Translate

dijous, 26 de juny del 2008

Estimat pel Tribunal Català de l'Esport el Recurs del "Centre"



Després d’haver hagut d’esperar a que la Federació Catalana de Futbol remetés al Tribunal Català de l’Esport (TCE.) la documentació que li havia sol·licitat a ran del recurs presentat pel “Centre” contra la decisió del Comitè de Competició (els hi ha costat dos mesos fer-ho) el TCE., en sessió del 17 de juny de 2008 va decidir “Acceptar a tràmit la reclamació presentada pel Centre d’Esports Esparreguera”.
Si un cop analitzada la documentació aportada per la FCF. el TCE. ha decidit admetre el recurs a tràmit és per que hi perceben indicis d’incorrecció en el procés federatiu.
Per si sol no vol dir res, però és un bon senyal, ja que de no haver apreciat el TCE. la possibilitat que tinguéssim raó en la nostra demanda, o per millor dir, si la actuació del comitè de competició hagués estat absolutament curosa amb els nostres drets, en especial del dret a defensa, el TCE., senzillament, hagués desestimat el nostre recurs.
Ara haurem d’esperar alguns dies fins que ens arribi la resolució per correu certificat, per poder llegir-la amb calma i veure si estimen les mesures cautelars que sol·licitàvem (paralització dels processos d’ascens i descens de la Primera territorial a Preferent i Segona territorial) per estar els partits disputats impugnats des del dia de l’aplicació de les sancions cautelars.
Això és lent però anirem avançant. Un mantindrem informats.
Salut i constància.