Translate

dimecres, 24 d’agost del 2011

ENTRENAMENTS ESPECÍFICS PER A PORTERS




Durant la temporada que està a punt de començar es mantindran els entrenaments específics per a porters. Les particularitats i la especialització del joc dels porters, les habilitats que han de treballar i que son substancialment diferents a les dels jugadors “de camp” fan recomanable que aquests especialistes dediquin un temps a treballar de manera específica.

Amb aquest objectiu el club manté uns horaris d’entrenament específic per a porters que aniran a càrrec d’en Marc Aceña, qui ja venia realitzant aquesta activitat en les darreres temporades.

Els horaris d’Entrenament Específic per a Porters seran els següents:

DILLUNS

De 18.30 a 19.30: Prebenjamins i Benjamins

De 19.30 a 20.30: Femení Inf/Cadet i Femení Sènior

DIMARTS

De 18.30 a 19.30: Alevins

De 19.30 a 20.30: Infantils i Cadets

De 20.30 a 21.30: Juvenils i Sènior

Ja sabem que no li coincidirà a tothom amb els horaris d’entrenament de les respectives plantilles, però resulta absolutament impossible de quadrar-ho, entre d’altres coses perquè s’ha de fer prevaldre el criteri de grups d' edat donat que el treball no és el mateix per a totes les categories, així que considereu-ho com una millora en la preparació dels porters que exigirà una mica més d’esforç en forma de dedicació. Ja se sap: Els Porters son Diferents!

Salut i Tecnificació