Translate

dissabte, 24 de gener del 2009

EL NOSTRE CONDOL

Aquest matí, 24 de gener de 2009, a les 12.00 hores, el nostre equip femení de categoria Aleví-Infantil estava al camp del Santboià (Sant Boi de Llobregat) per disputar un partit de lliga.
Bufava vent, molt de vent. Finalment, maleït vent.
En aquells moments ens han començat a arribar les primeres noticies de l’esfondrament de la zona coberta del camp de beisbol, ubicat a poca distància de la instal·lació on ens trobàvem, degut a una brutal ràfega d’aquell maleït vent.
A hores d’ara tots sabeu quin és el resultat de la desgràcia. Aquella maleïda ràfega de vent s’ha endut (a hores d’ara i esperem que cap més) la vida de quatre nois d’entre 9 i 12 anys.
No tenim paraules suficients per acompanyar-vos en el dolor que, familiars, amics, entrenadors, directius i veïns de Sant Boi deveu estar patint per les desgraciades pèrdues. Irreparables pèrdues.
Un dolor suficient com per a embogir.
Només tenim sentiments, sentiments que no sabem com expressar degudament.
Aquesta nit, quan el maleït vent es calmi, quan el firmament quedi serè, mirarem al cel en direcció a Sant Boi per veure l’entrenament d’aquests nois que ara juguen a la competició de les estrelles.
El nostre més sentit condol.
El nostre més sincer afecte.
Centre d’Esports Esparreguera