Translate

dilluns, 17 de febrer del 2014

L’INFANTIL “A” SURT DEL DESCENS


Han sumat 4 punts en quatre dies. Un empat a casa el dijous, contra l’ EF. Olesa-87 en partit ajornat, i tres súper punts davant el Piera AE., 2n. classificat, també a casa ahir diumenge, que ens treuen de la zona de descens en perjudici de l’Almeda CD. Que pren el relleu.
No hi ha res fet, queda molt per jugar, però l’equip té elements per guanyar en joc i competitivitat. Encara hem d’ajustar la defensa (massa espai a l’esquena dels defensors i per davant del porter) així com automatitzar el tancament d’espais en defensa (en especial la basculació a bandes) però qualitat individual hi ha suficient. Amb un mig camp que sap fer bones transicions en atac (en defensa ens desajustem, insisteixo) i amb un parell de jugadors que tenen gol i que normalment defineixen bé, poden començar a creure en ells mateixos, en confiar que se’n sortiran. Toca serrar les dents i jugar tots els minuts que queden com si fossin el darrer de competició... però comença a entrar aire als pulmons, comencem a respirar... s’acosten dies millors!
Salut i ... ara més!

dijous, 13 de febrer del 2014

EL PROPER CAP DE SETMANA



El Sènior “A”, altrament dit primer equip, disputa partit diumenge al municipal Torrent de Llops (12:00 hores) front el titular del camp el Martorell CF. Aparentment es tractarà d’un bon partit i transcendent -com tots els que ens queden fins a final de lliga- per no perdre opcions de lluitar per l’ascens, ja que el líder Vallirana CF. rep a casa seva un assequible Olesa de Montserrat CF. mentre que el tercer classificat i perseguidor nostre -PR. Sant Feliu de Llobregat- es desplaça a casa del Torrelles UE. que transita per la part baixa de la taula.
Salut i sort.

AVUI DERBI!

Serà al municipal d’Esparreguera on el nostre Infantil de primera divisió s’enfronta a l’ EF. Olesa-87 en un partit ajornat en el ambdós equips es juguen mitja permanència. El nostre 13è. per la cua amb 14 punts, ells 14ens. per la cua amb 13 punts. Els llocs de la salvació (12è.) ara a 3 punts i el proper cap de setmana tots dos s’enfronten a líder i sots líder. No serà definitiu, però ja dic, la salvació es pot jugar en 4 dies.
Salut i empenta!

FEMENÍ, NOU INTENT.


El 23 de gener comunicàvem la retirada de l’equip Femení Juvenil-Cadet, únic femení actualment al Centre. Doncs bé, des de fa dues setmanes que hem començat un nou intent. Amb unes quantes de les noies supervivents hem començat a entrenar els divendres. Objectiu: millorar individualment, crear cohesió de grup amb la idea de muntar un equip femení per al torneig de F-7 d’estiu. Després... Ja veurem! allà cap a finals de juliol ens comptarem i veurem quin grau de compromís i formalitat ha assolit el grup; si hem crescut o no. Pel moment poc a poc i bona lletra.
Així que ja sabeu: Les noies amb edats compreses entre els 12 i 18 anys que n'estiguin interessades, poden passar pel camp a informar-se els divendres de 18:30 a 20:00 hores.
Salut i tornem-hi!