Translate

dijous, 26 d’agost del 2010

INFORMACIÓ SOBRE PARTITS AMISTOSOS PRETEMPORADA 2010-2011

En reprendre l’activitat es reprenen els partits, encara de preparació i de caràcter amistós.
Com sigui que aquests partits no estan sotmesos a la calendarització dels de competició i per a evitar que estigueu desconcertats, us avancem una graella amb els partits que, ara per ara tenim previstos i concertats.
La Graella la trobareu al marge esquerre del bloc en un apartat anomenat “Graella de Partits Amistosos...” i consultant-la us podreu fer una idea de l’activitat de cada plantilla fins que comenci la competició oficial.

Veure que encara i ha partits als que no els hi consta horari, això és perquè estem a la espera que l’altre equip formalitzi la contractació, en ser l’equip local.

Els que disputem a casa veureu que tenen horari assignat tots (l’àrea d’esports, en especial el Coordinador Carlos Prats, ho han treballat magníficament i ja tenen tota la planificació tancada des de fa dies).

Independentment de la Graella, setmanalment publicarem el “Calendari Setmanal”, amb els partits que es disputen, com venim fent cada setmana des que vàrem inaugurar aquest sistema de comunicació.

Així que esperem que estigueu prou informats.


Salut i a tope!