Translate

divendres, 19 de febrer del 2010

EL APEL·LACIÓ FALLA EL SABADELL CE - CE. ESPARREGUERA FEMENÍ INF / ALV.



Coneixeu l’assumpte.
Es tracta del partit de la primera volta en que l’àrbitre es va confondre i en lloc de xiular 35’ per temps va fer-ho només a 30’. Partit acabat 2 - 2 i cap a casa, actes signades, cap reclamació sobre el camp.
Desprès, a traïció, el Sabadell CE. reclama al Comitè que es disputin els deu minuts que manquen per jugar, sabent que no es tornarem a desplaçar des d’Esparreguera.
El Comitè estima la demanda del Sabadell i disposa que es disputin els deu minuts en dos temps de cinc minuts cadascun.
Des del Centre d’Esport Esparreguera vam presentar recurs d’apel·lació, molt fonamentat, en data 15 de NOVEMBRE de 2009.
Avui, 19 de FEBRER de 2010, per correu certificat, hem rebut la resolució del Comitè d’ Apel·lació (que com sabeu és el mateix tipus que falla en instància de Competició, o sigui, que li reclames a la mateixa persona que ha decidit allò que apel·les) i ATENCIÓ:
El Comitè ens dona la raó en quant reconeix que “s’ha produït un error per part de l’àrbitre” i que d’acord amb les regles del joc “l’àrbitre no pot compensar cap error de cronometratge del primer temps augmentant el període de joc del segon temps” i llavors resolen el següent:
Reanudar el partit des del minut 30 de la segona part, amb el resultat d’empat a dos gols, fins a la seva finalització reglamentària.”
Hem tornat a assistir-hi a una nova demostració de com la FCF, mitjançant els seus comitès, trepitja sistemàticament la seva pròpia reglamentació.
Això no ens a sembla justícia esportiva, això ens a sembla una rifa de festa major.
Salut i què hi farem!