Translate

dimecres, 25 d’agost del 2010

EL BENJAMÍ "A" HA ASCENDIT

En acabar la lliga ens varem quedar amb la mel als llavis, encara que l’assoliment dels objectius per a aquesta categoria no es mesura amb criteris classificatoris.

Després d’una bona temporada, en la darrera jornada, els resultats combinats en deixaven fora d’un ascens que havíem acaronat tota la segona volta.

Finalment, conseqüència de les vacants que s’han produït (renuncies a la categoria, fusions i desaparició de clubs), el nostre Benjamí “A” ha assolit plaça a l’antiga 1ª. Divisió.
Recordeu que la reforma del futbol base, que s’implementa enguany, ha provocat, entre d'altres novetats, certa reestructuració. Aquí la antiga Preferent passa a denominar-se 1ª Divisió i, conseqüentment, la antiga primera passa a anomenar-se 2ª Divisió i així successivament.
Així doncs, en la segona temporada d’existència de la categoria Benjamí en el Centre, assolim la 1ª Divisió.
Amb aquest ascens el Centre disposa d’equips de 1ª Divisió en totes les categories de futbol base llevat de la categoria Prebenjamí (que és categoria única) i del Juvenil (que intentarà assolir-la en la temporada que comença).
De moment, els Benjamins, Alevins (2 equips), Infantils, Cadets i Femení Base son de primera...

Malgrat que aquest any diversos equips se'ns han endut jugadors de totes les categories (la qual cosa ens continua semblant menyspreable a aquestes edats), intentarem seguir el camí iniciat i assolir noves cotes esportives en un futur proper.


Salut i progressió