Translate

dissabte, 13 d’agost del 2011

ENTRENAMENTS 2011-2012

A la pàgina del club teniu penjats els horaris provisionals d’entrenament per a la temporada que començarà el proper 29 d’agost.

Com ja us vam dir, aquests horaris son força definitius i els podeu donar per bons llevat que alguna decisió aliena al club ens obligués a introduir modificacions.

Recordeu també, que us vam avançar la possibilitat que a les categories on hi ha més d’un equip (A, B, C, etc...) els primers entrenaments es fessin de manera conjunta amb tots els nois i noies plegats en el dos mateixos dies i amb la presència de tots els entrenadors que corresponguin a cada categoria, per poder treballar a fons els diferents grups d’edat abans d’haver de fer les divisions per grups.

Durant la setmana del 22 d’agost es penjarà aquesta informació en aquest bloc i al camp municipal de futbol (bar) per a que la pugueu consultar. Aquest sistema d’entrenament conjunt serà provisional i, una vegada feta la distribució de jugadors i jugadores en les diferents plantilles, entrarà en vigor el calendari d’entrenaments que tenim publicat.

Salut i escalfeu motors