Translate

dilluns, 10 de maig del 2010

HO ACONSEGUIREM. CONTRA TOT.

La setmana passada dèiem que en lo del Sènior hi devia haver quelcom de paranormal. Confirmat. Totes les forces tel·lúriques es conjuren contra nosaltres.
Aquesta setmana a camp del S. Esteve de Sesrovires, terreny de joc de reduïdes dimensions i superfície de joc lamentable son els condicionants que van permetre al S. Esteve mantenir-se dins del partit aquesta setmana (com casi sempre que juga a casa) contra el nostre Sènior (com contra qualsevol equip de qualsevol categoria).
Malgrat el handicaps que ja coneixíem “a priori” els nostres es van avançar en la primera part (Andrés 0-1) i no va ser fins el minut 47 de la primera part, en temps afegit, que el S. Esteve va aconseguir empatar el partit.
La segona part va veure com el Centre es tornava a avançar (1-2 Uri) i fins i tot va aconseguir un tercer gol que hagués significat l’1 – 3 a favor nostre en el llançament d’un tir lliure indirecte que va colpejar Dani i que va entrar en la porteria del S. Esteve. Segons molts la pilota la va tocar en Jonathan Bergua (porter del S. Esteve) abans que aquesta entrés, amb lo que el gol aconseguit per en Dani hauria estat legal. Segons altres no la va tocar ningú i, per tant, s’havia d’anul·lar. La pena per nosaltres és que aquesta última va ser la decisió de l’àrbitre.
Per si no hi hagués prou el col·legiat va allargar i allargar la segona part fins que en el minut 51 (6’ per damunt dels 45) el S. Esteve va aconseguir empatar el partit sense temps, com aquell que diu, de treure de centre.
Un altre punt que no sabrem si serà bo o inútil fins al darrer moment. Ara és 1 punt el que ens treu l’ Almeda desprès d’haver perdut aquesta setmana. Llàstima perquè podríem haver-lo superat.
Queden tres jornades. Ens a la jugarem a totes. Així tindrà més mèrit.