Translate

dimarts, 24 d’agost del 2010

S'HAN ACABAT LES VACANCES

Avui 24 d’agost torna a la feina el primer equip del Centre, la resta d’equips ho faran a partir del 30 d’agost.

El nostre Sènior engegarà la pretemporada cercant de trobar el nivell de preparació i forma que els permetí iniciar el campionat en les millors de les condicions.

Novament a la 2ª. Categoria territorial, grup 8, el nostre nois començaran la competició el proper 11 de setembre, a casa 16.30 hores, davant del Torrelles UE. “A”, amb les esperances d’assolir una bona classificació en una temporada en que la reforma del futbol territorial farà que les noves categories es conformin en funció del lloc aconseguit en la classificació.

Tingueu en compte que la temporada 2011-2012 veurà la nova configuració territorial en la forma de Primera Catalana, Segona Catalana, Tercera Catalana i Quarta Catalana (hi haurà una categoria menys que en l’actualitat donat que desapareix l’ actual Preferent que es repartirà entre les noves Primera Catalana i Segona Catalana)

Així, en finalitzar la temporada 2010-2011 que ara comença, els classificats del 1r. al 12è. (més els cinc 13èns. classificats amb millor puntuació) dels grups de Barcelona de la actual 2ª. Territorial, ascendiran a la nova categoria Tercera Catalana; la resta participaran a la nova categoria Quarta Catalana.

Per tant ens espera una temporada transcendent en la que l’objectiu inexcusable de tots els clubs de Segona Territorial serà classificar entre els dotze primers. Hi haurà tralla tot l’any, serà enormement competitiu i des d’ara ens hem de posar a la feina. Que divertit no?

Partits de Pretemporada:

28/08/2010: CE. Esparreguera – Prat AE. Municipal Esparreguera. 18.30 hores


04/09/2010: Vinyets-Molí Vell CF. – CE. Esparreguera. Mpal. La Parellada - Carretera Comarcal 245 km. 11. S. Boi de Llobregat. 19.30 hores.


05/09/2010: Ciudad Cooperativa – CE. Esparreguera. Mpal. Ciutat Cooperativa - Camí del llor, s/n. Sant Boi de Llobregat). 19.00 hores.

Salut i som-hi!