Translate

dimarts, 22 de febrer del 2011

IMPORTANT VICTÒRIA DE L’INFANTIL

Davant d’un Hristo Estoitchkov que en la primera volta ens va passar pel damunt com una locomotora i havent començat el partit perdent 0 – 2 (min. 25), l’Infantil va insistir sense guardar-se’n ni una mica de forces per anar remuntant 2 – 2 al descans. En la segona part una exhibició (aquesta vegada si) d’ambició, lluita, sacrifici i bon joc, va permetre que al minut 71, quan ja no quedava ni esma ni alè, l’equip aconseguís el tercer i definitiu gol que permet continuar somiant i posant fonament a la permanència. Aquesta setmana toca partit complicat davant d’un Gavà que ens podem trobar com a líder. Res a perdre, plantar cara, treballar com si d’un entrenament es tractés, pensant secretament que podem fer com aquesta setmana el Vilanova, que l’hi ha guanyat al San Mauro.