Translate

dilluns, 4 de novembre del 2013

MINI CRÒNIQUES


Dissabte pel matí em vaig atansar al municipal per veure el partit del Benjamí “A”, que s’enfrontava al Ribes CD. “A”.
Esperava veure un equip treballador, disposat a vendre cara la seva sort en el partit i batallant amb les seves armes mentre fan un aprenentatge, forçat, que els permeti estar en condicions de defensar la categoria en la segona volta.
I així va ser. La pena va ser, llàstima, que malgrat tots els esforços del món, per cada gol que els nostres aconseguien anotar els de Ribes en feien 3. Així que al final del partit CE. Esparreguera 3 – 9 Ribes CD.
I és que davant van tenir un equip típic de la categoria, físicament forts, amb bona circulació de pilota, amb bones transicions en defensa i atac i, el que més mal ens va fer, amb poca, molt poca, quasi cap, pèrdua de pilota.
Ja coneixeu la meva teoria de les 10 jornades per determinar què ens jugarem en la competició. Però aquest any, en aquesta categoria i vist com van els resultats i classificació, em sembla que a la 10ª. jornada no només podrem determinar què ens jugarem si no que, inclús, podrem dir si tindrem opcions de salvar la categoria o no.
Massa radical? No, veureu.
Succeeix que el Benjamí “A” es troba classificat en la 15ª. Posició amb 0 punts (5 derrotes) empatat amb la PB. Sant Vicenç dels Horts “A”. Per davant, Begues CF. amb 2 punts, Atlètic Sant Just FC. amb 3 punts, Igualada CF. també amb 3 punts i, en la 11ª. posició la Fundació E. At. Vilafranca, ja amb 6 punts.
Entre la 6ª. i la 10ª. jornada jugarem contra: Begues CF. (la setmana vinent), Igualada CF. (jornada 8 i, atenció, com que ells són un “C” ja podeu estar segurs que vindran reforçats per començar a marcar distàncies) i At. Sant Just FC. (10º. Jornada).
Traducció: Si en acabar la 10ª. jornada encara estem a 3 punts del lloc que dóna la salvació (el 13è. Classificat es salva), mantindrem opcions. En canvi, com més gran sigui la distància en punts, pitjor, amb 6 punts de diferència difícil, amb més de 6 quasi impossible -que això és 1ª.-
Però no avancem esdeveniments. Cal continuar treballant, intentar evitar les angoixes, David Minoves inclòs, esperar que els nois aconsegueixen la primera victòria i capgirar la tendència. Tota la resta no passa del món de les prediccions, encara que molt sovint les encerti.
Salut i calma.