Translate

dijous, 26 de febrer del 2009

AVUI FA UN MES DE LA REUNIÓ AMB L'ALCALDESSA

El passat 26 de gener es va dur a terme una reunió entre l’Alcaldessa, la Regidora d’Esports, el cinquè Tinent d’Alcalde i el President del Centre.
L’Objecte de la reunió era tractar la proposta presentada des del club que consistia, bàsicament, en crear un pla director d’esports per a la nostra vila, de caràcter transversal i que vinculi entitats d’esport, Patronat i altres serveis municipals, que estableixi els objectius i els indicadors de compliment del mateix.
La reunió va tenir un caràcter positiu i, des del primer moment, se'ns va transmetre la comunió ideològica amb la nostra proposta des de l’ajuntament.
L’ Alcaldessa va comissionar a la Regidora Mirna Matas i al Regidor Pedro Pedreño per a començar els treballs de coordinació i l’establiment dels objectius de lo que haurà de ser el futur pla director d’esports d’Esparreguera.
Avui és 26 de febrer de 2009, ha transcorregut un mes des de la reunió que hem esmentat i aprofitem per a informar-vos dels avenços que s’han produït en aquest tema:
CAP. De fet no hem tornat a tenir notícies
.
Continuarem esperant.
Salut i (des)il·lusions