Translate

dimarts, 24 d’agost del 2010

DES DE RÀDIO ESPARREGUERA ENS PREGUNTEN PELS VESTIDORS

Aquest matí s’han posat en contacte amb nosaltres des de Ràdio Esparreguera per fer-nos una entrevista pel programa l' Informatiu.

En Lluís Munné ens ha preguntat per l’ inici de la temporada i després pel tema de les obres de millora dels vestidors del municipal. Podeu sentir la entrevista fent clic a l’enllaç núm. 3, al peu de la nota.

No era mala pregunta la de les obres, llàstima que no en tenim de resposta.

Més del mateix, això és, ningú no en té ni idea de com haurà d’anar això de les obres.

El passat mes d’abril varem començar a preguntar a tort i a dret, a tothom qui trobàvem, per les obres del municipal, doncs ens temíem que al ritme que anaven els tràmits de licitació (encara no s’havia bellugat ni un sol full) no seriem a temps de fer les obres a l’estiu (aprofitant l’aturada de les activitats).

La resposta la varem tenir el dia 24 de maig de 2010, en una entrevista que li van fer al Regidor d’ Urbanisme (i diverses coses més) de l’ Ajuntament d’ Esparreguera, en Iñaki Andrés.

Com sigui que el regidor va deixar palès que no en tenia ni idea de res, que parlava gratis, li varem remetre una carta de la qual encara estem esperant resposta. Podeu recuperar tota aquesta informació fent clic a l’ enllaç núm. 1.

Després, el 6 de juny, ens va visitar l’ Alcaldessa i ens va dir... (potser serà millor que feu clic a l’ enllaç núm. 2 i llegiu la nota que varem penjar aquell dia i ens estalviarem de tornar a picar el mateix).

Resumint, tal com ens temíem, tal i com ens va fer veure la bola de vidre que tenim a la directiva del Centre, les obres, de fer-se’n, es faran amb la temporada començada i afectaran, quasi segur, a la competició.

Un cop més ens hem de felicitar per la nostra perspicàcia? No, és que era força senzill pensar quina podia ser la pitjor de les opcions i encertar-la. No ens falla mai amb aquesta administració aquesta forma de pensar. Son la pura representació de les lleis de Murphy i del principi de Peter tot plegat.

Que comprin paraigües, que els mesos de setembre solen ser tempestuosos i els d’octubre de pluja fina, com la “gota” malaya.

Sigui com sigui tindrem feina...



1) http://ceesparreguera.blogspot.com/2010/05/definitivament-ens-governen-doides.html



2) http://ceesparreguera.blogspot.com/2010/06/i-una-altra-visita.html



3) http://radioesparreguera.podcast.es/descarga/podcast_21653.mp3

Salut i... i els vestidors?