Translate

dilluns, 24 de maig del 2010

LES CÀBALES DEL SÈNIOR

A aquestes hores no cal que expliquem el partit.
Ho vam perdre tot, el partit i la diferència de gols general, que abans del partit ens era favorable (+3) respecte de l’Almeda (la diferència particular està empatada) i que en acabar el partit ens queda desfavorable (-2).
La combinació de resultats (empats de l’Almeda i del Capellades en els seus respectius partits) deixa la situació amb el Centre en lloc de descens amb 35 punts, davant l’Almeda amb 37 i per damunt d’aquest el Capellades amb 39 (quasi fora de la pel·lícula de terror que sí que ens espera a nosaltres el diumenge a les 12.00 h al municipal).
Les Comptes de la Faula:
Per a que el CE. Esparreguera tingui opcions de salvar-se (a la espera dels temuts descensos no compensats) cal que:
PERDI L’ALMEDA CONTRA EL FONTSANTA – FATJÓ (Camp de l’Almeda):
Ens val la victòria, per qualsevol resultat. Només la victòria. L’Empat ens deixaria amb 36 punt i, per tant, descendits.
EMPATI L’ALMEDA CONTRA EL FONTSANTA – FATJÓ (Camp de l’Almeda):
Només ens val guanyar i, més a més, necessitaríem fer-ho per una diferència de 3 gols a favor (per guanyar la diferència general amb l’Almeda).
Una victòria amb 2 gols de diferència a favor ens deixaria empatats a punts, a gol average particular i a gol average general. Si això succeís el Reglament (art. 220) estableix que seria vencedor el qui tingués un major nombre total de gols a favor (ara el Centre en té 52 i l’Almeda 76), situació que ens condemna al descens.
SI L’ALMEDA GUANYA: No tenim cap opció. Adéu.
Per tant, com que matemàticament encara tenim opcions (sempre a remolc de l’Almeda, és cert), no ens queda una altra que confiar en que els nostres facin el que els hi toca, que el Sant Ildefons no vingui especialment motivat al municipal i que els nervis puguin amb l’Almeda.
Creuem els dits, empenyem els nostres fins a la extenuació i tinguem una orella parada a camp de l’Almeda.
Al final, lo que hagi de ser serà. Ara de res no serveix posar tensió a l’equip.
Salut i... que llarga serà la setmana..., del "finde" ni pensar-ho.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El gol average particular amb l'Almeda es a favor del C.E ja que a casa es va empatar a 1 gol i al camp de l'Almeda es va empatar a 2 gols.
Si més no, hauria de ser així.

Alfons Puche Amigues ha dit...

No. Només compta el nombre de gols. El factor qualitatiu dels gols marcats a camp contrari no compta en fase regular. Aquesta forma de comptar només té vigència en les competicions per eliminatòries. Per tant, el gol average entre tots dos està empatat (què més voldriem)