Translate

dimecres, 28 de gener del 2015

RETIRAT L’ALEVÍ “A”


Finalment s’ha fet. Era imprescindible per a la bona salut psico-esportiva dels nois d’aquest equip evitar que continués passant el que els venia passant.
Una cosa és aprendre a lluitar front l’adversitat i una altra és traumatitzar-los per humiliació sostinguda.
Així que s’ha fet el que tocava: Retirar l’equip de la competició (aprofitant que no perjudiquem a ningú, cap tercer implicat, més enllà de la molèstia de provocar dates lliures en el grup) i reestructurar els jugadors entre les altres tres plantilles.
Decisió dolorosa, tant dolorosa com encertada. Cap ni una de les anteriors 6 retirades d'equips del Centre que s'han produït aquesta temporada tenia tant de fonament.
Ara cal plantejar-ne exactament el mateix, pels mateixos motius i en les mateixes circumstàncies, amb el Benjamí “A”. Cal preservar els nois.
També s’hauria de fer quelcom d’urgent amb l’Infantil, però no són les mateixes circumstàncies, encara que tocarà aguantar i fer teràpia de grup, molta, marcar petits objectius a mig termini i intentar generar il·lusió interna per intentar crear un grup que resisteixi fins a final de temporada. Queden pocs i el mes de febrer és molt dur.
Finalment reiterar l’oferiment de col·laboració, que no només escriure en sabem. Hi ha un grup de gent (amb molta experiència i molts coneixements) disposats a fer un cop de mà en quant el club ho demani.
I ha de ser ja! La situació no permet demorar-ne un mes. O s’apliquen tractaments de xoc al febrer o el més de març pot ser el més dels comiats.
Dit queda (una vegada més).
Salut i Força Centre -ara més que mai-