Translate

dilluns, 24 de novembre del 2014

COMENTARI DE LA SUSPENSIÓ DEL PARTIT DEL JUVENIL


Us reprodueixo un comentari que ha entrat a la nota FINAL DEL SILENCI. UN DESASTRE CONTINUAT.
 
"Este pasado domingo, el Juvenil A no se presento a su tercer partido, no solo es que no se presentarán es que ni tan siquiera abrieron el campo, ningún representante (delegado del equipo, directivo, encargado del campo) del club fue para dar una mínima explicación al equipo rival y al arbitro que estuvieron más de hora y media en la puerta esperando a que fuese la hora correspondiente por el reglamento (17:30) para suspender el partido.
Es triste y decepcionante ver como esta la situación de este club, pero es más indignante que no hayan retirado el equipo sabiendo que no tienen jugadores con la molestia que tiene desplazar a unas 40 personas del equipo rival aproximadamente y al arbitro para nada...

Esto sin duda solo hace que manchar el nombre de la entidad y por muchos cambios que se produzcan otros equipos pensarán en fechas futuras colaborar con ellos ya sean en partidos amistosos torneos..."

No faré cap comentari.
Salut i Formes

dilluns, 17 de novembre del 2014

CRÒNICA DEL BENJAMÍ "A"

Us adjunto la crònica del darrer partit del Benjamí "A" que ens envia un seguidor de l'equip.
Salutacions i participació.
 

diumenge, 16 de novembre del 2014

FINAL DEL SILENCI. UN DESASTRE CONTINUAT.

Avui torno a penjar una nota després de molt temps de silenci, mantingut per no agreujar més la desprestigiada imatge del club.
Però s’ha acabat el temps de silenci.
Ara, mantenir-ho, no fa cap favor al club, ans al contrari el perjudica.
Des de fa dos anys que el club viu instal·lat en una rampa descendent que s’inclinava, més i més, a cada setmana que passava.
Aquesta, la tercera temporada que comença l’actual “Junta Directiva”, ja no és una rampa descendent. És una absoluta caiguda lliure.
Podria parlar de la situació econòmica del club però no ho faré. En tot cas correspon a la “Junta Directiva” informar la massa socials de l’estat de la economia del club en la propera assemblea, si és que poden. Assemblea que hauran de dur a terme tant sí com no, encara que ens toqui a socis i mares/pares dels jugadors/es aconseguir que es convoqui en temps i forma, que ho farem, i tant que ho farem.
Així que em limitaré a parlar de la part esportiva:
Dels 23 equips que vam arribar a tenir al CE. Esparreguera, enguany en queden només 12. S’han perdut 200 jugadors/es pel camí. I no està garantit que tots 12 equips arribin a final de temporada.
De fet el Juvenil potser no arribarà a la setmana vinent, aquesta cap setmana s’ha produït la segona suspensió consecutiva del partit de l’equip juvenil (que només disposa de 7 jugadors amb fitxa en la FCF.), situació que, de ser imputable al club com a “no presentat”, significa la exclusió de la competició, la pèrdua de la categoria i multa econòmica.
Possiblement, en breu, també se’ns caigui un dels equips Alevins.
Valgui dir que el resum d’aquest cap de setmana, a nivell esportiu, ha estat el següent.
Dels 12 partits que els equips del CE. Esparreguera havien de disputar aquest cap de setmana resulta:
Partits Jugats: 10 (2 partits suspesos)
Partits guanyats: 2
Partits empatats: 1
Partits perduts: 7
Total de gols marcats: 15
Total de gols encaixats: 65 (Infantil encaixa 0-12, Aleví A encaixa 9-1, Aleví D encaixa 18-0, Benjamí A encaixa 1-12).
Total de punts obtinguts (sobre 30 possibles): 7
Per arrodonir una mica més la informació:
A aquestes alçades de temporada (Jornada 11 per a l’equip Sènior -altrament anomenat primer equip- i jornada 7 per al futbol base) resulta que:
Sènior: En posicions de descens.
Juvenil: En tràmit de desaparició.
Infantil: Cuer amb 0 punts.
Aleví “A”: Cuer amb 0 punts.
Aleví D: Cuer amb 0 punts.
Benjamí A: Cuer amb 0 punts.
Entrenadors que han plegat des de començament de temporada: 7 (més un coordinador).
Directius dimitits o desapareguts: 2
Ja sé que la “culpa” de tot, en versió presidència, serà dels element externs a la “Junta Directiva”, principalment meva i dels elements subversius de la grada.
De mentre estaria bé que el president, Román Coll, fes una anàlisi de situació, assumís la responsabilitat del desastre juntament amb la seva “minijuntadirectiva” i deixessin les claus del camp i del club penjades a la porta per tal de veure si, sense ells, es possible que els que encara resisteixen puguin arribar a final de temporada.
L’alternativa, que continuïn, és pitjor ja que suposa la més que possible desaparició del club a final de temporada.
Ens fa mal al cor a tots els que hem treballat pel club a les darreres dècades, però la situació sembla terminal.
Al president ni se’l veu pel camp, al seu segon tampoc, només apareixen quan juga el Sènior, el futbol base només l’entenen com a font d’ingressos i no esmercen esforços en potenciar-lo; el futbol femení anorreat i el nom del CE. Esparreguera tirat pel terra en l’any del centenari.
Des d’aquesta nota faig una crida a tots i totes els que heu hagut de marxar a revelar-vos, als i les que calleu a manifestar-vos, als i les que esteu resignats a prendre l’iniciativa, en definitiva, a la mobilització de tots i totes els que sentim quelcom pel CE. Esparreguera, que no sigui interès.
Aprofito per convocar a tots aquells que s’estimen el CE. Esparreguera a fer un front comú per garantir la pervivència del club fins a final de temporada, exigir la dimissió dels 3 directius que queden a la junta i col·laborar en preparar el nou projecte per a l’any vinent, que ja s’està gestant.
Tot això sigui dit i entès com la meva humil opinió.
Una demanda: president dimissió, minijunta dimissió!
I per acabar un crit: Visca el CE. Esparreguera!, encara que estigui a la UVI.

Salut i Som-hi!