Translate

dimarts, 1 de desembre del 2009

COMPROMISOS SERIOSOS

Els equips que estan a primera divisió afronten les darreres jornades de la primera volta. Toca fer una valoració de necessitats per saber quants punts hauríem d’aconseguir per afrontar la segona volta amb opcions de mantenir la categoria. No és matemàtic, de vegades no s’aconsegueixen el nombre de punts desitjats a final de la 1ª. volta i, malgrat tot, s’aconsegueix la permanència. Però és clar que com abans sumis els punts més senzill pot resultar assolir l’objectiu.
El Cadet hauria de sumar 12 punts dels 15 que queden per disputar en la primera volta. Les millors opcions les tenim en les jornades 11 (CEE - Santa Clara), 12 (S. Esteve de Sesrovires - CEE), 13 (CEE. - San Mauro) i 14 (Base Olèrdola - CEE).
L’Aleví “A” hauria de fer 9 punts en les cinc jornades que queden. Les millors opcions sembla que poden estar en la jornada 11 (CEE - Marianao Poblet), 12 (Jabac Terrassa - CEE) i 14 (Vendrell - CEE)
Les nenes del Femení Infantil - Aleví ho tenen diferent, els queden tres jornades i seria imprescindible guanyar aquesta setmana a camp de la Escola de Futbol Bonaire, doncs els altres dos partits que resten de la primera volta son força inassequibles (S. Gabriel i Europa).
Des d’aquest mitja de comunicació social del club animem a tothom a donar-los suport en els partits, al temps que encoratgem els jugadors i jugadores a presentar batalla, a lluitar per defensar la sort dels equips en aquesta primera volta, de manera que ens permeti iniciar la segona amb les millors de les opcions.
Salut, esforç i ÀNIMS