Translate

dimarts, 23 d’agost del 2011

A PUNT PER COMENÇAR. INFORMACIÓ IMPORTANT

Ja està. Comença el compte enrere per engegar una nova temporada.
El proper dilluns 29 d’agost reprenem els entrenaments, manca menys d’una setmana. Per això us exposem unes coses que cal tenir presents:
UNA: Cal que tots/totes els qui SI vàreu fer efectiu el primer pagament (Juliol) i NO heu portat el rebut del caixer amb el nom del/s nen/nena el lliureu, tant ràpid com sigui possible, al Coordinador del club, en Carlos Prats, màxim en la primera setmana d’entrenaments.
Penseu que fins que no tinguem el justificant de pagament no estareu com a “Inscripció Confirmada” i això pot ser un problema per a vosaltres i per al club ja que no sabem amb exactitud quants jugadors/jugadores han confirmat la inscripció i, per tant, quants equips haurem d’organitzar per cada categoria.
DUES: Aquells que NO heu fet efectiu el primer termini i NO vareu fer preinscripció, però que ara voleu inscriure el/la nen/nena, ho heu de comunicar al Coordinador del club el més ràpid possible, per a que us posin en situació de “Preinscrit en espera de plaça”.
Una vegada que haurem comptat quants/tes nens/nenes tenim en cada categoria sabrem quantes places disponibles queden i aquestes seran ateses per estricte ordre de recepció en les categories Promeses, Prebenjamins, Benjamins, i Alevins (tant nois com noies). A partir de categoria Infantil (masculí i femení) els/les aspirants a cobrir les possibles vacants hauran de passar una prova de valoració, quedant l’assignació de la plaça vacant a criteri de la Comissió Esportiva del club, a proposta dels respectius entrenadors.
Passades les dues primeres setmanes d’entrenaments, es a dir, a partir del dilluns 12 de setembre, NOMÉS podran participar en els entrenaments i els partits aquells jugadors/jugadores que estiguin en una de les tres següents situacions: “Inscripció Confirmada”, “Preinscrit en espera de plaça” o “jugador/a a prova” (d' Infantil en amunt).
TRES: Quan a algú que es trobi en situació de “Preinscrit en espera de plaça” se li notifiqui que té plaça disponible, haurà de fer efectiu el 1r. pagament (Juliol) en el termini màxim d’una setmana, moment en que passarà a tenir la consideració de “Inscripció Confirmada”. De no efectuar el pagament en dit termini la plaça es considerarà vacant i correrà torn al següent “Preinscrit en espera de plaça” a qui li correspongui per ordre de reserva.
Salut, organització i ordre