Translate

dimarts, 30 d’abril del 2013

EM RE INCORPORO AL CENTRE

Va ser cosa d’un parell de setmanes enrere quan el directiu responsable de l’àrea d’esports em va proposar, en nom del president del club, que em fes càrrec del futbol femení del Centre.
El moment no és bo, en quant a la situació de l’equip femení, i suposarà tot un repte.
Sabut és que mantinc serioses diferències de filosofia esportiva i que, fins i tot, la meva relació personal amb algun component de la junta directiva no és la millor.
Però, com m’haureu llegit moltes vegades, considero que el bé superior del Centre ha d’estar per damunt de qualsevol circumstància particular i per això, per fer club, perquè soc un pioner convençut del futbol femení i perquè no em quedaria tranquil sense intentar ajudar a aquest grup de noies que formen l’equip, entomo el repte d’intentar, primer, aconseguir mantenir-ho i, més endavant, fer crèixer una estructura de futbol femení en el si del Centre.
Podria haver-me quedat a la grada veient el que estava per venir, però allò que molta gent no entén i que s’anomena sentiment de pertinença, juntament amb el compromís amb el projecte des de la directiva, m’obliguen a posar-me, de nou, en primera línia d’esforç. Encara que sigui a risc de fracassar, però sense haver abandonat.
Des d’ahir és oficial. Des d’ahir que hi treballo en dissenyar la estratègia a implementar.
Ho haurem de fer entre tots i totes, directius, jugadores, pares, mares i jo mateix com a responsable.
Toca unir esforços.
El meu període sabàtic ha durat 14 mesos, ara a fer feina. Ens en sortirem!
Salut i Femení.
 

dilluns, 29 d’abril del 2013

EL JUVENIL “A” GUANYA A CORNELLA PER JUGAR-SE LA LLIGA


La victòria davant el Cornellà UD. per 2-5 deixa el juvenil “A” davant del seu “ser o no ser”. La propera (i darrera jornada d’aquesta lliga) el Juvenil rep al municipal d’Esparreguera al Pallejà CF.
El Pallejà, actual líder del grup amb 3 d’avantatge respecte de nosaltres, vindrà al municipal cercant el títol de campió i l’ascens de categoria.
Els nostres saben que les seves opcions passen, exclusivament, per obtenir la victòria ja que en el partit de la primera volta els vam guanyar i això ens dóna l’avantatge de la diferència de gols particulars en cas d’empatar a punts.
Només ens val la victòria, qualsevol altre resultat fa campió al Pallejà CF. És a dir, no podem especular i això m’agrada, tenir l’objectiu clar ens ajudarà a visualitzar la victòria. Després... ja es veurà!
Salut i emoció!

diumenge, 28 d’abril del 2013

EL SÈNIOR GUANYA (I PERD) A SANT ESTEVE SESROVIRES.


Victòria (2-3) en la tarda del dissabte a Sant Esteve de Sesrovires front el Sant Esteve Ath.
Resultat que ens deixa de la mateixa manera que abans de començar la jornada ja que la victòria de la PB. Sant Vicenç dels Horts a casa de la Palma de Cervelló UE. els permet continuar comandant la classificació, un punt per damunt nostre, a manca de la propera i última jornada.
Més a més, el partit a Sant Esteve ens fa pagar un peatge dur.
L’Àrbitre, ATMANI, HICHAM, ens va mostrar 9 targetes grogues i una vermella directa (6 grogues per a S. Esteve Ath.). Aquestes targetes provocaran que tres jugadors del Centre hagin de veure el determinant partit de la propera setmana des de la grada, en Jaime (vermella), en Abraham i en Dani (doble groga cadascun) no podran participar.
Salut i il·lusió amb dificultats.
 

CONDOLENCES


Avui he tingut coneixement, mitjançant la pàgina de la FCF., de la sobtada mort del jove capelladí en Pol Gabarró Lozano, jugador cadet del  CF. Capellades.
Els que hem hagut de patir una situació similar en el si del nostre club sabem l’estupor i el dolor, la incomprensibilitat del fet, que genera una pèrdua contra natura com aquesta.
Només testimoniar la condolença i sumar-nos al dolor de la família, del club i de la vila.
Sense paraules.
 

dimarts, 23 d’abril del 2013

DIADA DE SANT JORDI



Avui diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, vull felicitar a tots els Jordi i a totes les Jordina, en representació de tots els catalans i catalanes que no es deixen esclavitzar pel drac i es refermen en la seva condició.
Si en la Diada Nacional de Catalunya de l’Onze de Setembre l’himne per excel·lència és “Els segadors”, en la diada de Sant Jordi crec que hauria de ser “El Cant de la Senyera”.
“Al damunt dels nostres cants
aixequem una Senyera
que els farà més triomfants”

dilluns, 22 d’abril del 2013

EL JUVENIL "A" AMB TOTES LES OPCIONS



Dijous passat deia que, avui dilluns, faria una mena de pronòstic per veure que em sortia sobre les possibilitats del Juvenil “A” per a ser campió.
Doncs no caldrà. Certament eren quatre els equips implicats a manca de 3 jornades, però després de l’empat entre Vallirana i Corbera (2-2) la cosa queda de la següent manera:
Al Pallejà CF. només li queden 3 punts per sumar (aquesta setmana descansa i la següent -darrera del campionat- ens visita a nosaltres), com que ara té 54 punts es presentarà en la última jornada amb els mateixos 54 punts.
Nosaltres visitem, aquesta setmana, el camp del Cornellà UD. i la darrera jornada, a casa, rebem el Pallejà CF. (com ja s’ha dit). Ara tenim 48 punts, de manera que toca guanyar a Cornellà UD. per sumar fins als 51 punts. Llavors encararem el darrer partit, a casa contra Pallejà CF. amb la possibilitat de, guanyant el partit, empatar amb Pallejà a 54 punts i ser campions per diferència de gols (a casa d’ells vam guanyar 3-4). Especulacions encara se’n poden fer (variables n’hi ha moltes), però el que està clar és que guanyant el dos partits que ens queden serem campions.
Salut i a per tot!

divendres, 19 d’abril del 2013

SÈNIOR. POSSANT PRESSIÓ A LA LLIGA


Ahir a la nit, a Viladecans a les 21:30 hores, el nostre Sènior es va enfrontar amb la UD. Sector Montserratina per recuperar el partit de la jornada 17, suspesa per neu. I vam guanyar (0-4). Aquest resultat serveix per posar la olla a pressió al seu límit. Els nostres han fet la feina, no hi ha res guanyat però, ara, tota la pressió és per la PB. Sant Vicenç del Horts. És cert que a la Penya de Sant Vicenç els queden un quants minuts per recuperar (també front la UD. Sector Montserratina) d'un partit que està empatat i que es reprèn el proper dijous a Viladecans), però des d'ahir la PB. Sant Vicenç va a remolc dels nostres resultats, depenen d'ells mateixos, però obligats a guanyar tants partits com guanyen nosaltres. Les espases estan ben aixecades. Serà un final de temporada extraordinàriament competit. Demà dissabte a les 16.30 hores juguem al municipal front el Masquefa FC. amb una única fita per assolir: la victòria. No els deixeu sols, veniu al municipal!
Salut i grada.

PROMOCIONEM EL FUTBOL FEMENÍ


Mantenir en competició equips de futbol femení costa, i molt, alguns ho sabem molt bé. La captació de noies que vulguin practicar aquest  esport captivador és un art difícil, de resultats insegurs i, de vegades efímers. Per això necessita de molta atenció i dedicació continuada.
Per això m'alegra comprovar que la junta directiva del CE. Esparreguera ha llançat una campanya de promoció del futbol femení, intentant posar-ho a l'abast de totes i facilitar l'accés.
En síntesi la promoció consisteix en portes obertes fins a final de temporada i un preu reduït de 65 € per temporada a partir del setembre.
Amb això sols no hi haurà prou per aconseguir un bon nombre, però ajuda.
Us deixo l'enllaç amb la pàgina oficial on està penjada la promoció.
Es tracta d'una bona iniciativa que intentarem ajudar a que fructifiqui.
Salut i futbol femení!

dijous, 18 d’abril del 2013

JUGANT EN MÉS D’UN CAMP



La competició ens està deparant unes jornades estressants degut a les caramboles que es poden produir entre tots els equips implicats. Per exemple, en la propera jornada:
Martorell AE. (3r.) - Aleví “B” (14è.): Pendents de Palleja CF. (15è.). i Corbera CF.(13è.), que juguen contra Cornellà (10è.) i PB. S. Vicenç dels Horts (11è.)
Blanca Subur CF.(15è.) - Aleví “A” (14è.): Hauran d’estar vius. Em preocupa més el peculiar estil arbitral dels col·legiats de la delegació Penedès-Garraf, quan xiulen a Sitges, que la pròpia capacitat de guanyar. Com que vull ser positiu, un 2 a la travessa.
Infantil “A” (1r) - Sant Just At.C. FC (8è.): Treballant per guanyar mentre esperem que l’ EF. Prat Blaugrana (4rt.) guanyi a la PR. S. Feliu de Llobregat (2n.) per posar 4 punts de distància amb un partit menys.
Cadet (14è.) - S. Joan Despí UE. (1r.): Esperant dos miracles, el primer que guanyem al líder, el segon que el Pallejà CF. (13è.) no guanyi a camp de la PB. Sant Vicenç dels Horts (15è.)
Juvenil “A” (3r.) - Cervelló CD. (12è.): S’ha de guanyar al cuer mentre que, de cua d’ull, veiem què fan Pallejà CF. Vallirana CF. i Corbera CF. Tingueu en compte que el dissabte es juga el Vallirana CF. (2n.) - Corbera CF. (4rt.) amb només 1 punts entre ambdós, amb nosaltres al mig. Dilluns faré un “Pitoniso” a l’estil Ricardo Pastor, com el vaig fer amb el sènior, però aquest pel Juvenil “A”, a veure què em surt.
Sènior (2n.) - Masquefa FC. (12è.): Com el Juvenil “A”, a guanyar al penúltim classificat a la espera d’una ensopegada del líder, PB. Sant Vicenç dels Horts, que rep l’Eusebi Güelli mentre que mirem l’ Esparreguera Ath. C. ,que visita el camp dels Sant Vicenç -At. Vicentí, amb intenció de mantenir-se a 1 punt de la plaça de promoció (que ara ocupen nosaltres), abans del seu enfrontament definitiu de la propera setmana contra el Piera AE.

dimecres, 17 d’abril del 2013

CANVI D’ENTRENADOR EN EL JUVENIL “B”



Fa dos caps de setmana que va començar a córrer el rumor de que en José Luis Manzaneque deixava el Juvenil “B”. No m’ho esperava, però tampoc em va sorprendre coneixent els actors. Així estaven les coses fins que aquesta setmana, dilluns passat, el club feia públic (via pàgina oficial replicada a Facebook) el relleu d’en José Luis Manzaneque per Pedro Lora.
No queda més remei que acomiadar-nos d’en José Luis i donar la benvinguda a Pedro Lora, jove entrenador però sobradament capacitat, que ja coneix el grup doncs els va entrenar quan eren Cadets durant la meva presidència, fins que problemes amb els horaris laborals (crec recordar) el van obligar a deixar-ho.
En fi, el de sempre “el club agraeix a en José Luis...” i “Tota la sort del món per a en Pedro...”
No sé que ha passat aquest exercici, però han caigut uns quants d’entrenadors...
De veres que desitjo una etapa llarga (la nota no explica si el relleu és fins a final de temporada o per iniciar el cicle de la propera) i plena d’èxits a en Pedro Lora i al grup del Juvenil “B”.
Salut i Salutacions

dimarts, 16 d’abril del 2013

A VOLTES AMB ELS ASCENSOS DEL BENJAMÍ "A"


M’insisteixen, en un nou comentari enviat a la nota publicada i novament “anònim”, en que enguany, de la segona divisió Benjamí, ascendeixen els 6 primers classificats i el 8 millors 7ns. Per a mi millor. Quans més pugin més clares les nostres opcions de col·locar un Benjamí en la primera divisió. Malgrat tot, insisteixo en el que consta en el Pla de Competició que està penjat en la pàgina de la FCF. (pestanya Federació -desplegable- Normativa - Pla de Competició). Potser estem consultant documents diferents però, insisteixo, sostinc que pugen 5 més els millors 6ès. en funció del que es llegeix en el document consultat i que us annexo (http://ves.cat/eXH2).
Amb aquesta nota dono per tancat el debat amb “anònim” per dos motius, perquè em costa parlar/debatre amb qui no s’identifica i perquè el debat no era si pugen 5,  6 o 7. El debat era i és que, com vinc dient de fa mesos, aquest equip involuciona; en el trànsit a un altre model/sistema de joc han perdut la seva essència i no han arribat a dominar la nova. Aquest és el debat principal. Altres grups potser han aconseguir fer un trànsit més ràpid, el cas és que aquest benjamí no ho ha aconseguit, res més.
Salut i final

dilluns, 15 d’abril del 2013

RESPOSTA AL COMENTARI D'UNA NOTA



En el comentari previ als partits de l’Aleví “A” i Aleví “B” deia que no entenia perquè jugaven en la mateixa hora i data, quan es podria haver desplaçat un de data per poder reforçar l’ Aleví “B”. El mateix va dir en la nota que he penjat avui sobre els partits del cap de setmana. Posteriorment he trobat un comentari que “anònim” ha enviat a la nota d’avui. Normalment no re comento, però com que és molt graciós us penjo la conversa en la que em volen convèncer de que sóc “justet” de ment, tonto, ruc vaja!
Com que és anònim no puc saber qui ha estat que cerca excuses emparant-se en la falsedat. Molt graciós tot plegat. Ara us poso la conversa transcrita, que podeu veure també fent clic a “comentaris” al peu de la nota.
AnònimAnònim ha dit...
Sr. Alfons Puche, no venien reforçats per cap jugador del A, perque jugaven al mateix dia,es per aixo que no es va canviar, perque canviar qualsevol dels dos equips a diumenge, significaba que tant Gava com Sant Joan Despi es podien reforçar amb jugadors del A, ja que el Gava tambe es jugava la lliga.
15 d’abril de 2013 12.08
Elimina
Veig que no m'he explicat bé. El tema NO és el que poguessin fer, o deixar de fer, els de Sant Joan Despí sinó el que hauríem hagut d’haver fet nosaltres, que era: Posar l’Aleví “A” el diumenge i reforçar l’Aleví “B” el dissabte. I no, l’ EF. Gavà C. “B” NO es jugava la lliga, entre d’altres coses perquè entre la seva posició i el líder (Barcelona FC. “C”) “només” hi han 23 punts de diferència, sì, 23 punts. Per cert, el Sant Joan Despí va alinear dos jugadors que no eren del “B”, en Gorka Chaparro (Aleví D) i en Carlos David Martínez (Aleví C), certament no eren del “A”. Salut i cap excusa
 
15 d’abril de 2013 18.21
1 BARCELONA, F.C. "C" 69 23 23 0 0 154 20 G G G G G 0
2 CORNELLA U.D "C" 52 22 17 1 4 125 32 E G G G G 0
3 CUBELLES, C.F. "A" 51 23 16 3 4 104 38 G E P G G 0
4 ESCOLA F. GAVA, C. "B" 46 22 13 7 2 62 36 G G G P E 0