Translate

dilluns, 3 d’octubre del 2011

CAP DE SETMANA MOLT PROFITÓS

El cap de setmana de l’ 1 i 2 d’octubre ha estat un cap de setmana molt profitós.

Hem disputat un total de 28 partits, 23 d’ells a casa, al municipal d’Esparreguera cosa que significa que van passar per casa nostra prop de 300 jugadors i jugadores i que les grades estiguessin permanentment ocupades amb un flux de públic que, en acabar el diumenge, estava a la ratlla de les 1000 persones. Tot perfecte, fins i tot el clima va acompanyar.

En la part estrictament esportiva va haver de tot una mica. Comencem a poder veure avenços en el treball dels diferents equips, alguns més evidents i ràpids, altres menys perceptibles.

Serà normal, hi ha diversos nivells, des dels que tot just acaben de començar amb això de la pilota, passant pels que ja jugaven l’any passat però que han canviat de categoria i es troben que ara són de primer any, fins a arribar als més veterans i de segon any.

La setmana vinent comença la temporada de competició i tindrem nous elements de valoració per acabar d’ajustar els grups (sempre que sigui factible) segons les necessitats que es vagin detectant. Fins a 30 d’octubre tenim temps per tancar les llistes d’assignació de grups (A, B, C, ...)

Com sempre en aquestes dates: Paciència i tranquil·litat, el treball anirà donant fruït, més tard o més d’hora, diferents nois i noies, diferents nivells, diferents ritmes.

Salut i Lliga!