Translate

diumenge, 26 de juliol del 2009

ARRIBA LA FINAL DEL TORNEIG DE F-7

Està resultant un bon torneig, ens ho sembla a nosaltres i també ho diuen els participants. Molt bon nivell esportiu i de participació.
Poc a poc el torneig ha anat avançant fins a arribar a la fase final, que es disputa aquest cap de setmana i finalitza avui diumenge 26 de juliol.
En la fase de regularitat (classificació sistema lligueta) es van classificar per a les eliminatòries de vuitens de final els següents equips:
Can Rial, Olenet 2005 SL., Bar Rest. Collbató, Drink-Team, Bar Bocalata, Los Mejutos, PoKeros, Saba, Rostisseria Lora, Físical Forms, Rest. Les Alzines, Piú Pizza, P.B. Olesa, Los Hombres de Lala, Gelateria Giovanni i Kansas City.
La sort dels aparellaments va provocar una eliminatòria que hagués pogut ser una final anticipada entre els equips del Piú Pizza i Rest. Les Alzines; de fet, aquesta va ser la final de la edició de l’any passat.
Després de disputar-se les eliminatòries de quarts de final (ja de matinada) s’han classificat per a les semifinals els equips:
Olenet 2005 SL., Saba, Rest. Les Alzines i Gelateria Giovanni.
Avui quedarà tot resolt, a les 18.00 h. les semifinals, a les 19.00 h. final de consolació (3r. i 4t.) i a les 20.00 h. la FINAL.
A partir de les 21.00 h. lliurament de premis.
Qui serà el campió de la edició d’ enguany?
D’aquí 11 hores i mitja ho sabrem.
No us ho perdéssiu. Veniu al municipal, emocions i gols encara ens queden.
Salut i futbol.