Translate

dilluns, 7 de gener del 2013

RECUPERAR LA INTENSITAT



Dilluns 7 de gener de 2013. Les festes nadalenques acabades i tot a punt per tornar a les rutines.
Les sessions d’entrenament que s’han vingut mantenint o re activant, amb diferents calendaris segons les diferents categories, durant les dues darreres setmanes, són importants per a evitar rovellaments generalitzats de tota la maquinària (i per això no entenc la poca assistència als entrenaments. Una de dues, o el poder adquisitiu està pels núvols i el 50% de la gent s’ha permès viatges de vacances de quinze dies de durada o hi ha hagut massa desídia per part d’alguns jugadors/es amb poca exigència en el compliment d’assistència des del club -o ambdues coses alhora-).
Avui a la tarda reprenem els entrenaments en una setmana en la que ja hi haurà competició. Per a alguns dels equips el retorn a la competició comporta disputar les 4 darreres jornades de la primera volta jugant-se la major part de les possibilitats per a aquesta lliga, o per millor dir, de les possibilitats de poder defensar les seves opcions durant la segona volta.
Hauria de ser una setmana per recuperar l’atenció i la intensitat per immersió; cal arribar a dissabte com si no hi hagués hagut el llarg parèntesi que hem suportat durant les festes.
Avui comença la part central de la competició, la que ens ha de posicionar de cara al compliment dels objectius de cada grup. No s’hi val badar.
Salut i a per tot!