Translate

dimecres, 12 de maig del 2010

CARTA A L’ALCALDESSA. OBRES AL CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL

Com és sabut aquest any s’hauria d’escometre la reforma dels vestidors del camp municipal de futbol. També estàvem pendents de la possibilitat de que en el projecte entrés la reconstrucció del bar que ens van enderrocar amb motiu de l’ampliació de l’ambulatori i petit recinte per que la nostra gent es pogués aixoplugar els dies d’hivern.

El cas es que van passant els mesos i, encara que la intervenció que va a càrrec del FEOSL (pla Zapatero) d’aquest any està aprovada inicialment pel Ministeri de Foment, no s’avança gens.

No és només que no hagin començat les obres, és que ni tant sols s’han realitzat els tràmits administratius per convertir l’avantprojecte en projecte ni, molt menys, s’han publicat les bases del concurs per a la licitació de les obres.

Així les coses, resulta que les obres no es podran fer durant el proper estiu (com va confirmar en la edició del passat dilluns del Ventall Esportiu la Regidora d’Esports) sent que començarem la competició i llavors, a corre-cuita, voldran executar la obra que ha d’estar recepcionada per l’ajuntament abans del 31 de desembre, si és que no volen perdre els diners de l’Estat.

Què significa això? Doncs que possiblement no es pugui compatibilitzar les obres amb l’activitat ordinària del club i que això ens generin problemes de gran magnitud que podrien arribar, fins i tot, a que la Federació ens exclogués de la competició per manca de vestidors.

Com que fa setmanes que preguntem i no obtenim resposta (malgrat que des del Patronat d’Esports ho intenten) i tenint en compte la intervenció de la Regidora en la ràdio el passat dilluns, hem entrat un escrit per registre general de l’Ajuntament dirigit a la nostra Alcaldessa en la que la informem del nostre neguit, de les greus conseqüències que ens podria comportar la manca de previsió i agilitat administrativa, al temps que li demanem que s’hi posi a fer feina i que esmerci tots els esforços necessaris per solucionar el conflicte que s’acosta abans que sigui inevitable.

Us pengem còpia de l’escrit en el primer enllaç d'aquí sota. En el segon enllaç podreu escoltar el programa amb les intervencions, primer, de la Regidora d'Esports Mirna Matas i, segona, del president del Centre.

Salut i previsió

http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Carta_Obres_Vestidors.doc

http://radioesparreguera.podcast.es/descarga/podcast_17868.mp3