Translate

dimarts, 19 d’abril del 2011

UNA ALTRA VEGADA ELS VOLTORS. Fèlix Rodríguez, corresponsal.

Com cada any, a mesura que comença a augmentar la calor es comencen a veure els carronyaires.
Ja hem vist els primers voltors de la temporada i ha estat a prop de la línia de costa. Ens informa l’entrenador de l’Alevi “A” (que lluita per proclamar-se campió de grup i ascendir a la primera divisió de la categoria -màxim nivell des de la reforma del futbol base-) que des de Sant Boi ens han tocat fins a tres jugadors. Tres jugadors d’un equip de futbol 7 equival aproximadament al 40 % de la plantilla. Altres anys dubtàvem del motiu “serà que estem treballant bé o serà que en aquest món del futbol hi ha abundància de paràsits que xuclen la sang del treball dels altres?”. Les dues coses, a Esparreguera estem treballant bé (altres no, ja que sembla que no es poden nodrir del seu propi planter i han de robar als de fora) i, més a més, les sangoneres son abundants (ens ha passat amb Manresa, Igualada, Sant Boi, etc.) i competeixen entre elles (demostració de corsarisme, en la que no només pretenen endur-se’n jugadors sense contactar amb el club titular de la llicència, sinó que fan carreres per a que altres pirates-sangoneres no se’ls avancin, això és, els hi han “concedit” 20 dies de termini per a que manifestin la seva decisió. Ràpid, ràpid... que ens atrapen.
Confiem en el bon criteri de la nostra gent i en que la seva intel·ligència els farà intuir quina mena de persones son les que així “treballen”.
Per part del Centre continuarem lluitant contra els corsaris de menors i, com en altres temporades amb altres clubs, confirmarem situacions, identificarem els corsaris desconeguts i presentarem denúncia davant la Federació Catalana de Futbol.
Salut i correcció esportiva