Translate

dilluns, 3 de maig del 2010

DE TOT COM EN UN QUEVIURES

Aquest cap de setmana ens ha deixat el títol de campió de lliga per l’Infantil “A”, després d’haver resolt amb suficiència el seu partit contra la PB. Cervelló “A”. Cal afegir que aquest equip porta tots els partits guanyats i que aquesta és, precisament, la fita que ara ens proposem, guanyar-los tots. De moment la setmana vinent visitarem Olesa de Montserrat per enfrontar-nos a la EFO-87 i ho farem com a CAMPIONS!
També ens ha deixat la primera victòria de l’Aleví “B”. Aquesta ja feia temps que la volíem i ara, després del treball que venen realitzant en els darrers mesos, serveix per confortar els nois i per donar-los noves energies. Més a més van guanyar amb claredat: 5 - 0 al Martorell “C” entrenat pel nostre “ex” en Marius.
Les noies de l’Aleví – Infantil van guanyar a camp del Caldes de Montbui (0-5) cosa que las manté invictes en el torneig complementari. Encara que el Palautordera va guanyar al Bellavista Milán (Terrassa) les nostres ostenten el liderat en solitari tres punts per davant del Palautordera (2n.). Podran aconseguir el campionat? Si guanyem aquesta setmana al Bellavista Milán només els hi faria falta 1 punt davant del Palautordera en la darrera jornada, o perdre per un màxim de dos gols de diferència.
El Sènior va obtenir 1 punt pel seu empat davant la Ciudad Cooperativa. Hi ha quelcom de paranormal en això del Sènior. 40 segons de partit, pena màxima a favor dels nostres: Xut al pal i fora. A partir d’aquí la “Coope” es va posar per davant rendibilitzant extraordinàriament les oportunitats que tenia, dos ocasions, 0 - 2. Cap al final del partit una altra vegada el “dragón kan” empatem a dos, regalem el tercer a la “coope”, marquem el nostre tercer a temps esgotat i encara vam tenir una que encara no sabem com no la vam marcar.
En definitiva, 1 punt que fins al darrer minut del darrer partit no sabrem si és bo o serà insuficient. Bé no pinta, però hem de continuar.
Salut i empenta