Translate

dimecres, 26 de maig del 2010

DEFINITIVAMENT: ENS GOVERNEN D'OÏDES

Ahir, 24/05/2010 en el programa de Ràdio Esparreguera “L’ Informatiu” entrevistaven a en Iñaki Andrés, Regidor de “Urbanisme, Habitatge i Servei d’ Atenció a la Infància i a la Família, sobre les obres que s’han d`escometre a compte del pressupost del FEOSL 2010.
Quan li traslladen la nostra preocupació perquè les obres afectin al normal desenvolupament de la temporada, com a conseqüència de la seva imprevisió més absoluta, de no d’haver-les escomès a l’estiu, respon:
Bueno..., ara també tenen els vestidors tancats..., o sigui que això és..., si, si, és veritat, però en algun moment s’ha de fer, o sigui no..., probablement no tot es podrà fer amb exactitud mil·limètrica i en algun cas sí que afectarà, però val a dir també que en aquests moments els vestidors no s’estan utilitzant,, s’estan utilitzant els de la piscina i per tant la situació serà la mateixa”.
Si ho voleu escoltar feu clic en el següent enllaç, se us obrirà el podcast del programa, aneu al minut 13 que és quan comença la entrevista en qüestió i ho sentireu tal i com ho va dir. Sense complexes!

http://radioesparreguera.podcast.es/descarga/podcast_18570.mp3

Però en quin món viuen els de l'Ajuntament?

No saben de què en parlen i, el pitjor, la resposta ens a sembla o temerària per ignoràncis (ja sabem que ho és molt d'agosarada la ignorància) o despota. I no sabem quina opció és la pitjor, amb quina quedar-nos.
Sigui com sigui ,li hem adreçat un escrit que hem entrat per registre general aquest mateix matí per tal de veure si pren consciència de les coses que succeeixen en la esfera dels mortals.
Us pengem l’escrit per a que pugueu llegir-lo.

http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Carta_Obres_Vestidors_Inaki_Andres.pdf

Salut i quina colla!!