Translate

diumenge, 8 de febrer del 2009

RES DE PERDUT

Encara que els resultats setmanals no semblin donar-nos la raó, estem convençuts que el equips en situació més perillosa per a perdre la categoria aconseguiran salvar-la.
El Sènior està a una diferència important, però no pas impossible, per sortir dels llocs perillosos de la classificació.
És cert que per a que això succeeixi s’hauran d’esforçar per aprofitar al màxim les ocasions que ens ha de presentar la competició en les properes 6 jornades, però de nosaltres en depèn.
L’Aleví encara haurà d’estrènyer les dents unes setmanes, especialment la propera, en la que acabem el nostre particular “Tourmalet”, però, treballant com un sol home, el grup aconseguirà fer bo el coixí que mantenim amb els llocs “calents”.
L’Infantil “A” sembla que ho té més “pelut”, però a hores d’ara la distància, encara que important, no és insalvable, s’haurà de barallar fins a la darrera jornada, però opcions encara hi queden. Així que no ens resignem, que encara no és hora.
Finalment, l’equip Femení de categoria Infantil-Aleví. Aquestes noies hauran de mentalitzar-se per a lluitar totes i cadascuna de les setmanes que queden fins a final de temporada per a salvar la 1ª. Divisió, però és assolible. Qualitat i treball en tenim, manca convicció, però això és sanable. S’han de fer servir com a entrenaments els partits considerats “impossibles” i suar a fons quan disputem els de la nostra lliga.
D’Altres plantilles també hauran de competir fort en lo que queda de campionat, per exemple el Benjamí i el Cadet “A”, si ho fan, si perseveren i tenim una mica de sort, ens poden donar alegries en forma d’ascens.
Per tant, comença la hora de la veritat, s’acosten els partits de quatre punts, però ara per ara, no tenim RES DE PERDUT.
Salut i paciència.