Translate

dimarts, 18 de maig del 2010

DONEM SUPORT AL SÈNIOR - AUTOCAR GRATIS

El proper diumenge 13 de maig a les 12.00 h, el Sènior del CE. Esparreguera disputa un partit molt important per aconseguir la permanència en la categoria.

Serà a la Zona Municipal Olympia de Sabadell (a tocar amb la Creu Alta) contra un Sabadell CF. CE. “B” instal·lat en la segona posició de la taula amb aspiracions de quedar primers i aconseguir l’ascens directe.

Precisament això, jugar contra un equip de la zona molt alta de la taula, ens motiva a ser optimistes. Els nostres han fet els seus millors encontres contra els més potents. Toca repetir-ho. Anem a Sabadell a defensar la nostra sort intentant-ho de totes i per totes.
Els nois es partiran el pit, i l’esquena i el que calgui..., per assolir un resultat positiu. Vosaltres els heu de donar suport.
Per a això el Centre d’ Esports Esparreguera ha contractar un autocar que ens farà el desplaçament i que podrà utilitzar tot simpatitzant que ens vulgui acompanyar, de manera gratuïta. Només la disponibilitat de places posarà el límit. Mentre que hi hagin places disponibles podreu pujar-vos al bus.
PERQUÈ TU TAMBÉ JUGUES AQUEST PARTIT...
ACOMPANYA’NS! TOTHOM A SABADELL!
Salut i FORZA!
Sortida del BUS: Diumenge, 10.00 hores des de la parada front al teatre de La Passió