Translate

dimarts, 4 de desembre del 2012

INFANTIL “A”. VICTÒRIA DISPUTADA.

Diumenge pel matí el nostre Infantil “A” va visitar el camp del Sant Just At. FC., 6è. classificat.
Quan vas líder del teu grup tots et volen posar a prova i aquest partit no va ser una excepció. De sortida érem favorits per a obtenir la victòria, però calia demostra-ho.
Un primer gol d’en Sergi Cazañez al límit del primer temps, minut 35, avançava els nostres en el marcador (0-1). El mateix Sergi repetia en el minut 53 per tornar a posar-nos en avantatge (1-2) després que el Sant Just At. hagués empatat en el minut 40. I així es va mantenir fins que, a partit quasi acabat, en el minut 70, en Jordi Bailén va anotar el definitiu 1-3, que ens manté 1rs. en la taula empatats a 24 punts amb Cornellà UD, aquests, però, amb un partit de més.
No va ser un partit fàcil, segurament tampoc va ser un partit massa ben jugat. De tota manera són aquests partits els que has de saber resoldre quan vols intentar ser campió. Saber desmuntar resistències i, també, tenir aquella mica de sort que en diuen “dels campions”, és fonamental per guanyar la lliga.