salut i felicitats

divendres, 11 de maig del 2012

EL FUTBOL FEMENÍ EN RISC

Ja es va qualificar com a molt dolenta pel futbol femení a Esparreguera la notícia de la marxa d’en Manuel Herrero.
Ara vull insistir-hi i argumentar-ho.
La sortida d’en Manuel provoca l’intent de creació d’un nou projecte de futbol femení fora del Centre, bé sigui formant un club nou, bé sigui incorporant-se a l’altre club de la Vila, l’ Athletic Club, com sembla que s’està intentant.
Això provocarà diverses situacions:
Que unes jugadores marxin i unes altres quedin
Que unes jugadores puguin marxar lliures de fitxa
Que altres tinguin fitxa en vigor i no puguin marxar
I altres diverses més que tindran com a resultat el mateix problema: DIVISIÓ DEL GRUP.
Sempre he cregut (i ho he demostrat) que s’ha d’intentar sumar (encara que sigui poquet) i en el pitjor dels casos no restar, però del que parlem ja no és de restar, és de dividir.
I aquí és on ve el pitjor, en síntesi: Esparreguera NO TÉ el capital humà femení practicant de futbol suficient com per tenir dos equips simultàniament.
Dubtosament la nostra Vila té el potencial suficient per mantenir dos equips masculins (ambdós sèniors de futbol 11 de la Vila estan en la darrera divisió possible i, si voleu,  mireu la classificació dels respectius juvenils per veure a què s’està referint aquesta reflexió), però en referència al futbol femení de ben segur que no hi ha per mantenir dos equips.
Resultat final? com allò dels judicis de Salomó, la meitat de la criatura per cada banda, o sigui, criatura morta.
Crec que el club i Manuel haurien de vetllar per a què això no succeeixi i cercar una solució de compromís que no aboqui a posar en risc de desaparició imminent el futbol femení pur. Estic segur que en Manuel Herrero és el darrer que voldria. Estic segur que el club tampoc no ho vol. Trobem una fórmula, encara que només sigui per a evitar conflictes a les noies.
Salut i rapidesa, que això s’acaba.

dijous, 10 de maig del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

CADET: Desplaçament a casa de la PB. S. Vicenç dels Horts amb l’objectiu d’obtenir els tres punts a la espera de que Viladecans i EFO li facin “una gràcia” a Pallejà i S. Joan Despí, per poder assaltar la tercera posició.
INFANTIL “B”: Visitem el camp de l’ Abrera AE. “A” que ens treu un munt de punts en la classificació, ells 4rts. i nosaltres 11ens. però ja sabeu que és el que es diu... Un derbi sempre és un derbi. En aquest cas no és la EFO, però el de Abrera també té quelcom...
ALEVÍ “B”: Juguem en dos camps. A casa contra  l’ UE. Cornellà “H” i l’altre és el partit  PB. Iniesta 24 - Corbera. Primer  “mach balle “ per a la permanència. 9 punts ens separen en la classificació de manera que:
Una victòria nostra davant el Cornellà ens dona la permanència a manca de tres jornades, faci el que faci la PB. Iniesta-24.
Una derrota de la PB. Iniesta-24, sigui quin sigui el nostra resultat, també ens dóna la permanència matemàtica.
En definitiva, qualsevol combinació de resultats entre nosaltres i la PB. Iniesta-24 que mantingui els 9 punts d’avantatge que ara els hi portem ens donaria la salvació matemàtica de la categoria, ja que només quedarien 9 punts per disputar i, en l’hipotètic cas de que al final de lliga ens empatessin a punts, l’avantatja del “goal-average” és nostra.
BENJAMÍ “C”: Visitem el camp del S. Esteve de Sesrovires “A”. nosaltres 3rs. i S. Esteve 4arts. separats de 4 punts. Una victòria dels nostres ens donaria, virtualment, la 3ª. posició definitiva. En cas de derrota caldrà continuar lluitant.
Salut i tancant objectius

dimarts, 8 de maig del 2012

MÉS PROVES AMB EL CALENDARI

Amb la finalitat de poder incorporar el calendari que publica el club (en especial ara que començaran els partits i torneigs amistosos a mesura que els equips vagin finalitzant la competició) i generar un únic document per a poder incorporar després els resultats, continuen les proves al bloc. Aquesta setmana un nou assaig. Com veureu ara només hi ha un apartat “Calendari i Resultats”, a veure si resulta funcional.
Salut i adequació

MANUEL HERRERO DEIXA EL CLUB

Ahir ho va fer públic el club penjant una sintètica nota al web.
Manuel Herrero deixa el club (atenció a l’abast de la expressió “club” que no equip o coordinació).
Després d’haver col•laborat durant una desena d’ anys, sis d’ells com a directiu, i havent estat “alma mater” del futbol femení a Esparreguera, l’actual entrenador del Femení Sènior i Coordinador de Futbol Femení (segons consta a la pàgina web oficial del club), deixa el Centre d’Esports a final de temporada (atenció al termini).
Segons la nota oficial la decisió la va comunicar en Manuel Herrero el passat dia 4 de maig (divendres) i ahir dia 7 de maig (dilluns) ja es feia pública l’acceptació de la finalització de la col•laboració.
Ràpid, tot ha anat molt ràpid. Sembla que la junta directiva va esgotar durant el cap de setmana totes les possibilitats de convèncer a Manuel. Fa la sensació (i de vegades les coses són com semblen i no com són) que li van prendre la paraula a la primera, mentre que altres entrenadors han amenaçat amb dimitir més de tres vegades durant aquesta mateixa temporada, havent arribat a comunicar-ho a la plantilla i encara continuen al seu lloc. Aquesta vegada no s’ha re conduït.
Ahir mateix el president del club s’adreçava a la plantilla del Femení Cadet-Infantil i notificava que Manuel Herrero no continuarà la propera temporada; pressumiblement avui s'informarà al Femení Sènior.
Mala notícia pel futbol femení a Esparreguera. Molt mala notícia pel Centre d’Esports que perd una de les persones que més ha treballat en benefici del club i, més concretament, del futbol femení. Ell si.
Encara continuarà fins a final de temporada (si no plega o el fan plegar abans) i podré xerrar abastament amb ell de les circumstàncies que han provocat la situació, però passi el que passi i encara que el seu camí s’allunyi del Centre d’Esports seguirem sent amics i estant en contacte. Amb ell val la pena.
En Manuel Herrero (Manolo) marxa del club amb l’agraïment que li manifesta la Junta Directiva en mitja línia del comunicat (en l’altra mitja línia li accepten la decisió). Encara bo, a d’altres ni això.
Manolo, un abrazo!
Salut i Dolenta, molt dolenta notícia.

dilluns, 7 de maig del 2012

COMENTARIS AL PARTITS AMB PLUS

CADET: Va fer els deures davant el cuer del grup. De tota manera la PBB Sant Feliu de Llobregat va treballar i es va esforçar més del que diu la classificació. Sense haver sumat ni un punt en tota la lliga i amb 9 jugadors des del començament, ens van fer encaixar tres gols. Tot un mèrit.
INFANTIL “A”: També van fer la feina. Victòria de tràmit a casa del Molins de Rei per posar-nos líders, això si, amb 2 partits jugats més. Tant és. El que és veritablement important es fer la nostra feina i esperar... No depenem pas de nosaltres (pel moment) però si el S. Andreu Agrupa torna a entrebancar-se mirarem d’estar preparats per aprofitar la ocasió.
ALEVÍ “B”: Uns altres que estan disposats a demostrar que saben fer la feina. Davant d’un dels equips de la nostra lliga no van deixar la oportunitat d’imposar-se amb contundència per 0-7 a casa del S, Just Desvern cosa que ens deixa justament per damunt del Sant Just Desvern amb 7 punt d’avantatge i amb 9 per damunt del descens. Es van confirmant les prediccions.
BENJAMÍ“C”: En la mateixa tònica. Victòria 3-1 al municipal davant la PB. Iniesta 24 per aferrar-nos a la tercera posició.
FEMENÍ CADET-INFANTIL: Les noies no. La EF. Bonaire ens va passar pel damunt jugant molt millor a futbol de conjunt. Més equip, més treballades i, potser el més important, amb ganes de competir. Sembla com si les nostres en quedar a mitja taula sense objectius concrets haguessin marxat de vacances ja fa setmanes. Això per si sol ja explica l' 1-5 encaixat i que en la classificació s’hagi caigut fins a la 7ª. posició. La EF. Viladecavalls i la UE. Sant Andreu en segueixen a dos punts. A veure si serem capaços de frenar la caiguda.
ALEVÍ “A”: No estava a la llista de Partits amb Plus. Ens visitava un Igualada líder i molt llançat, cosa que feia pensar en la derrota encara que els nostres ho posessin tot. I mare de Déu quin partit! 1-1 i per què el Sr. col•legiat (d’Igualada com no!!! A veure quan seran capaços de dissimular els de la Delegació d’Àrbitres) va actuar en tot el partit com un jugador de refresc de l’ Igualada. Els nostres suplint la diferència tècnica amb sacrifici i millor tàctica, en un partit que el míster Esteban Vizcaíno va llegir a la perfecció, van ser capaços de neutralitzar, primer, un gol de l’ Igualada que només l’àrbitre va veure i , després, el joc de tot l’equip de l’Anoia per acabar fent-nos amb un empat que no ens molesta a nosaltres però que, pot ser, afecti al FC. Barcelona que no podrà atrapar l’ Igualada malgrat haver vençut a la Coope.
Salut i afinant.

divendres, 4 de maig del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

CADET : Ens visita a casa la PBB de Sant Feliu de Llobregat, darrer classificat que encara no ha puntuat en tot el campionat. Intentar assolir la tercera posició ens obliga a guanyar-ho tot (o qüasi), així que ànims nois a pels tres punts i no valen confiances.
INFANTIL “A”: També de visita, aquests a camp del Molins de Rei “B”, avant penúltim del grup davant del que només podem anar a cercar la victòria per mantenir-nos en el pols pel títol o per l’ascens. Com que el S. Andreu de la Barca Agrupa no juga la victòria ens tornaria a posar líders de grup, això si, amb dos partits més que ells.
ALEVÍ “B”: Aquest si. Aquest és un dels partits de la nostra lliga, ens espera el Sant Just Desvern CF “A” a casa seva. Una victòria en deixaria a pam i mig de la salvació. Una derrota combinada amb altres resultats ens podria tornar a ficar dins del pou. Fins i tot l’empat podria ser bo, i també dolent. Cal anar per la victòria.
BENJAMÍ “C”: Per consolidar la 3ª plaça cal guanyar la PB. Iniesta 24 que ens visita dissabte al matí.
FEMENÍ CADET-INFANTIL: A casa davant la EF. Bonaire. Els partits dels femenins amb el Bonaire sempre tenen intensitat i resultats ajustats. Bonaire 6è. i nosaltres 7è. En joc allò que diuen de l’honor, que no es poc. Per anar a veure’l.

dijous, 3 de maig del 2012

PRE SELECCIONADA PEL BAIX

Segons s’informa des del Centre, la Jugadora Júlia Jaime ha estat pre seleccionada per  a la selecció del Baix Llobregat Cadet (F-11).
Sempre es una bona notícia. encara que la opinió sobre aquestes pseudo seleccions és la que és: Un mercadeig, una mena d’aparador,  per a que els clubs més potents puguin tirar la canya als jugadors o jugadores que destaquen en els clubs més modestos, ja que després, a la selecció catalana, arriben (directament o quasi, sense passar per aquestes pre seleccions) els jugadors / jugadores dels Barça, Espanyol, San Gabriel i poc més (en femení es cola alguna de la província de Girona i Tarragona, quasi bé per quota).
Dit tot això, que els arbres no impedeixin de veure el bosc.
Moltes Felicitats Júlia!!!  i, per extensió al futbol femení i a Manuel Herrero.
Salut i Femení

dimecres, 2 de maig del 2012

INFORMACIÓ DEL CENTRE

Des del club han començat a informar del Campus d'Estiu.
Per a aquest motiu han penjat la informació tant a la pàgina web com al facebook.
Igualment està penjada la informació per matriculació i reserva de plaça per a la temporada 2012-2013.
Salut i tràmits








PREVISIÓ METEO CAP DE SETMANA

Per a que pugueu fer els vostres preparatius i anar als camps amb crema bronzejadora o amb capelina i paraigües, segons el cas i la prevenció de cadascú.
Salutacions i primavera

dimarts, 1 de maig del 2012

OBERT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ I RESERVA DE PLAÇA

El CE. Esparreguera ha obert el període d’inscripció i reserva de plaça per a la temporada 2012-2013.
Al bar del camp de futbol trobareu penjada la informació per categories, amb preus per a socis i no socis i condicions de pagament.
De moment no he trobat la informació a la web o al Fecebook del club, per posar-hi un enllaç, però com que el termini comença avui i arriba fins al 3 de juny he cregut oportú donar-hi una mica de publicitat.
Salut i informació.