Translate

dilluns, 4 d’abril del 2011

QUIN MALSON DE CAP DE SETMANA!

No ho podem qualificar de cap altra manera que no sigui la de “malson”. Només 4 victòries de 16 partits disputats. Així es pot entendre que ens estiméssim més que acabés el cap de setmana encara que arribés dilluns.
Especialment dolenta la de l’Aleví “A” que va caure estrepitosament (6-0) a camp del Santboià, resultat que combinat amb la victòria de la EFO-87 redueix el nostre avantatge a només 1 partit. Ja hem fet la tonteria de l’any. Ara cal treure conclusions importants d’aquesta desfeta, com per exemple que qualsevol et pot guanyar si no mantens el treball de grup i el sacrifici damunt la gespa. Futbol de conjunt on patir defensant ha de ser la primera pedra per construir la victòria amb gols. No s’ha perdut res, però cal prendre nota i redreçar la nau ràpidament (recordeu que la setmana anterior l’ Igualada ja ens ho va posar difícil).
Nova derrota del Sènior. Però res a recriminar, ans al contrari, agrair, als onze compromesos que van deixar-se la pell a Castelldefels per defensar els colors del Centre. Diverses circumstàncies han provocat, una setmana més, que no hi haguessin prou jugadors per poder fer canvis. Cap problema amb els que tenien motius de força major com ara la feina o circumstàncies familiars. Altres, que no sabem on son, quan ens vinguin a cercar no ens trobaran.
La victòria del femení Cadet/Infantil (3-21 a camp de la EF. Montcada “A” i que ens classifica per a disputar la segona fase del campionat en el grup de guanyadors) ha estat de les poques alegries que hem tingut aquest cap de setmana juntament amb les victòries del Prebenjamí “A”, Benjamí “B” i Aleví “B”.
Avui, dilluns, tornem a començar.
Salut i superació