Translate

dilluns, 27 de juliol del 2009

GELATERIA GIOVANNI GUANYA EL TORNEIG DE F-7

Els equips “SABA”, “Gelateria Giovanni”, Olenet-2005 SL”. i “Restaurant Les Alzines” van disputar les semifinals del torneig.
Van estar molt parelles i com a resultat van donar un enfrontament pel tercer i quart lloc, final de consolació, entre els equips “Restaurant Les Alzines” i “Olenet-2005”.
La final quedava reservada per a “SABA” i “Gelateria Giovanni”. Ens disposàvem a presenciar la final de consolació, a les 19.00 hores, quan, de manera inesperada i injustificada, l’equip “Olenet-2005 SL”. va renunciar a disputar el partit.
Malgrat els intents de la organització per a aconseguir que el partit es celebrés, no va haver manera d’aconseguir que els d’ Olesa baixessin al camp, cosa que només van fer un cop vestits de carrer.
Degut a aquesta renúncia la organització va considerar guanyador del partit al “Restaurant Les Alzines”, proclamant-lo com a tercer classificat. L’Equip “Olenet-2005 SL” va ser exclòs dels premis declarant-se el quart lloc desert per renúncia.
Afortunadament el partit de la final deixaria a la organització i al molt públic present al Municipal més que satisfets.
Els equips “SABA” i “Gelateria Giovanni” van jugar un preciós partit de futbol-7 que, més a més, va resultar absolutament emocionant i disputat. Com a resum val a dir que després del temps reglamentat, que es va exhaurir amb resultat d’empat, es van haver de disputar dos pròrrogues de 5 minuts cadascuna que també van acabar amb empat. Resultat Final 5 – 5.
Per resoldre l’empat i segons el reglament, tocava anar al llançament de tirs lliures directes des del punt de penalti. En aquesta especialitat es van imposar els homes del “Gelateria Giovanni” per 2 – 0, amb intervencions de mèrit per part dels porters dels dos equips.
Després, el lliurament de premis i cloenda del torneig.
Ens veurem en la propera edició, però això serà un altre any, ara toca descansar uns dies i recuperar forces per tornar a engegar el 24 d’Agost que és quan comença el Sènior a preparar la temporada 2009-2010.