Translate

dilluns, 10 de maig del 2010

AVANÇANT CAP A ELS OBJECTIUS

Les noies de l’Infantil-Aleví van treure victòria a casa davant el Bellavista-Milan (7-2). Això las deixa primeres de grup havent guanyat tots els partits d’aquesta competició complementària i a un pas d’aconseguir ser les campiones. Bastarà no perdre per més de tres gol aquesta setmana, davant del Palautordera a casa seva.
L’Aleví “B”: ha tornat a guanyar (dos seguits). Ens alegrem molt i els encoratgem a seguir treballant de la mateixa manera que fins ara quan arribi de nou la derrota (que arribarà) ja que s’estan acostant molt al compliment de l'objectiu de millora marcat a principi de temporada i que semblava que no seriem capaços d’assolir.
L’Infantil “B”: nova i sobrada victòria. No ens queden qualificatius per definir la temporada que estan fent. Brutal.
L’Infantil “A”: Continuen amb resultats abassegadors. Aquesta setmana els nostres han rebut una lliçó important. Quan tots esperaven que els de la EFO-87 els hi fessin el “passadís” en reconeixement a la seva temporada i condició de campió “in pectore”, els d’ Olesa els van deixar amb un pam de nassos. Ni passadís ni una palmadeta. Apreneu-vos-ho: La esportivitat és un valor que s’inculca des de petits i que necessita de cures continuades, no es produeix per generació espontània. Més a més, com que la esportivitat no és, ni més ni menys, que educació esportiva, resulta necessari que aquells que han d’aprendre o impartir esportivitat tinguin una bona base en la educació convencional, lo qual no sempre es dona. Com veieu, és fàcil que alguns no l’assoleixen mai la esportivitat. Considereu-vos afortunats de que a vosaltres sí que us la vulguin inculcar i doneu les gràcies per la lliçó rebuda. Heu aprés com no us heu de comportar.
Cadet “A”: VICTÒRIA!! Amb els punts sumats, juntament amb altres resultats produïts com ara la derrota del Anoia, han aconseguit salvar la categoria per mèrits propis.
Prebenjamí “A”: Que dur que ha de ser perdre i perdre i perdre. Son els únics que encara no han aconseguit sumar de tres. Això demostra una gran tenacitat en aquest grup, en el que incloem els entrenadors. Potser que acabin la temporada així, però l’acumulació de les petites millores que estan aconseguint enguany esdevinguin una bona base per a la propera temporada. Ànims i mercès per esforçar-vos a millorar.
Salut i feina.