Translate

dijous, 20 de maig del 2010

PER A QUE QUEDI CONSTÀNCIA: TINDREM JUVENIL.

Des d'uns dies ençà corre la brama pel món futbolístic d’Esparreguera que el nostre club dissoldrà el juvenil quan acabi la temporada.
NI PARLAR-NE.
La única cosa que ha succeït és la següent:
Després d’una situació poc afortunada en l’aspecte disciplinari, dos jugadors van ser sancionats per la FCF. i també se’ls va aplicar el reglament intern del club, augmentant el període de sanció que els hi havia imposat la Federació. Val a dir que en l’actualitat ambdós han complert la sanció, estan reintegrats a la disciplina del club i el seu comportament, ara per ara, és el que correspon a un esportista.
Van assumir la responsabilitat i això compta.
Després d’això, altres tres jugadors van demanar la baixa per discrepàncies amb el tractament que el club havia donat a dita qüestió (exigint que els donéssim de baixa) i també amb l’entrenador, de qui reclamaven el cessament per continuar en el club. No va ser, ni lo un ni lo altre (pressions no, gràcies!) i van marxar.
Ara sembla que es produeixen accions a esquena, contactant amb els jugadors de la nostra plantilla per mirar de convèncer-los per enrolar-se en l’aventura d’un nou equip que, suposadament, s’estaria gestant en la nostra vila a l’empara de l’Athletic Club d’Esparreguera, sota el discurs, abans comentat, de que el Centre renunciarà al Juvenil per a la propera temporada.
Quedi clar que:
I tant que tindrem Juvenil! I intentarem, de nou, assolir la primera divisió que enguany se’ns ha escapat per qüestions extra esportives.
No volíem explicar les interioritats del tancament de la crisi anteriorment explicada, però calia fer-ho per a que s’entengui la situació en la seva globalitat.
No volem, ni ho fem, criticar les legítimes expectatives d’altres equips que tinguin la pretensió de créixer.
Però no transigirem en que es facin córrer falsedats amb la intenció de desestabilitzar la nostra entitat, posar nerviosos als més crèduls i intentar pescar en aigües brutes.
Finalment uns missatges:
Pels qui continuaran amb nosaltres una abraçada.
Pels qui vulguin créixer com a club, lícitament i esportiva, bona sort!
Pels qui enreden a dues bandes amb l’únic objectiu de venjar-se de manera mesquina, que els bombin!
Pels qui han marxat, marxin o marxaran... Bon vent i barca nova! que mai no ha desaparegut un club perquè els hi marxin les persones i menys si els qui marxen res, o molt poc, no aportaven.
Salut i un únic camí... Centre d'Esports.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

com es nota que qui ho escriu escombra cap a casa, les coses no son aixi ni de bon tros i ja se que no publicareu el comentari pero en tinc suficient sabent que vosaltres si que el llegireu. si jugadors del vostre centre volen anar al nou club, es perque estan descontents no perque se'ls vagi a buscar, no nomes 3 jugadors estaven descontents amb la gestio del entrenador del juvenil, sino que eren mes jugadors els quals han decidit acabar la temporada. per ultim, si dieu que tan poc aportaven els jugadors que han marxat del club, demostra que no sabeu tractar als jugadors. molta sort per la temporada que ve, ja ens veurem en el mateix grup de segona divisio juvenil i els seniors en el grup de tercera territorial ;)

Alfons Puche Amigues ha dit...

En contra del que tenim per costum, publicarem aquesta nota encara que sigui anònima perquè no ho és tant, de fet ens a sembla que no ho és gens.
Com que les versions van per barris no ens posarem mai d'acord. Lo que és objectivament determinant és que s'ha actuat a esquenes, intentant abduir nois del Centre amb temporada en vigor.
Això se'n diu pirateria esportiva, és de molt mal estil i es sembla molt al que ens van fer l'any passat des de Manresa. Sembla que algú ha importat el sistema.Per cert, és denunciable a la FCF.
Altre sí diem: A l'entrenament que vàreu fer l'altre dia només hi eren els tres jugadors que comentem, cap ni un més del Centre, quelcom voldrà dir.
Dit això acabem dient:
Nosaltres continuem a lo nostre. Si uns marxen, d'altres vindran.
Si ens trobem, us saludarem.
I sí, alguns molt poc van aportar. Només conflictes.
Salutacions.