Translate

dilluns, 2 de juny del 2008

La Grandesa després de la decepció


Doncs no ha pogut ser.
El nostre Sènior “A” no ha pogut aconseguir la victòria al camp de la UD. Gornal, fet que, juntament amb la victòria del Vista Alegre al camp del Turó de la Peira ens deixa tercers per la cua del grup 3r. de la Primera Territorial Catalana i, per tant, descendits a Segona Territorial.
Sense renunciar als nostres drets per la via del Tribunal Català de l’Esport (de lo que informarem quan es produeixi novetat al respecte), hem d’assumir lo més ràpid possible que som equip de segona territorial i començar a treballar, des d’ara, per preparar la propera temporada.
En acabar el partit hem estat al vestidor del “Centre”, un poema de desolació, i els hem agraït l’esforç que han realitzat aquestes darreres setmanes.
Després, ens hem passat la tarda llepant-nos les ferides, maleint l’arbitratge del Vilanova i la Geltrú (quina gràcia, oi Alberto Gutiérrez Herraiz?) i recordant-nos del gol que vam marcar al darrer minut del dia del Martinenc i que un altre “referee” no va donar encara que el seu auxiliar li assenyalava.
Carai Emilio! quina merda de cap de setmana (un fort petó per l’Ana).
Però ja prou!!
No hi ha res escrit d’aquells que quan cauen queden al terra (més enllà de que se’ls mengin els voltors) la veritable grandesa és la d’aquells que es lleven, s’aixequen i tornen a posar mans a la obra... Exactament el que farà el “Centre”, diumenge vàrem caure, dilluns començarem a treballar.
Ara (les 00.01 hores del 2 de juny de 2008) inaugurem el futur..., intentant no tornar a entrabancar-nos amb la mateixa pedra.
Per treball, empenta i il·lusió que no quedi.
Salut i... “força Centre!!!”

1 comentari:

Anònim ha dit...

A partir de esta fecha hemos de tener en cuenta los ejes que con ilusión estamos propagando desde que nos hicimos con las riendas del club, solo llevamos TRES MESES, es hora de poner en marcha el programa deportivo que a medio y largo plazo (FINAL DE NUESTRO MANDATO) vamos a realizar para colocar a la ENTIDAD en la categoría que se merece.Animo y a desarrollar un trabajo CONTINUO, PERMANENTE Y CONSTANTE. SALUDOS