Translate

dijous, 18 de setembre del 2008

CUES DE PANSA

Quan vam començar amb les primeres al·legacions sobre l’annex a l’acta escrit per l’àrbitre Sr. Alberto Gutierrez Herraiz, ja vam publicar un escrit que es titulava “Cues de pansa” (per allò que milloren la memòria).
Un cop començada la lliga sense que el Centre hagi pogut aconseguir l’aplicació de mesures cautelars, tornem a la mateixa expressió: “Cues de Pansa”.
No oblidem res. Estem competint sota reserva d’accions, ja que tant bon punt surti la resolució del Tribunal Català de l’Esport, engegarem noves accions.
Sí quan això passi, les nostres subsegüents accions provoquen que alguns, tant persones com estaments esportius, s’hagin de posar les mans al cap, que no ens atribueixin la desgràcia a nosaltres.
Llavors, quan això succeeixi (que passarà), que se’n prenguin “Cues de Pansa”, a veure si així se’n recorden de tot el temps que van estar fent els ulls grossos, mirant cap a una altra banda mentre que ens veiem obligats a jugar-nos la categoria contra els elements i sota sancions injustes, sabent els qui ens sancionaven que el que feien era donar el vist i plau a un muntatge arbitral i que ho feien sense deixar que poguéssim defensar-nos.
Ara treballarem per dignificar el nostre bon nom, aixecant-nos cada cop que ens amorrin a terra, fins que, en algun moment, la veritat resplendeixi.
I se’ns veuran les dents... de tant riure.
Salut i Panses (amb cua -la que portarà-)