Translate

dijous, 29 de gener del 2009

INFORMEM SOBRE LA REUNIÓ AMB L'ALCALDESSA

El passat dilluns, 26 de gener, es va dur a terme la prevista reunió entre l’Alcaldessa, la Regidora d’Esports, el cinquè Tinent d’Alcalde i el President del Centre.
L’Objecte de la reunió era tractar la proposta presentada des del club en la carta oberta que vam enviar a membres de la classe política, directius d’entitats i mitjans de comunicació.
Recordeu que la proposta consistia, bàsicament, en crear un pla director d’esports per a la nostra vila, de caràcter transversal i que vinculi entitats d’esport, Patronat i altres serveis municipals, que estableixi els objectius i els indicadors de compliment del mateix.
La reunió va tenir un caràcter positiu i, des del primer moment, se'ns va transmetre la comunió ideològica amb la nostra proposta des de l’ajuntament.
L’ Alcaldessa va comissionar a la Regidora Mirna Matas i al Regidor Pedro Pedreño per a començar els treballs de coordinació i l’establiment dels objectius de lo que haurà de ser el futur pla director d’esports d’Esparreguera.
Per part del Centre es va reiterar el compromís de col·laboració i participació en la redacció del pla director i en la seva posada en marxa.
Salut i il·lusions